• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۸۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

حمایت شهرداری از توسعه خدمات هوشمند محیط‌زیست و سلامت

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر نقش نخبگان شاهد و ایثارگر در زیست‌بوم فناوری، افتتاح برج فناوری و نوآوری شاهد و ایثار را گامی تحولی برای حمایت هدفمند از این سرمایه انسانی عنوان کرد.

حمایت شهرداری از پایش آلودگی هوا تا خدمات هوشمند سلامت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز ۲۵ آذرماه ۱۴۰۴، برج فناوری و نوآوری شاهد و ایثار با حضور حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، محمدجواد صدری مهر، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و سعید اوحدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

سعید اوحدی، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در آیین افتتاح این برج با اشاره به جایگاه نخبگان شاهد و ایثارگر گفت: در دوره‌های مختلف، یکی از دغدغه‌های جدی نخبگان شاهد و ایثارگر، یافتن مسیر مشخص برای استفاده عملی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آنان بوده است؛ موضوعی که در این دوره، از همان ابتدای کار به‌عنوان یک رسالت جدی در بنیاد شهید و امور ایثارگران دنبال شد.

او با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران بر اساس شاخص‌های بنیاد ملی نخبگان، بیش از ۱۱ هزار نخبه شاهد و ایثارگر را شناسایی کرده است، افزود: استفاده مؤثر از این ظرفیت عظیم انسانی، یک وظیفه راهبردی است و در همین راستا، این دغدغه به‌صورت جدی با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری مطرح شد؛ خوشبختانه در سطح اولویت‌ها و نگاه‌های فکری، هم‌مسیر و هم‌سو بودیم.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران امضای تفاهم‌نامه همکاری با معاونت علمی را یکی از مصادیق عملی شعار «اگر بخواهیم، می‌توانیم» دانست و تصریح کرد: نتیجه این تفاهم‌نامه، امروز و تنها پس از گذشت هفت ماه، در قالب افتتاح برج فناوری و نوآوری شاهد و ایثار به ثمر نشسته است؛ اتفاقی که از نظر سرعت اجرا و تحقق، کم‌سابقه و قابل توجه است.

اوحدی، با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر پیگیری برنامه‌ها از مرحله ایده تا اجرا و تحقق نهایی، گفت: یکی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری، این است که ایده‌ها و برنامه‌ها در مسیر اجرا رها نشوند و به نتیجه عملی برسند؛ افتتاح این برج، مصداق روشنی از همین نگاه است.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه افتتاح این برج، آغاز مسیر است نه پایان آن، اظهار داشت: راه‌اندازی این مرکز را مدیون حمایت‌ها و پیگیری‌های جدی معاونت علمی، به‌ویژه حسین افشین هستیم و امیدواریم با پشتیبانی مستمر این مجموعه، مسیر حمایت از نخبگان شاهد و ایثارگر و ایجاد تحول در این حوزه با قدرت ادامه یابد.

اوحدی، استفاده از فناوری‌های پیشرفته و به‌ویژه هوش مصنوعی را در مسیر توانمندسازی نخبگان شاهد و ایثارگر بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: بهره‌گیری از ابزار‌های نوین فناورانه می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای اثربخشی فعالیت‌ها و تسریع فرآیند تجاری‌سازی ایده‌ها و محصولات دانش‌بنیان ایفا کند.

وی در پایان با اشاره به جایگاه علم و دانش در آموزه‌های دینی تصریح کرد: در فرهنگ و تعالیم اسلامی، علم‌اندوزی جایگاهی رفیع دارد و مسیر دستیابی به مراتب والای انسانی و اجتماعی از دانش می‌گذرد؛ برج فناوری و نوآوری شاهد و ایثار می‌تواند بستری عملی برای تحقق این نگاه و شکوفایی استعداد‌های علمی جامعه ایثارگری باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)