• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۸۸۲۳
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تخصیص ۶۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز دادگستری و مراکز تابعه قضایی زنجان

رئیس دستگاه قضا در جلسه پیگیری مصوبات سفر هیئت عالی قضایی به استان زنجان گفت: در جریان دومین سفر هیئت عالی قضایی به استان زنجان در دوره اخیر، ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز دادگستری و مراکز تابعه قضایی این استان، تخصیص داده شد.

تخصیص ۶۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز دادگستری و مراکز تابعه قضایی زنجان

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما ، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای افزود:  ضرورت دارد مسئولان مربوطه از جمله مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه و دادگستری کل استان زنجان، به درخواست‌های مردمی واصل شده در جریان این سفر، به صورت سریع، ویژه و طبق موازین قانونی، رسیدگی کنند.

حجت‌الاسلام موحدی دادستان کل کشور نیز در این جلسه، ضمن ارائه گزارش بازدید خود از زندان مرکزی زنجان، از فراهم شدن مقدمات آزادی ۳۰۰ زندانی همزمان با سفر هیأت عالی قضایی به زنجان خبر داد و گفت: تعدادی از این ۳۰۰ نفر هم‌اکنون آزاد شده و مابقی نیز ظرف روز‌های آتی آزاد می‌شوند.

صاحبکار معاون راهبردی قوه قضاییه نیز در این جلسه به ارائه توضیحاتی در خصوص شاخص‌های مختلف عملکردی مجموعه قضایی استان زنجان پرداخت.

شاهرخیان معاون مالی، پشتیبانی و امور عمرانی قوه قضاییه، گزارشی از روند اجرای مصوبات و تخصیص اعتبارات سفر استانی هیئت عالی قضایی به زنجان در سال ۱۴۰۱ را ارائه کرد.

بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک نیز در سخنانی گفت:  شهر قیدار در استان زنجان دارای پهنه ۴ هزار هکتاری است که کل این پهنه و عرصه موقوفه اعلام شده بود. ما در جریان سفر سال ۱۴۰۱ هیات عالی قوه قضاییه به استان زنجان، مشاهده کردیم که املاک ساخته‌شده در قیدار به صورت قولنامه‌ای بین مردم خرید و فروش می‌شوند و اوقاف نیز رضایت نمی‌دهد و از این حیث، مشکلات زیادی پدید آمده است. رئیس دستگاه قضا در جریان همان سفر، دستوراتی را ناظر بر رفع این مشکل صادر کرد که به موجب آن، جلسات استانی و بین دستگاهی متعددی برگزار شد و در نهایت مشکل ۱۲ هزار و ۶۸۰ واحد، مرتفع شد.

موحدی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه نیز در این جلسه به ارائه مطالبی در خصوص روند تبدیل وضع کارکنان ایثارگر در مراکز و مراجع قضایی پرداخت.

مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی نیز در این جلسه، به ارائه گزارشی در خصوص روند اجرای مصوبات سفر پیشین هیئت عالی قضایی به استان زنجان به‌ویژه در خصوص مصوبات مربوط به مراکز پزشکی قانونی این استان پرداخت.

«خدائیان» رئیس سازمان بازرسی کل کشور نیز در این جلسه، مطالبی را در خصوص جاده حادثه‌خیز ابهر خدابنده مطرح کرد.

«جهانگیر» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه نیز در این جلسه، به ارائه گزارشی از حضور، ملاقات و بازدید‌های خود در شهرستان طارم پرداخت و مشکلات اصلی و اساسی مردم این منطقه را مطرح کرد.

محمدی رئیس سازمان زندان‌ها نیز در این جلسه به ارائه مطالبی در خصوص حضور خود در سلطانیه و بازدید‌های صورت‌گرفته در این منطقه پرداخت.

رفاهی رئیس مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه نیز در این جلسه گفت: در جریان سفر هیئت عالی قضایی به استان زنجان با ۳۲۵ نفر ملاقات صورت گرفت و بیش از هزار و ۸۷۰ درخواست و نامه مردمی واصل گردید.

در بخش دیگر این جلسه، حجت‌الاسلام فرجی رئیس کل دادگستری استان زنجان از اجرای بخش قابل توجهی از مصوبات سفر استانی پیشین هیئت عالی قضایی به این استان که در آذر ۱۴۰۱ انجام شده بود خبر داد و گفت: حل مشکل اسناد منطقه سوگند شهرستان خرمدره بعد از ۴۰ سال و صدور هزار سند تا به امروز، رفع معضل اسناد اراضی کشاورزی روستای قِروه شهرستان ابهر به مساحت ۵۰۰ هکتار و صدور اسناد برای کشاورزان، احیای پل قدیمی و صدساله «میربهاء‌الدین» بر روی رودخانه زنجان‌رود با انجام پیگیری‌های قضایی و همچنین رفع موانع تولید شرکت نخ‌تایر صبا، از جمله اقدامات انجام شده مجموعه قضایی استان زنجان در اجرای مصوبات سفر هیئت عالی قضایی به این استان در سال ۱۴۰۱ هستند.

در این نشست، نمایندگان منطقه سوگند شهرستان خرمدره و روستای قِروه شهرستان ابهر و همچنین مدیر شرکت نخ‌تایر صبا، به بیان نقطه‌نظرات خود پرداختند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شاخص ۲۱ درصدی مشارکت اقتصادی زنان در کیش
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
توقیف نفتکش ونزوئلایی برخلاف موازین و قوانین دریانوردی آزاد است
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان اسلام شدند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۱ آذر ۱۴۰۴
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
آیین تجلیل از کتابخوانان در هریس
توسعه پایدار بدون مشارکت فعال زنان ممکن نیست
مسابقات جام «از محله تا قله» با یاد شهدا در استان البرز برگزار شد
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۵۰ روستا در الیگودرز
درخشش عکاسان گیلانی در جشنواره بین‌المللی ایران جوان
جان باختن دو نفر در حادثه تیراندازی در آقاسیدشریف رشت
استمرار بارش ها در سمنان
اقامه نماز جمعه در ایلام
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
حمایت از توسعه مشاغل خانگی در زنجان
توصیه‌های ایمنی پلیس راه زنجان برای رانندگی در روزهای بارانی و برفی
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۷ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)