• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۸۸۲۵
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶
خوزستان » اجتماعی

ضرورت اقدام فوری و تخصصی برای خاموشی فلر‌های نفتی شرق اهواز

دادستان مرکز استان خوزستان خواستار اقدام فوری، تخصصی و پاسخگویی شرکت‌های متولی برای خاموشی و ساماندهی فلر نفتی کریت کمپ در شرق اهواز شد.

ضرورت اقدام فوری و تخصصی برای خاموشی فلر‌های نفتی شرق اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امیر خلفیان در جلسه بررسی وضعیت آلودگی ناشی از فلر نفتی کریت کمپ واقع در ۳۰ کیلومتری شرق اهواز، که با حضور مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان، مدیران و کارشناسان شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب و مدیرعامل شرکت پتروشیمی رازی ماهشهر برگزار شد.  اظهار داشت: یکی از عوامل مهم و اثرگذار در آلودگی هوای استان، فلر‌های نفتی است که سلامت و جان مردم را به طور جدی تهدید می‌کند و ادامه این روند قابل پذیرش نیست.

وی با بیان اینکه آلودگی هوا به یکی از دغدغه‌های اصلی مردم خوزستان تبدیل شده است، افزود: شرکت‌های مناطق نفت‌خیز جنوب موظف هستند در اسرع وقت نسبت به خاموش‌سازی فلر‌های نفتی، به‌ویژه فلر‌هایی که مستقیماً سلامت مردم را تهدید می‌کنند، اقدامات فوری و راهکار‌های تخصصی لازم را اجرا کنند.

خلفیان با اشاره به فلر نفتی کریت کمپ تصریح کرد: این فلر باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود و پتروشیمی رازی ماهشهر آمادگی دارد در راستای تبدیل این گاز به فرآورده‌های نفتی، همکاری لازم را در این پروژه انجام دهد.

دادستان مرکز خوزستان گفت: این فلر، باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با راهکار‌های علمی و کارشناسی خاموش شده و به ماده‌ای مفید برای صنایع پتروشیمی تبدیل شود. ساماندهی این فلر می‌تواند نقش مؤثری در کاهش آلودگی هوای منطقه ایفا کند.

وی با تأکید بر مسئولیت دستگاه‌ها و شرکت‌های ذی‌ربط عنوان کرد: هرگونه سهل‌انگاری در تبدیل این گاز و جمع‌آوری فلر‌ها غیرقابل قبول است و دستگاه‌های متولی باید در این زمینه پاسخگو باشند. متاسفانه چندین سال است که در خاموش‌کردن فلر‌های نفتی تعلل شده و این بی‌تفاوتی واقعاً قابل توجیه نیست.

خلفیان ادامه داد: دادستانی برای بهبود وضعیت هوا، از شرکت‌هایی که به‌صورت جدی در مسیر کاهش آلودگی هوا و خاموشی فلر‌ها اقدام کنند، حمایت‌های قانونی و لازم را انجام می‌دهد.

دادستان مرکز خوزستان با تأکید دوباره بر تبعات انسانی و اجتماعی آلودگی هوا خاطرنشان کرد: آلودگی هوا موجب رنجش شدید مردم استان شده و آمار بیماری‌ها را به‌ویژه در میان افراد آسیب‌پذیر افزایش داده است.

وی خاطر نشان کرد: در اسرع وقت جلسه‌ای فنی با حضور متخصصان شرکت‌های مناطق نفت‌خیز فعال در استان برای بررسی جمع‌آوری فلر‌ها برگزار شود و ظرف مدت یک ماه، گزارش فنی و اجرایی اقدامات انجام‌شده به دادستانی ارائه گردد.

در ادامه این جلسه، علی بیرانوند، معاون پیشگیری و حقوق عامه دادستان مرکز استان خوزستان، با تأکید بر ضرورت پیشگیری از تضییع حقوق عامه گفت: موضوع فلر‌های نفتی مستقیماً با سلامت مردم در ارتباط است و تمامی دستگاه‌ها موظف‌اند با نگاه پیشگیرانه، برنامه‌های عملیاتی خود را در چارچوب زمان‌بندی مشخص اجرا کنند و نتیجه اقدامات را به صورت شفاف اعلام نمایند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
الزام بخش‌های نمایشگاه بین المللی قرآن به حذف غرفه‌های غیرمرتبط
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران
صحنه تماشایی خیابان‌های ایلام، پیش از آغاز راهپیمایی
همه می آیند
لاریجانی: مذاکرات چارچوب‌مند موفق خواهد بود
هوشمندسازی بیش از ۵ هزار کنتور در نیشابور
۴ تالاب مهم کشور در آستانه آبگیری مجدد
حضور مردم یاسوج در خیابان پیش از آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن
امروز، ایران جان در قلب زنجانی‌ها
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
دلنوشته های دانش آموزان برای شکوه و آبادانی ایران اسلامی
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان مازندران
رونمایی ازکتاب چه غریبانه در چهارمحال و بختیباری
نمایشگاه مجازی تصاویر روز‌های انقلاب ۵۷ کهگیلویه و بویراحمد
حضور گسترده اهالی روستای سنجر در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
جشن انقلاب در گیلان؛ زیر باران های نقره ای
نصب و راه اندازی ۴۷ نیروگاه کوچک خانگی در تکاب
راهپیمایی مردم خرمشهر در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه ۲۲ بهمن؛ طنین وحدت مردم در خیابان‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)