• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۷۴۲۷
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۶
بین الملل » اروپا

رئیس جدید دستگاه جاسوسی خارجی انگلیس: در فضای جنگ و صلح قرار داریم

رئیس جدید اِم. آی.۶ (دستگاه جاسوسی خارجی انگلیس) در نخستین سخنرانی رسانه‌ای خود پس از به دست گرفتن سکان سازمان جاسوسی خارجی انگلیس گفت: هم اکنون ما در فضای نه جنگ نه صلح به سر می‌بریم.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، رسانه دولتی انگلیس نوشت: بلیز مترولی رئیس جدید MI۶ افزود: روسیه ما را در منطقه خاکستری با تاکتیک‌هایی که درست زیر آستانه جنگ هستند، آزمایش می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

این مقام امنیتی انگلیس با تمرکز بر تهدید‌های روسیه و آنچه «تهدید روسیه متجاوز، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» خواند گفت: بریتانیا به نمایندگی از اوکراین، فشار بر ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه را حفظ خواهد کرد.

مترولی به عنوان نخستین زنی که ریاست سازمان جاسوسی خارجی انگلیس را برعهده می‌گیرد، حدود دو ماه پیش ریاست سرویس اطلاعات مخفی خارجی انگلیس را از ریچارد مور تحویل گرفت.

وی در نخستین سخنرانی خود همچنین به مواردی از حضور پهپاد‌ها بر فراز فرودگاه‌ها و پایگاه‌های هوایی و حملات سایبری به زیرساخت‌ها به عنوان نمونه‌هایی از جنگ ترکیبی روسیه اشاره کرد و گفت: درک تلاش‌های آنها برای قلدری، ایجاد ترس و دستکاری مهم است، زیرا این اقدامات بر همه ما تأثیر می‌گذارد. 

رئیس جدید‌ ام‌ ای سیکس با اشاره به تحریم‌های اخیر علیه نهاد‌های روسی افزود: تحریم‌های غرب قطعاً به اقتصاد روسیه آسیب رسانده و صادرات آن را به سمت شرق، یعنی چین و هند سوق داده است. آنها به طور منحصر به فردی نتوانسته‌اند عزم پوتین را برای جنگ با اوکراین تغییر دهند.

مترولی «چالش تعیین‌کننده قرن بیست و یکم» را «نه صرفاً اینکه چه کسی قدرتمندترین فناوری‌ها را در اختیار دارد، بلکه اینکه چه کسی آنها را با بیشترین خرد هدایت می‌کند» توصیف کرد.

رئیس جدید سازمان جاسوسی خارجی انگلیس گفت: «قدرت، خود در حال پراکنده‌تر شدن و غیرقابل پیش‌بینی‌تر شدن است، زیرا کنترل این فناوری‌ها از دولت‌ها به شرکت‌ها و گاهی اوقات به افراد منتقل می‌شود.»

بر اساس گزارش رسانه دولتی انگلیس (بی بی سی)، بلیز مترولی سال ۱۹۹۹ به MI۶ پیوست و از طریق شعبه Q به این سمت مهم رسیده است. این شعبه که نام خود را از بخش خیالی MI۶ در کتاب‌های جاسوسی ایان فلمینگ گرفته، بخش واقعی، داخلی و فوق سری سرویس اطلاعات مخفی است که انواع ابزار‌ها و وسایلی را طراحی می‌کند که مأموران را قادر می‌سازد بدون شناسایی و دستگیری با رابطان خود ارتباط برقرار کنند.

مترولی از همه افسران اطلاعاتی خود خواست تا بر فناوری تسلط داشته باشند، «نه فقط در آزمایشگاه‌ها، بلکه در میدان عمل و در مهارت‌های فنی.

وی افزود: «ما به همان اندازه که با منابع انسانی راحت هستیم، با خطوط کد [کامپیوتری]نیز راحت خواهیم شد، و به همان اندازه که به چندین زبان مسلط هستیم، در پایتون نیز مسلط خواهیم شد.»

پایتون، یک زبان برنامه‌نویسی، معرفی شده که ممکن است به عنوان نمونه‌ای برای انتخاب، برخی را شگفت‌زده کند، زیرا بیش از سه دهه است که وجود دارد. اما نکته او از نظر مردان و زنانی که تصمیم گرفته‌اند در دنیای تاریک جاسوسی کار کنند، پنهان نخواهد ماند.

رسانه دولتی انگلیس نوشت: در عصری که داده‌ها کلیدی هستند، جاسوسان دیگر نمی‌توانند به هویت‌های جعلی تکیه کنند، زیرا اسکن بیومتریک می‌تواند هویت آنها را در عرض چند ثانیه در مرز‌ها و ایست‌های بازرسی آشکار کند و در این شرایط MI۶ باید ثابت کند که هنوز هم می‌تواند با افرادش مرتبط باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­روایت ریشه‌های تئاتر دینی در یک کتاب
آخرین وضعیت بارش‌ها در هرمزگان ۲۸ آذر ۱۴۰۴
لغزندگی تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ و تمدید نمی‌شود
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
باید و نباید های علت های  خلط گلو
پلیس شیروان حساب کلاهبردار اینترنتی را مسدود کرد
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
مردم از حضور در حریم رودخانه‌ها و مکان‌های پر خطر خودداری کنند
حزب‌الله: هتک حرمت به قرآن جنایتی مشمئز کننده است
انتقاد هلند و اسپانیا از تحریم آمریکا علیه قضات دیوان بین‌المللی کیفری
۱۹ اثر خراسان شمالی به بیست و هفتمین کنگره شعر دفاع مقدس راه یافت
باغ صدساله پسته در بام و صفی‌آباد هنوز بذر زندگی می‌دهد
نوازندگی دیشب باد، خواب را از چشم ایلام گرفت
اطلاعیه ستاد بحران شهرستان فاریاب
استقرار موشک‌های هسته‌ای اورشنیک روسیه در بلاروس
بارش شدید باران و برف در نقاط مختلف استان کرمان
رژیم صهیونیستی از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
انتشار فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
هوای سرد در تهران ماندگار است
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)