• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۶۴۳۰
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۳
ورزشی » فوتبال و فوتسال

اوسمار: بازی را خوب شروع کردیم و توانستیم روند مسابقه را کنترل کنیم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به نظرم ما بازی را خوب شروع کردیم و توانستیم روند مسابقه را کنترل کنیم و بازی دست‌مان بود.

اوسمار: بازی را خوب شروع کردیم و توانستیم روند مسابقه را کنترل کنیم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، اوسمار ویرا، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پس از دیدار برابر استقلال در شهرآورد ۱۰۶ پایتخت، اظهار داشت: به نظرم ما بازی را خوب شروع کردیم و توانستیم روند مسابقه را کنترل کنیم و بازی دست‌مان بود، اما وقتی کمی زمان گذشت بازیکنان به این دلیل که سریع ضربه زدند، نتوانستیم از موقعیت‌ها استفاده کنیم. استقلال هم روش بازی‌اش را بلد است و توانست چند ضدحمله به ما بزند.

وی ادامه داد: در نیمه دوم استقلال پرس سنگینی در زمین ما اجرا کرد و همین مسئله باعث شد نتوانیم در بخش‌هایی از زمین، از جمله سمت چپ، پیشروی لازم را داشته باشیم. در دقایق پایانی چند بار از همان سمت توسط میلاد محمدی و دیگر بازیکنان به موقعیت رسیدیم، اما بهره لازم را نبردیم.

سرمربی پرسپولیس با ابراز تأسف از اینکه تیمش نتوانسته بازی هجومی مورد انتظار هواداران را ارائه کند، گفت: از هواداران عذرخواهی می‌کنم؛ نتوانستیم خواسته آنها را به‌طور کامل برآورده کنیم. استقلال امروز در فاز دفاعی عملکرد قابل توجهی داشت. با توجه به شرایط جدول، برد در این دیدار می‌توانست اهمیت زیادی برای ما داشته باشد. تلاش ما همیشه بر ارائه فوتبال روی زمین و بازی‌سازی است و مالکیت توپ نیز عمدتاً در اختیار ما بود، اما نتیجه مطلوب حاصل نشد.

اوسمار درباره عملکرد مدافعان کناری و احتمال تغییر یا جذب بازیکن در این پست‌ها در نیم‌فصل، افزود: در گذشته حضور بازیکنانی مانند دانیال اسماعیل‌فر و عبدالکریم حسن کمک بزرگی برای تیم بود، اما الزاماً به این معنا نیست که اکنون دچار مشکل اساسی در این پست‌ها هستیم. میلاد محمدی مأموریت داشت بیشتر در حمله حضور داشته باشد، در حالی که اوریه باید با تمرکز بر عقب زمین و بازی‌سازی عمل می‌کرد. دلیل خاصی برای ایجاد تغییر در این دو جایگاه نمی‌بینم.

وی در واکنش به طرح موضوع اتلاف وقت از سوی برخی بازیکنان استقلال، گفت: هر تیم سبک بازی مخصوص خودش را دارد و من مورد خاصی از اتلاف وقت مشاهده نکردم. حتی در مقاطع مختلف، شروع مجدد‌های سریع انجام دادند و چند خطر نیز روی دروازه ما ایجاد شد.

سرمربی پرسپولیس درباره اینکه تیمش نسبت به اندازه مالکیت توپ محافظه‌کار ظاهر شده است، افزود: آمار نشان می‌دهد کنترل بازی بیشتر دست ما بوده است. ترجیح من همواره فوتبال رو به جلو است. این مسابقه در خانه ما برگزار نمی‌شد و با سفر و شرایط میزبانی متفاوت مواجه بودیم. این سومین بازی ما در این بازه است و از ۹ امتیاز ممکن، ۷ امتیاز کسب کردیم. تلاش ما این است که در هر دیدار شرایط بهتری ارائه دهیم. می‌خواهم بگویم کل ایران خانه پرسپولیس است، ولی فقط ورزشگاهی که امروز در آن بودیم خانه ما نیست.

اوسمارگفت: ما همیشه پلن «ب» داریم، اما امروز پلن اول ما درست کار می‌کرد. فقط شاید ضربه آخر درست از آب درنیامد. هر زمانی هم که نزدیک محوطه می‌شدیم هفت، هشت بازیکن حریف داخل محوطه بودند و این کار ما را سخت‌تر می‌کرد. در فوتبال باید از سانتیمتر‌ها استفاده کنید ولی نتوانستیم این کار را انجام دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
مناظر استرالیا از آسمان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)