• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۷۱۹۷
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۸
اجتماعی » تعاون و اشتغال

حمایت بنیاد برکت از راه اندازی ۴ هزار طرح شیلاتی

بنیاد برکت به منظور حمایت از طرح‌های آبزی پروری در سراسر کشور قراردادی به ارزش ۴ میلیارد تومان با سازمان شیلات کشور منعقد کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گزارش  خبرگزاری صداوسیما؛ همزمان با برپایی نمایشگاه شیلات در نمایشگاه بین المللی تهران، از هزار و ۸۴ طرح شیلاتی در حوزه آبزیان، ماهیگیری، غذا‌های دریایی و صنایع وابسته که از سال گذشته با حمایت بنیاد برکت کلید خورده بود، امروز به بهره برداری رسید.

معاون توسعه اشتغال اجتماع محور بنیاد برکت گفت: یکی از اقداماتی که بنیاد برکت پیگیری می‌کند بحث توانمندسازی و بهره مندی از ظرفیت نسبی مناطق کم برخوردار کشور است که آبزی پروری یکی از ظرفیت‌های قابل سرمایه گذاری در کشور است.

مرتصی نیازی افزود: بنیاد برکت از سه سال پیش، با محوریت زنجیره ارزشی که در حوزه آبزی پروری وجود دارد، حمایت از این حوزه را آغاز کرده است که سال گذشته با تامین مالی هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان حمایت از هزار و هشتاد وچهار طرح شیلاتی را آغاز کردیم که امروز به بهره برداری رسید.

وی گفت: با راه انداری این طرح‌ها که با سرمایه مشترک مردم و بنیاد صورت گرفت، برای بیش از هزار و هفتصد نفر اشتغال مستقیم و برای همین حدود نیز اشتغال غیر مستقیم ایجاد شده است.

معاون بنیاد برکت همچنین بر اجرای طرح هر روستا یک محصول ویژه در حوزه آبزی‌پروری در سه سال آینده تأکید کرد و گفت: در مناطق مختلف کشور، روستا‌های ساحلی که ظرفیت لازم را برای تولید محصولات شیلاتی دارند، بسیج خواهند شد تا این ظرفیت را به کار گیرند و اغلب مردم آن روستا در این کسب وکار مشغول شوند و در این حوزه دانش لازم را برای توسعه کسب و کار پیدا کنند وسازمان شیلات هم در این زمینه خدمات تخصصی را ارایه خواهد کرد.

وی افزود: ۱۰۰۰ پروژه قبلی که امروز به بهره برداری رسید در دو مدل خرد و مجتمع فرآوری بوده است.

نیازی گفت: در همه استان‌های ساحلی که مزیت نسبی دارند و همچنین استان خوزستان تا منطقه ساحلی گواتر در سیستان و بلوچستان از ظرفیت‌های آبزی پروری برای سرمایه گذاری استفاده خواهیم کرد.

مرتضی نیازی یادآوری کرد همه کسانی که در حوزه آبزی پروری دارای طرح کوچک و یا بزرگ هستند و به کمک‌های بنیاد نیاز دارند میتواند با ارسال طرح خود به سرشماره ۸۹۰۰ مرکز کارآفرینی بنیاد برکت از نحوه استفاده از کمک‌ها این بنیاد مطلع شوند.

رئیس سازمان شیلات کشور هم در این مراسم در خصوص همکاری با بنیاد برکت گفت: شیلات امروزه فقط صید ماهی نیست بلکه همه حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی را نیز در برمیگیرد.

وی افزود: شعار امسال سرمایه گذاری برای تولید است که سرمایه گذاری‌های بنیاد برکت تضمین کننده بیش از ۲۰ هزار فرصت شغلی پایدار خواهد بود.

رستم پور گفت: چهار هدف اصلی محور این همکاری‌ها ست که می‌توان به تثبیت روستا‌ها و جلوگیری از مهاجرت معکوس، افزایش تولیدات روستایی، تضمین امنیت غذایی و حمایت از معیشت مردم اشاره کرد.

وی افتتاح پروژه‌هادر نقطه صفر مرزی، بهره مندی از ظرفیت علمی و استفاده از نیرو‌های توانمند را  از دیگر مزایای حمایت بنیاد برکت از طرح شیلاتی خواند.

رستم پور افزود: در توسعه حوزه دریا محور سیاست ما بر این است که افراد وسرمایه‌ها رو به سمت دریا ببریم و توسعه خشکی را کم وتوسعه دریا را افزایش بدهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)