• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۴۵۱۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی

ارزبری قابل توجه از کشور در بحث فرآوری بافت

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: در فاصله سال‌های ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ در موضوع فرآوری بافت و تأمین بافت‌های فرآوری شده، ارزبری قابل توجهی از کشور داشتیم.

ارزبری قابل توجه از کشور در بحث فرآوری بافت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور شنبه ۲۲ آذر ، در جلسه هیئت امنای مرکز تحقیقات پزشکی قانونی که با حضور اعضا در سازمان پزشکی قانونی برگزار شد، گفت: موضوع فرآوری بافت یکی از مسائل مهم و حیاتی در درمان و بهبودی بسیاری از بیماران است و سازمان پزشکی قانونی کشور بدون آنکه مسئولیت مستقیمی در این زمینه داشته باشد، با هدف رفع نیاز کشور به این حوزه ورود کرده است.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: در حال حاضر دو شرکت خصوصی کار فرآوری بافت را در کشور انجام می‌دهند، اما نظارت چندانی بر عملکرد آنان وجود ندارد، به همین دلیل مرکز تحقیقات پزشکی قانونی با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی موضوع فرآوری بافت را در دستور کار خود قرار داد و هم اکنون نیز در حال راه اندازی مرکزی برای فرآوری بافت‌های برداشتی در سالن‌های تشریح پزشکی قانونی است.

مسجدی گفت: برداشت بافت در سالن‌های تشریح پزشکی قانونی و توسط همکاران مرکز تحقیقات با کسب رضایت از اولیای دم انجام می‌شود به همین دلیل باید ابتدا تا اتن‌های کار شامل برداشت بافت، فرآوری بافت و ارائه آن به بیماران نیازمند، به صورت کاملا نظام‌مند انجام شود.

وی با اشاره به اینکه مرکز تحقیقات از بدو تأسیس به دنبال تحقق خودکفایی علمی بوده است، افزود: در زمینه تأمین خودکفایی و ساخت و تولید تجهیزات و مواد مصرفی مورد نیاز پزشکی قانونی، اقدامات و تلاش‌های ارزشمندی در مرکز تحقیقات انجام شده و این اقدامات با شتاب و سرعتی قابل توجه همچنان در حال انجام است.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: چشم انداز و برنامه پیش روی مرکز تحقیقات آن است که نیاز‌های سازمان در حوزه‌های علمی و تجهیزاتی با استفاده از ظرفیت‌های داخلی تأمین شود و بر اساس هدف¬گذاری صورت گرفته ظرف چند سال آینده در این زمینه‌ها به خودکفایی کامل برسد.

مسجدی رمز موفقیت مرکز تحقیقات در اجرای برنامه‌های علمی و تولید و ساخت تجهیزات مورد نیاز سازمان را هم افزایی با مجموعه سازمان عنوان کرد و افزود: هم افزایی بسیار خوب و مثبتی بین پزشکی قانونی و مرکز تحقیقات وجود دارد که در نتیجه این هم افزایی شاهد تولید و ساخت بسیاری از مواد مصرفی و تجهیزات مورد نیاز از جمله کیت‌های ژنتیک و الکل سنج تنفسی هستیم.

وی با اشاره به اینکه مجموعه‌ای از افراد نخبه، جوان و مستعد در مرکز تحقیقات مشغول فعالیت هستند، گفت: مرکز تحقیقات، ریالی بودجه دولتی دریافت نمی‌کند با این وجود در زمینه‌های علمی، پژوهشی، دانش بنیان و فناوری به موفقیت‌های قابل توجهی دست یافته و با اقدامات و خدمات خود به ارائه خدمات بهتر به ارباب رجوع سازمان کمک کرده است.

مرکز تحقیقات بازوی علمی هر مجموعه‌ای است

حمیدرضا موحد معاون منابع انسانی قوه قضائیه، با قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات مرکز تحقیقات پزشکی قانونی، افزود: مرکز تحقیقات بازوی علمی هر مجموعه‌ای است که موفقیت و عملکرد مناسب مرکز تحقیقات به موفقیت آن مجموعه می‌انجامد.

معاون منابع انسانی قوه قضائیه گفت: وجود مرکز تحقیقات نیز فرصتی مناسب برای پیشرفت یک مجموعه است و مرکز تحقیقات پزشکی قانونی نیز که متصل به این سازمان است، فرصتی مناسب برای فراهم کردن زمینه‌های پیشرفت علمی سازمان است که در جا‌های دیگر به دست نمی‌آید.

محسن صابری رئیس مرکز تحقیقات پزشکی قانونی گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات مرکز تحقیقات طی سال جاری ارائه کرد و افزود: در سال جاری مجوز تولید الکل سنج تنفسی که از تولیدات مرکز تحقیقات است از وزارت صمت گرفته شد و ۵۵ دستگاه الکل سنج نیز در اختیار راهور و ادارت کل پزشکی قانونی استان‌ها قرار گرفت.

وی گفت: راه اندازی خط تولید الکل سنج تنفسی، توسعه بازار و فراهم کردن زمینه صادرات از دیگر اقداماتی است که در خصوص الکل سنج تنفسی در حال انجام است.

صابری ساخت سل الکتروشیمیایی، محلول استاندارد کالیبراسیون، کیت تشخیص تراریختگی مواد غذایی و ... را از تولیدات اخیر مرکز تحقیقات عنوان کرد که در مرحله ثبت اختراع قرار دارند.

رئیس مرکز تحقیقات در مورد فعالیت بانک سلول افزود: در سال جاری پنج کالبد به منظور اقدامات آموزشی به دانشگاه‌های علوم پزشکی تحویل شده است همچنین در بحث اهدای بافت، کار برداشت در استان‌های تهران، البرز، چهار محال و بختیاری، خراسان رضوی و فارس در حال انجام است.

وی گفت: اگرچه عموم جامعه با موضوع اهدای بافت چندان آشنا نیستند، با همین شرایط اهدای بافت نیز تعداد زیادی از بیماران بهبود یافته و درمان می‌شوند.

صابری در مورد برداشت قرنیه افزود: در سال جاری ۸۹۰ برداشت قرنیه در مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی استان تهران، ۵۴۶ مورد در بهشت زهرا و ۸۰۴ مورد در استان البرز انجام شده است؛ در کنار آن در استان‌های چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی و فارس نیز برداشت قرنیه داشته‌ایم که همگی با کسب رضایت آگاهانه از اولیای متوفی انجام می‌شود.

گفتنی است در این جلسه پس از ارائه توضیحات رییس مرکز تحقیقات، دستور جلسه‌های تعیین شده مورد بررسی اعضا قرار گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
بیانیه کمیته انضباطی درباره توهین‌ها و فحاشی تماشاگران فوتبال
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
عملیات بهسازی قبور معصوم زاده بجنورد متوقف شد
مصر و امضای یک قرارداد تازه عربی با رژیم صهیونی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
هوای سرد در تهران ماندگار است
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)