• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۱۷۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱
اجتماعی » جامعه و شهری
با طرح خانه‌ریز ؛

مردم در سود طرح‌های مسکونی-تجاری شهر شریک می‌شوند

معاون شهردار تهران با بیان اینکه به دنبال افزایش امنیت سرمایه‌گذاری برای بخش خصوصی هستیم، گفت: طرح‌های ارائه‌شده، از سوی شهرداری از همه ابعاد بررسی شده و جزو بهترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری تهران است.

با طرح خانه‌ریز مردم در سود پروژه‌های مسکونی-تجاری شهر شریک می‌شوند
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سجاد محمدعلی‌نژاد  با اشاره به نامگذاری سال جاری توسط مقام معظم رهبری به عنوان «سال سرمایه‌گذاری»، گفت: برای ما در شهرداری تهران، تحقق این شعار بسیار حائز اهمیت بود و با توجه به اولویت‌ها و رویکردهایمان، تلاش کردیم تا گام‌های مؤثری برداریم.
 
معاون شهردار تهران یکی از روش‌های اصلی تأمین مالی و اجرای طرحهای پیشران برای توسعه رفاه شهروندان تهرانی را جذب سرمایه‌گذاری دانست و افزود: طبیعتاً بسیاری از طرحهای شهری، به ویژه آنهایی که ممکن است از نظر اقتصادی برای سرمایه‌گذاران جذاب نباشند تا سرمایه‌های راکد خود را وارد کنند، توسط خود شهرداری تهران و از طریق منابع درآمدی داخلی و روش‌های مختلف تأمین مالی، انجام می‌شود.
 
محمدعلی‌نژاد توسعه حمل‌ونقل عمومی از جمله اتوبوس‌های برقی، توسعه مترو و دیگر زیرساخت‌های عمرانی مانند آزادراه شهید شوشتری، امتداد بزرگراه یادگار امام(ره) و بزرگراه شهید بروجردی را از جمله پروژه‌های زیرساختی عنوان کرد که شهرداری در حال پیگیری است.
 
وی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که حجم فعالیت‌های قابل انجام در تهران، به عنوان پایتخت و نماد پایتخت جهان اسلام، بسیار گسترده‌تر از این ظرفیت‌هاست. یکی از دغدغه‌های جدی ما این است که فرصت‌هایی فراهم کنیم تا سرمایه‌گذاران بتوانند با آوردن سرمایه‌های راکد خود و تبدیل آن به سرمایه مولد، ضمن بهره‌مندی از منافع آن، در پیشرفت و افزایش رفاه مردم تهران مشارکت مؤثر داشته باشند.
 
معاون شهردار تهران از تهیه «اطلس جامع سرمایه‌گذاری» به عنوان یکی از گام‌های مهم در این مسیر نام برد و توضیح داد: دغدغه ما این بود که طرحهایی با پشتوانه مطالعات زیرساختی و تحلیل‌های اقتصادی به سرمایه‌گذاران معرفی شود تا فرآیند ورود آنان به حوزه سرمایه‌گذاری در شهر، با امنیت و اطمینان بیشتری همراه باشد. به دنبال افزایش امنیت سرمایه‌گذاری برای بخش خصوصی هستیم. طرحهای ارائه‌شده، از سوی شهرداری از همه ابعاد بررسی شده و جزو بهترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری تهران است.
 
محمدعلی‌نژاد دغدغه دوم شهرداری را ترکیب منافع سرمایه‌گذار با اولویت‌های بهبود کیفیت زندگی مردم ذکر کرد و گفت: ما موضوعات سرمایه‌گذاری متعدد در تهران داریم، اما سعی کرده‌ایم محورهایی را در اولویت قرار دهیم که علاوه بر جذابیت سرمایه‌گذاری، بتوانند خدمات مناسب‌تری را به شهروندان تهرانی ارائه دهند.
 
سجاد محمد علی‌نژاد در ادامه تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیریت شهری در جهان، ایجاد منابع درآمدی پایدار است. در تهران نیز با اجرای پروژه‌های زیرساختی پس از بهره‌برداری، منابع پایدار جدیدی به درآمدهای شهر افزوده شده است.
 
وی با اشاره به رشد قابل توجه بودجه شهرداری تهران گفت: بودجه شهرداری در سال قبل از آغاز به کار مدیریت فعلی شهری، کمتر از ۳۰ هزار میلیارد تومان بود؛ درحالی که درآمد محقق‌شده سال گذشته به ۲۰۵ هزار میلیارد تومان و بودجه امسال به ۲۳۰ هزار میلیارد تومان رسیده است. به عبارت دیگر، درآمد شهرداری طی چهار سال بیش از ۷ برابر افزایش یافته که عمده آن در پروژه‌های زیرساختی سرمایه‌گذاری شده است.
 
محمدعلی‌نژاد افزود: از محل این درآمدها، طرح های بزرگی مانند احیای روددره فرحزاد، احداث و تکمیل اتوبان‌ها، اصلاح تقاطع‌ها، توسعه میادین میوه و تره‌بار و گسترش خدمات شهری به شهروندان محقق شده است.
 
وی همچنین از معرفی ۲۰ طرح در بسته سرمایه‌گذاری سال جاری خبر داد و گفت: شهرداری تهران علاوه بر تأمین منابع برای توسعه زیرساخت‌ها، از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی نیز دعوت می‌کند تا در این پروژه‌ها مشارکت کنند. از جمله این طرح‌ها، خطوط ۸، ۹ و ۱۰ مترو است که با فاینانس خارجی در حال اجراست و حجم سرمایه‌گذاری در آنها نزدیک به ۵۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.
 
معاون شهردار تهران با اشاره به اتمام خط ۷ مترو و توسعه خطوط ۳ و ۶ افزود: این ۲۰ طرح می‌تواند نزدیک به ۴۰ هزار فرصت شغلی در تهران ایجاد کند. ارزش این بسته سرمایه‌گذاری با توجه به نرخ‌های روز، حدود ۱۵۰ هزار میلیارد تومان است که اسناد مربوط به آن در اختیار سرمایه‌گذاران علاقه‌مند قرار خواهد گرفت.
 
وی با تأکید بر سیاست مشارکت حداکثری شهروندان در توسعه پایتخت گفت: رویکرد ما در طرحهای شهری این است که در هر جایی که منفعت و سودآوری وجود دارد، امکان بهره‌مندی مردم از سرمایه‌های  خود را فراهم کنیم. ما بر این موضوع تمرکز ویژه‌ای داریم و در ۲۰ طرح معرفی‌شده نیز این مسیر را دنبال کرده‌ایم.
 
وی افزود: مدل‌های مختلفی برای مشارکت شهروندان در این طرحها طراحی شده است. یکی از روش‌های جدیدی که امروز رونمایی می‌شود، طرح «خانه‌ریز» است. این طرح مصداقی از مولدسازی دارایی‌های شهرداری و هم‌زمان مشارکت  دادن مردم در منافع پروژه‌هاست؛ به شرطی که شهروندان تمایل داشته باشند.
 
محمدعلی‌نژاد با بیان اینکه سهیم کردن مردم در سود طرحهای شهری یکی از دغدغه‌های جدی مدیریت شهری است، گفت: هدف ما این است که دارایی‌های مردم نیز به صورت مولد وارد چرخه توسعه شهری شود. در طرح خانه‌ریز، مردم می‌توانند در طرحهای مسکونی و تجاری در کنار شهرداری تهران، شریک و منتفع شوند.
 
وی  خاطرنشان کرد: این طرح اولین گام در این مسیر است و به مرور زمان، سایر دارایی‌ها و طرحها نیز با همین رویکرد در اختیار مشارکت عمومی قرار خواهد گرفت. ما مصمم هستیم از سرمایه‌های خرد مردم نه تنها برای توسعه تهران، بلکه برای حفظ منافع خود شهروندان نیز استفاده کنیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)