• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۹۹۶۳
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
اصفهان » اجتماعی
باتلاش نیرو‌های امدادی استان اصفهان

امدادرسانی به ۱۰۰ نفر گرفتار برف وباران در جاده‌های استان

با تلاش نیرو‌های امدادی استان، در شبانه روز گذشته به ۱۰۰ نفر در راه مانده در جاده‌های استان اسکان اضطراری شد.

امدادرسانی به ۱۰۰ نفر گرفتار برف وباران در جاده‌های استانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته هم باتلاش گروه‌های امدادی استان به بیش از ۷۰ خودرو در محور‌های برف‌گیر و اسکان اضطراری و ۱۰۰ نفر در اماکن پیش بینی شده در محور‌ها و مناطق برف‌گیر امدادرسانی شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: ماندگاری توده هوای سرد با کاهش ۸ تا ۱۲درجه سانتی‌گراد از بعدازظهر جمعه تا دوشنبه هفته آینده در تمامی مناطق استان بخصوص شمال، شمال غرب، جنوب و مرکز ادامه دارد.

منصور شیشه‌فروش افزود: مدیریت بحران استان به دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان جهت ارائه خدمات امدادی در پی صدور هشدار سطح نارنجی بارش‌های باران و برف اعلام آماده‌باش داد.

وی افزود: فعالیت سامانه بارشی سرد از سمت غرب و جنوب همراه با بارش برف‌وباران، کولاک، وزش تندباد‌های لحظه‌ای و پدیده مه از امروز تا پایان وقت روز جمعه تداوم دارد.

شیشه‌فروش همچنین بر تقویت نیرو‌های عملیاتی و تجهیزات امداد زمستانی و برف‌روبی در اداره راهداری، شهرداری‌ها، پلیس‌راه، جمعیت هلال‌احمر، شرکت‌های آزادراه، اورژانس، شرکت‌های گاز، آب و فاضلاب و دهیاران و آمادگی ستاد مدیریت بحران فرمانداری‌ها تأکید کرد.

وی گفت: محور‌ها و معابر شهری و روستایی به ویژه در مناطق کاشان و آران و بیدگل، اردستان، نایین، نطنز، شاهین‌شهر و میمه مورچه‌خورت، برخوار، اصفهان، خوانسار، گلپایگان، سمیرم، شهرضا و دهاقان لغزنده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بر لزوم استقرار تجهیزات برف‌روبی، آماده بکار بودن ماشین‌آلات، دپوی نمک و شن در معابر شهری و روستایی و جاده‌ها راهدارخانه‌ها، پایگاه‌های امدادی شهری و روستایی تأکید کرد و گفت: لغزندگی جاده‌های شهری و روستایی و جریان رواناب و سیلاب‌های محلی در مناطق شرق و مرکزی پیش‌بینی می‌شود.

منصور شیشه فروش بر تقویت امکانات امداد سیل و برف‌روبی و گروه‌های عملیاتی هلال‌احمر در جاده‌ها با تامین اقلام ضروری و پیش‌بینی ظرفیت‌های اسکان اضطراری برای مسافران و لزوم رعایت اصول ایمنی تردد در محور‌های جاده‌ای تقویت تجهیزات امداد زمستانی و زنجیرچرخ در خودرو‌های سبک‌وسنگین با نظارت پلیس‌راه و راهداری تأکید کرد.

وی با تأکید بر پرهیزکردن از صعود به ارتفاعات و فعالیت‌های تفریحی در طبیعت گفت: پرهیز از سفر‌های غیرضروری در محور‌های جاده‌ای و کوهستانی و برف‌گیر از جمله گردنه‌های زنجیرگاه انارک، گردنه نیه نطنز و سایت‌های گردشگری توصیه می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: ۷۲۰ تیم امدادی و خدمات‌رسان ثابت و سیار در مناطق در معرض خطر، محور‌های جاده‌ای روستایی و شهری، پایگاه‌ها، راهدارخانه‌ها به همراه تجهیزات و ماشین‌آلات در ۲۰۰ پایگاه ثابت و سیار اورژانس ۴۴ راهدارخانه ۴۶ پایگاه امداد جاده‌ای هلال‌احمر و نیز پاسگاه‌های پلیس‌راه و واحد‌های خدمات شهری و آتش‌نشانی ۱۱۴ شهرداری استقرار یافتند.

شیشه‌فروش ادامه داد: تلفن‌های امدادی ۱۴۱ برای اطلاع‌رسانی از وضعیت راه‌ها، ۱۱۲ هلال‌احمر، ۱۱۵ اورژانس، ۱۲۵ آتش‌نشانی، شهرداری‌ها، ۱۹۴ امداد گاز، ۱۲۲ امداد آب و فاضلاب، ۱۲۱ امداد برق و ۱۱۰ نیروی انتظامی به‌صورت شبانه‌روز پاسخگوی امدادخواهی مسافران هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
بیانیه کمیته انضباطی درباره توهین‌ها و فحاشی تماشاگران فوتبال
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
عملیات بهسازی قبور معصوم زاده بجنورد متوقف شد
مصر و امضای یک قرارداد تازه عربی با رژیم صهیونی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
هوای سرد در تهران ماندگار است
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)