• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۴۲۶۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱
مهاباد » اجتماعی

افزایش تلفات تصادفات جاده‌ای در آذربایجان‌غربی

تلفات تصادفات جاده‌ای در آذربایجان‌غربی افزایش یافته است.

افزایش تلفات تصادفات جاده‌ای در آذربایجان‌غربیبه گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی آذربایجان‌غربی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به افزایش پنج درصدی تعداد جان باختگان تصادفات جاده‌ای استان در سرصحنه تصادف در هشت‌ماهه امسال گفت: بیشترین سوانح رانندگی در روز‌های پایانی هفته و بازه زمانی ۱۶ تا ۲۰ رخ می‌دهد. 
سرهنگ رضا پناهی‌مقدم، با تشریح آخرین وضعیت تصادفات جاده‌ای استان، به ارائه آمار، تحلیل علل وقوع سوانح و اقدامات انجام شده اشاره کرد و افزود: در بازه زمانی هشت ماهه، تعداد کل تصادفات نیز با رشد شش درصدی همراه بوده است.
سرهنگ پناهی‌مقدم، با اشاره به تحلیل زمانی تصادفات گفت: بیشترین سوانح در روز‌های پنجشنبه و جمعه و هم‌زمان با افزایش حجم تردد در محور‌های استان رخ می‌دهد و همچنین در شبانه‌روز، بازه زمانی ساعت ۱۶ تا ۲۰ بیشترین سهم تصادفات را به خود اختصاص داده که این الگو مشابه میانگین کشوری است.
وی، با بیان اینکه خودرو‌های سواری با سهم ۷۲ درصدی بیشترین نقش را در تصادفات دارند و از نظر علل وقوع، بی توجهی به جلو با ۳۶ درصد در رتبه نخست قرار دارد، اظهار کرد: پس از آن، ناتوانی درکنترل وسیله نقلیه با ۲۶ درصد و واژگونی و تجاوز به چپ ناشی از سبقت غیرمجاز با ۱۳ درصد از عوامل اصلی سوانح جاده‌ای استان هستند.
رئیس پلیس راه استان، با اشاره به افزایش تصادفات در راه‌های فرعی و روستایی گفت: سهم این محور‌ها از ۳۵ درصد درسال گذشته به ۴۲ درصد در سالجاری رسیده است، در حالیکه ۵۰ درصد تصادفات در جاده‌های اصلی و حدود هشت درصد در بزرگراه‌ها رخ می‌دهد.
سرهنگ پناهی‌مقدم، چهار محور پرتصادف استان را ارومیه- مهاباد، نقده-اشنویه، ارومیه- سلماس و پیرانشهر- نقده اعلام کرد و گفت: محور ارومیه-مهاباد با سهم ۶.۵ درصدی، بیشترین تصادفات فوتی استان را به خود اختصاص داده است.
وی، با اشاره به اقدامات انجام شده در این محورگفت: ایجاد بریدگی‌های ایمن، نصب نیوجرسی، خط‌کشی کامل مسیر و استقرار سامانه ثبت تخلف سرعت اجرا شده و یک بریدگی دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.
سرهنگ پناهی‌مقدم، محور نقده_ اشنویه با ۴.۵ درصد تصادفات فوتی در رتبه بعدی قرار دارد که وقوع دو تصادف زنجیره‌ای در این مسیر، نقش قابل توجهی در افزایش آمار تلفات استان داشته است و همچنین محور ارومیه–سلماس با سهم چهار درصدی تصادفات فوتی، با اجرای اقداماتی همچون دوربرگردان‌های استاندارد، ایمن‌سازی تقاطع‌ها وآغاز تعریض گردنه‌ها همراه بوده است.
رئیس پلیس راه استان، با اشاره به کاهش چشمگیر تلفات در گردنه قوشچی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲، ۳۱ نفر در این محدوده جان خود را از دست دادند، اما با اجرای طرح جداسازی مسیر، این رقم در سال ۱۴۰۳ به سه نفر کاهش یافت و در آمار امسال نیز تاکنون تنها یک فوتی ثبت شده است.
وی، محور پیرانشهر- نقده را چهارمین محور پرتصادف استان دانست و گفت: این مسیر که به‌عنوان مسیر زائران اربعین نیز شناخته می‌شود، درحال جداسازی و ایمن‌سازی است و پیش‌بینی می‌شود تا سال آینده بخش عمده‌ای از آن به‌طور کامل ساماندهی شود.
رئیس پلیس راه استان، در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات انتظامی پلیس راه اشاره کرد و افزود: در هشت‌ماهه امسال، اعمال قانون رانندگان متخلف نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴ درصد افزایش داشته و در حوزه تخلفات حادثه‌ساز نیز رشد ۲۲ درصدی ثبت شده است و همچنین ضبط گواهینامه رانندگان متخلف در تست الکل و مواد روانگردان با افزایش ۵۰ درصدی همراه بوده که یکی از عوامل اصلی افزایش تصادفات فوتی محسوب می‌شود.
سرهنگ پناهی مقدم، همچنین با اشاره به اجرای طرح زمستانی پلیس راه گفت: این طرح از ۲۹ آذرماه در استان آغاز می‌شود و هدف آن افزایش انضباط ترافیکی، حضور محسوس و نامحسوس پلیس درگردنه‌های برف‌گیر وهماهنگی با دستگاه‌های خدمات‌رسان برای جلوگیری از انسداد محور‌های ارتباطی در فصل سرماست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
الزام بخش‌های نمایشگاه بین المللی قرآن به حذف غرفه‌های غیرمرتبط
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران
صحنه تماشایی خیابان‌های ایلام، پیش از آغاز راهپیمایی
همه می آیند
لاریجانی: مذاکرات چارچوب‌مند موفق خواهد بود
هوشمندسازی بیش از ۵ هزار کنتور در نیشابور
۴ تالاب مهم کشور در آستانه آبگیری مجدد
حضور مردم یاسوج در خیابان پیش از آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن
امروز، ایران جان در قلب زنجانی‌ها
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
دلنوشته های دانش آموزان برای شکوه و آبادانی ایران اسلامی
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان مازندران
رونمایی ازکتاب چه غریبانه در چهارمحال و بختیباری
نمایشگاه مجازی تصاویر روز‌های انقلاب ۵۷ کهگیلویه و بویراحمد
حضور گسترده اهالی روستای سنجر در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
جشن انقلاب در گیلان؛ زیر باران های نقره ای
نصب و راه اندازی ۴۷ نیروگاه کوچک خانگی در تکاب
راهپیمایی مردم خرمشهر در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه ۲۲ بهمن؛ طنین وحدت مردم در خیابان‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)