• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۶۵۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
البرز » اجتماعی

آگاهی‌بخشی، مهم‌ترین راهکار پیشگیری از رفتارهای خودآسیب‌رسان در البرز است

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری البرز گفت: افزایش سطح آگاهی تخصصی و عمومی، شناسایی به‌موقع افراد در معرض خطر و توسعه زیرساخت‌های مشاوره‌ای و درمانی، نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش آسیب‌های شدید روانی و مرگ‌های قابل پیشگیری دارد.

آگاهی‌بخشی، مهم‌ترین راهکار پیشگیری از رفتارهای خودآسیب‌رسان در البرز است
 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز البرز، محمدجواد کاظمینی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری البرز، از برگزاری سومین دوره کارگاه آموزشی «پیشگیری از رفتار‌های خودآسیب‌رسان» در استان البرز خبر داد و اظهار کرد: این کارگاه آموزشی به مدت دو روز و با هدف ارتقای سطح آگاهی، توانمندسازی و به‌روزرسانی دانش فعالان حوزه سلامت روان برگزار شد.
 
وی با اشاره به شعار این دوره از کارگاه‌ها با عنوان «با آگاهی از یکدیگر مراقبت کنیم»، افزود: مقابله با رفتار‌های پرخطر و آسیب‌های جدی روانی نیازمند افزایش آگاهی عمومی، حساسیت اجتماعی و بهره‌گیری از رویکرد‌های علمی و به‌روز است و فعالان این حوزه باید همواره دانش و مهارت‌های تخصصی خود را ارتقا دهند.
 
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری البرز با بیان اینکه برگزاری مستمر کارگاه‌ها و همایش‌های آموزشی به‌صورت دوره‌ای در دستور کار استان قرار دارد، گفت: در این دوره از اساتید برجسته کشوری، از جمله اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران و اساتید توانمند استان البرز دعوت شده تا زمینه انتقال دانش روز و تبادل تجربه میان متخصصان فراهم شود.
 
کاظمینی با تأکید بر نقش کلیدی روان‌شناسان، مددکاران اجتماعی، اساتید دانشگاه، سوپروایزر‌ها و کادر درمان بیمارستان‌ها در ارتقای سلامت روان جامعه، تصریح کرد: افزایش سطح آگاهی این گروه‌ها یکی از مؤثرترین راهکار‌ها برای پیشگیری از رفتار‌های خودآسیب‌رسان است و شناسایی به‌موقع افراد در معرض خطر و هدایت آنان به مراکز تخصصی می‌تواند از بروز پیامد‌های جبران‌ناپذیر جلوگیری کند.
 
وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در سال‌های اخیر در استان البرز بیان کرد: توسعه زیرساخت‌های درمانی، افزایش تخت‌های بیمارستانی، راه‌اندازی و گسترش مراکز مشاوره «سراج» و تقویت سایر مراکز مشاوره‌ای، موجب کاهش معنادار مرگ‌های قابل پیشگیری ناشی از آسیب‌های شدید روانی در استان شده است.
 
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری البرز همچنین از اجرای یک پژوهش بومی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی البرز خبر داد و افزود: نتایج این پژوهش به دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط ابلاغ شده تا عوامل اولویت‌دار بروز رفتار‌های خودآسیب‌رسان را مبنای برنامه‌ریزی و اقدامات خود قرار دهند.
 
کاظمینی با اشاره به اهمیت سلامت روان دانش‌آموزان اظهار کرد: طرح «نماد» با تأکید استاندار البرز در مدارس استان تقویت شده و غربالگری دانش‌آموزان به‌صورت جدی دنبال می‌شود؛ به‌گونه‌ای که در صورت شناسایی افراد در معرض خطر، مداخلات لازم از اقدامات آموزشی و پیشگیرانه تا خدمات درمانی و در موارد ضروری بستری، در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌گیرد.
 
وی خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی برای اولیا، مربیان و کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان با هدف افزایش آگاهی عمومی در دستور کار قرار دارد و این برنامه‌ها با جدیت ادامه خواهد یافت. امیدواریم با تداوم اقدامات علمی، آموزشی و حمایتی، بتوانیم گام‌های مؤثرتری در مسیر کنترل آسیب‌های اجتماعی و ارتقای سلامت روان جامعه برداریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه آموزشی «کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت پسماند» در رشت
تحول دیجیتال معدن نیازمند تغییر نگرش انسانی است
مسدود شدن ۲ جاده ارتباطی در بخش وراوی شهرستان مهر
مأموریت نهایی پژوهشگاه قوه قضائیه بهبود ارائه خدمات قضائی به مردم است
اختصاص ۱۲۸۰ میلیارد ریال تسهیلات به دهیاری‌های استان کرمانشاه
اهدای ۷ سری جهیزیه توسط خیریه آبشار عاطفه‌ها در تایباد
گشایش نمایشگاه هنرجویان و دانش آموزان جرقویه علیا
برگزاری اردوی تیم های ملی هنر‌های رزمی ترکیبی برای حضور در مسابقات آسیایی
پیشرفت ۵۰ درصدی قطعه سوم جاده گچساران به چرام
بارش برف در برخی از نقاط شهرستانهای دماوند و فیروزکوه
هشدار سطح نارنجی هواشناسی درباره کاهش محسوس دما در کشور
بررسی راهکارهای افزایش تعامل حوزه و دانشگاه در خوی
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۵ آذر
حیدری دیدار تراکتور و پرسپولیس را سوت می‌زند
شرکت قمی فناور برتر کشور شد
رانندگان، رگ‌های تپنده اقتصاد ملی
تحریک تقاضا، اقدام دولت برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
دستگيري عاملان توزيع غيرمجاز داروهاي ترک اعتياد در سيرجان
روایتی از عشق به اهل‌بیت(ع) و بررسی چالش‌های بازار شب یلدا در تلویزیون
دولت‌های غربی برای جذب نخبگان هوش مصنوعی در رقابت‌اند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ورود سامانه بارشی به استان قم از فردا شب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۹ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)