• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۹۳۶۲
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰
آذربایجان شرقی » اجتماعی

کاهش ۶.۱ درصدی فوتی تصادف جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی خبر داد: از ابتدای سال تاکنون میزان فوتی‌های تصادفات جاده‌ای در استان، ۶.۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

کاهش ۶.۱ درصدی فوتی تصادفات جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، غلامرضا رسول زاده به مناسبت ۲۶ آذر روز ملی حمل و نقل در نشست خبری افزود: در هشت ماه سال گذشته تعداد تلفات تصادفات جاده‌ای در استان ۵۲۲ نفر بود که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حدود ۱۶ درصد کاهش یافته بود و این تعداد در هشت ماه امسال به ۴۹۰ نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه در کاهش و افزایش تصادفات منجر به فوت در جاده‌های آذربایجان شرقی حدود ۴۲ دستگاه و نهاد دولتی مرتبط هستند، اظهار کرد: کاهش آمار تلفات جاده‌ای امسال ناشی از بهبود وضعیت جاده‌های استان و رفع نقاط پرحادثه و پرخطر است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی مرمت، لکه گیری و آسفالت ۶۰۰ کیلومتر از جاده‌های اصلی، احداث و آسفالت ۶۰۰ کیلومتر راه روستایی، ارائه آموزش‌های ترافیکی برای گسترش فرهنگ رانندگی و خط کشی بیش از ۶ هزار کیلومتر از جاده‌های اصلی و فرعی و بیشتر از ۲ برابر میزان تعهد امسال، از جمله اقدامات این اداره کل برای کاهش آمار تصادفات جاده‌ای منجر به فوت دانست.

رسول زاده کل راه‌های استان را ۱۴ هزار کیلومتر اعلام کرد و ادامه داد: از این میزان حدود ۳۰۰ کیلومتر آزادراه است که این استان بیشترین میزان آزادراه در کشور را به خود اختصاص داده و حدود ۱۰ هزار کیلومتر راه روستایی وجود دارد که ۶۰ درصد آن‌ها آسفالت شده و برای آسفالت بقیه این راه‌ها نیز برنامه ریزی لازم انجام شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی با بیان اینکه ۲۶ آذر به عنوان روز ملی حمل و نقل و تجلیل از رانندگان و راهداران نامگذاری شده است گفت: هر سال به همین مناسبت گردهمایی و جشنی در این استان برگزار می‌شد که امسال با هماهنگی انجمن صنفی رانندگان، هزینه این جشن برای آزادسازی حدود ۵۰ نفر از رانندگان زندانی مقصر یا غیرمقصر حادثه اختصاص یافته است.

رسول زاده با بیان اینکه اگه تعداد رانندگان زندانی کمتر از این تعداد باشد بقیه هزینه برای آزادسازی سایر زندانیان معرفی شده از سوی ستاد دیه اختصاص می‌یابد، افزود: در این کار خیر و خداپسندانه علاوه بر این اداره کل، پیمانکاران، رانندگان، شرکت‌های حمل و نقل بین المللی و داخلی و انجمن صنفی رانندگان مشارکت کردند.

وی با اشاره به علاقه مندی خیران برای مشارکت در طرح‌های راهسازی و آسفالت یادآور شد: امسال با مشارکت این افراد و بسیج، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال برای راه سازی و آسفالت جاده‌های استان هزینه شد که در نوع خود بی نظیر است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت: در هشت ماهه امسال ناوگان حمل و نقل کالای استان با جا به جایی یک هزار و ۲۰۰ میلیون تن کالا به نقاط مختلف کشور، رکورد جابجایی در کل کشور را شکست و این رکورد را به نام این استان ثبت کرد.

کاهش ۶.۱ درصدی فوتی تصادفات جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی

رسول زاده با بیان اینکه ۱۴ هزار و ۴۰۰ دستگاه خودرو سنگین در جا به جایی کالا‌های اساسی از بنادر به استان مشارکت داشتند ادامه داد: در بخش مسافری نیز با توجه به اینکه این استان از استان‌های زائر فرست کشور است در اربعین حسینی و ۲۸ صفر، ناوگان حمل و نقل مسافری استان حدود ۵۰ هزار نفر را به مرز عراق و مشهد مقدس جابجا کردند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی با اشاره به آمادگی راهداران برای اجرای طرح عملیات زمستانی گفت: برای این منظور ۳۰ هزار تن نمک و ۳۰ هزار تن شن و ماسه در راهدارخانه‌های استان ذخیره شده است تا برای برف روبی و یخ زدایی جاده‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

وی اظهار کرد: امسال میزان اعتبارات طرحهای حفظ، نگهداری و ایمن سازی راه‌های استان نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته و به حدود ۷۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رسول زاده ادامه داد: از این میزان اعتبارات، بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال از منابع ملی و بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از منابع استانی برای اجرای بیش از یک هزار طرح در این بخش اختصاص یافته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جاده ارتباطی بخش وراوی همچنان مسدود است
تشکیل هیئت‌های اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی آذربایجان غربی از ۲۸ آذر
تا پایان سال ۶۰ مگاوات برق خورشیدی در آذربایجان غربی وارد مدار می شود
کاهش هشت درصدی حمایت از ترامپ در جامعه آمریکا
میانگین سن ابتلا به سرطان پستان ۱۰ سال کمتر از میانگین جهانی است
بررسی قضایی و حقوقی مشکلات سه تعاونی مسکن ارومیه
جریان عادی تردد در محور میمه به دلیجان
ارتقای خدمات تامین اجتماعی در سیستان و بلوچستان
برگزاری رویداد تولید محتوا در آباده
اجرای طرح روزِ درهای بازِ کشاورزی در دامغان
رویداد‌های کتاب در هفته‌ای که گذشت
«تئاتر مسجد و هنر قدسی»؛ کتابی پژوهشی در حوزه تئاتر
برگزاری جشنواره استعداد‌های خلاق بانوی اصفهان
لرستان؛ رتبه پنجم شاخص‌های عمرانی کشور
همه با هم ایران قوی را می‌سازیم
دیدار استاندار گیلان با مادر شهیدان درویشوند در رودبار
توزیع ۴۹ صفحه خورشیدی در بین عشایر شهرستان پلدشت
ضرورت مدیریت مصرف گاز
دعوت دوچرخه سوار چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی کراس کانتری
رانندگان از تردد در جاده سرچم باروق خودداری کنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۲ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
جشن تکلیف سه هزار دانش آموز دختر در آبادان  (۱ نظر)