• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۷۰۲۳
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

اتصال نهادی میان مجمع تشخیص مصلحت نظام و دانشگاه امام صادق (ع) ضرورتی راهبردی است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، بر ضرورت ایجاد ارتباط ارگانیک و نهادی میان مجمع و دانشگاه امام صادق (ع) تأکید کرد.

اتصال نهادی میان مجمع و دانشگاه امام صادق (ع) ضرورتی راهبردی است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ نشست مشترک دانشگاه امام صادق علیه‌السلام و مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور محمدباقر ذوالقدر، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، اصغر افتخاری، رئیس دانشگاه امام صادق (ع) و جمعی از مدیران و مسئولان دو مجموعه در دانشگاه برگزار شد.

این نشست در چارچوب گرامیداشت هفته پژوهش و با هدف تبیین ظرفیت‌های دانشگاه امام صادق (ع) در حوزه‌های علمی و پژوهشی، توسعه تعاملات میان‌نهادی و زمینه‌سازی برای امضای تفاهم‌نامه همکاری و بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دانشگاه انجام شد.

در آغاز برنامه، اصغر افتخاری، رئیس دانشگاه امام صادق (ع)، تربیت نیروی انسانی تراز جمهوری اسلامی را راهبرد اصلی دانشگاه دانست و تأکید کرد رویکرد آموزشی و پژوهشی دانشگاه بر پایه الگوی تربیتی بنیانگذار آن، مرحوم آیت‌الله مهدوی‌کنی (ره)، استوار است.

رئیس دانشگاه امام صادق (ع) افزود: دانشگاه امام صادق (ع) مأموریت خود را در پیوند میان تربیت نیرو‌های متخصص و حل مسائل واقعی کشور تعریف کرده و در این راستا، شکل‌گیری اندیشکده‌ها، پژوهشگاه و هسته‌های پژوهشی را از اقدامات راهبردی سال‌های اخیر دانست.

در ادامه، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بر ضرورت تحکیم روابط میان دانشگاه امام صادق (ع) و مجمع تشخیص تأکید کرد و گفت: این ارتباط باید نهادی، ارگانیک و مبتنی بر اعتماد متقابل باشد تا بتواند پشتیبان علمی مأموریت‌های مجمع در حوزه سیاست‌گذاری و نظارت باشد.

وی با اشاره به فلسفه وجودی مجمع طبق اصل ۱۱۲ قانون اساسی تصریح کرد: مأموریت مجمع، بن‌بست‌شکنی در تعارضات قانون‌گذاری و صیانت از سیاست‌های کلی نظام است و تحقق این مأموریت نیازمند پشتوانه پژوهشی و فکری نهاد‌های علمی کشور، از جمله دانشگاه امام صادق (ع)، خواهد بود.

ذوالقدر همچنین به آغاز فرآیند ارزیابی کارآمدی و اثربخشی سیاست‌های کلی اشاره کرد و افزود: پژوهش‌های دانشگاهی می‌توانند به تحلیل نقاط قوت و ضعف سیاست‌ها و اصلاح راهبرد‌های کلان در حکمرانی کمک شایسته‌ای کنند.

وی در پایان، با استقبال از حضور فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق (ع) در مجموعه مجمع، اظهار امیدواری کرد که این نشست آغازگر همکاری‌های جدی و مشترک برای تحقق مأموریت‌های علمی، تربیتی و راهبردی در سطح ملی باشد.

در بخش پایانی برنامه، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیئت همراه از نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دانشگاه امام صادق (ع) بازدید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)