• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۹۴۷۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۳
اردبیل » سیاسی
نایب رئیس مجلس:

راه نجات کشور از دانشگاه می‌گذرد

نماینده اردبیل، نمین، نیر، سرعین در مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: راه نجات کشور از دانشگاه می‌گذرد و دانشگاه مبداء همه تحولات است.

راه نجات کشور از دانشگاه می‌گذردبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، علی نیکزاد روز دوشنبه در جشن روز دانشجو در دانشگاه ملی مهارت واحد اردبیل اظهار کرد: گرامیداشت روز دانشجو به این دلیل است که آمریکا حتی پیش از انقلاب اسلامی ایران را به حساب نمی‌گذاشت و حقی برای ما قائل نبود، اما دانشجویان با شرافت، راستی و پاکی کار را پیش بردند.

وی با اشاره به اینکه راه نجات کشور از دانشگاه می‌گذرد و دانشگاه مبداء همه تحولات است، اضافه کرد: دانشجویان و دانشگاهیان باید پرسشگر، هوشمند و سازنده جامعه باشند، زیرا دانشگاه سنگر علم متعهد است و دانشجویان به مثابه موذن جامعه هستند و اگر موذن بخوابد، نماز جامعه قضا خواهد شد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین مشکل‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: دانشجویان باید پرسشگر و دانشگاه‌ها محور تحول‌های جامعه باشند و سوای اقدام‌های دستگاه‌های مسئول برای برطرف کردن مسائل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تلاش کنند.

نیکزاد در پاسخ به پرسش دانشجویان در زمینه دستاورد‌های سفر رییس‌جمهور، اشتغال و مسکن جوانان نیز گفت: پنج کارگروه در جریان سفر رییس‌جمهور به اردبیل تشکیل شد که البته مقدمات آن از سه ماه قبل فراهم شده بود و در نهایت بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار عمرانی، افزون بر ۱۹۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای اشتغال‌زایی و ۴۶۰ هزار میلیارد ریال نیز برای سرمایه‌گذاری و در مجموع ۸۵۰ هزار میلیارد ریال مصوب شد.

وی با اشاره به تلاش‌ها برای تکمیل استادیوم علی دایی و بیمارستان نجف‌زاده و اختصاص افزون بر هشت هزار میلیارد ریال برای هر یک از این پروژه‌های نیمه‌تمام افزود: با توجه به اقدام‌های صورت گرفته هر شخصی بخواهد در استان اردبیل سرمایه‌گذاری کند، زمین و تسهیلات مربوطه فراهم است.

نماینده اردبیل، نمین، نیر، سرعین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در حال حاضر ۹۰ درصد درآمد‌های دولت از محل‌های مختلف صرف هزینه‌های جاری می‌شود و با توجه به لزوم کاهش کارکنان دولت در پایان برنامه هفتم، باید به سمت جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و کاهش تصدی‌گری دولت برویم.

نیکزاد با اشاره به نشست‌های هفتگی به منظور پیگیری تحقق مصوبه‌های سفر رییس‌جمهور به اردبیل اظهار کرد: احداث کارخانه آهن اسفنجی و پروژه پتروشیمی اردبیل با سهمیه ۳.۸۷ میلیون مترمکعب گاز در همین راستا اجرا می‌شود؛ همچنین برای تکمیل پروژه تالار شهر قرار شد از طریق ماده ۵۶ اقدام کنیم و یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال نیز برای مسائل فرهنگی و ورزشی از محل مسئولیت اجتماعی گرفتیم.

وی اضافه کرد: پروژه راه‌آهن اردبیل- میانه که نزدیک به ۲۰ سال پیش کلنگ‌زنی شد، امسال تمام شدنی است و هفته آینده نیز قرار است بخشی از این مسیر ریلی با قطار طی شود؛ اما پروژه زمانی دارای توجیه اقتصادی خواهد شد که به پارس‌آباد و جمهوری آذربایجان برسد، وگرنه پس از مدتی حیز انتفاع خارج خواهد شد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین در نظر داریم ساز و کاری ایجاد کنیم تا عواید یکی از چاه‌های نفت جنوب به استان‌های شمال غرب کشور اختصاص یابد تا پروژه‌هایی مانند چهار بانده اردبیل- سرچم را به سرانجام برسانیم.

نیکزاد ادامه داد: مجلس برای بحث مسکن ۲ مصوبه داشت و قرار شد بر اساس آن در شهر‌ها بر اساس تبصره یک ماده ۵۰ قانون برنامه پیشرفت گستره موجود افزایش یابد و بانک‌ها نیز ۲۰ درصد منابع خود را در قالب تسهیلات برای این امر اختصاص دهند.

وی تشریح کرد: اردبیل جزو استان‌های موفق در بحث مسکن بوده و در حال حاضر ۳۰ هزار واحد در نقاط مختلف استان در حال ساخت است که نزدیک به ۱۲۰ هزار نفر از جمعیت را پوشش خواهد داد و پنج هزار میلیارد ریال نیز از صندوق توسعه ملی برای تاسیسات زیربنایی این واحد‌ها گرفته شده است.

نماینده اردبیل، نمین، نیر، سرعین در مجلس شورای اسلامی افزود: در سطح کشور، اما از شرایط حوزه مسکن راضی نیستیم و باید موتور تولید مسکن و اعطای تسهیلات در همه نقاط کشور تقویت شود و از همین رو هم طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی مطرح شده است.

نیکزاد در ادامه نیز در پاسخ به درخواست دانشجویان در کاستی‌های دانشگاه ملی مهارت در استان اردبیل گفت: اعتبار این دانشگاه امسال ۸۰ میلیارد ریال بود که تنها ۲۰ میلیارد ریال آن اختصاص یافته است و قول می‌دهیم سال آینده اعتبار دانشگاه را سه برابر و با همه توان بحث احداث خوابگاه دانشجویان را پیگیری کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی استان تهران در ورامین
بارش پراکنده باران در سمنان
نمایش توان داخلی صنعت بیمارستان‌سازی در نمایشگاه بین‌المللی تهران
تصویب طرح توسعه سایت ۲۰۰ هکتاری شهر مهاباد
برگزاری میز خدمت قضایی در شهرستان اسلامشهر
۴ فوتی و مصدوم در حادثه رانندگی بستان آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)