• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۱۰۵۹
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸
ورزشی » ساير حوزه ها

­بازدید دنیامالی از فرایند انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک

وزیر ورزش و جوانان در آغاز سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک با حضور در سالن استاد فارسی از فرایند این انتخابات بازدید کرد.

­بازدید دنیامالی از فرایند انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان امروز (جمعه) با حضور در سالن استاد فارسی از روند رای دهی حضوری و غیر حضوری (آنلاین) سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران دیدن کرد.

سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک از ساعت ۹ تا ۱۵ بصورت حضوری و غیر حضوری (آنلاین) در حال برگزاری است و آن دسته از ورزشکاران حائز شرایط که تمایل دارند به صورت حضوری رای دهند می‌توانند در زمان اعلام شده با حضور در سالن استاد فارسی نسبت به ثبت رای خود اقدام کنند.

در همین راستا احمد دنیامالی با حضور در سالن استاد فارسی مورد استقبال دکتر مهدی علی نژاد دبیر کل کمیته و رییس ستاد برگزاری انتخابات کمیسیون ورزشکاران و دیگر اعضای ستاد برگزاری قرار گرفت.

در این بازدید مهدی علی نژاد توضیحات کاملی در خصوص نحوه ثبت نام و افراد حائز شرایط داوطلبی و رای دهی ارائه دادند که نوع و نحوه رای دهی مورد توجه وزیر ورزش قرار گرفت.

دنیامالی در ادامه ضمن گفت‌و‌گو با ثریا آقایی از اعضای هیات نظارت بر انتخابات، گفتگویی نیز با برخی ورزشکاران حاضر در سالن داشت.

سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک از ساعت ۹ صبح امروز (جمعه ۲۸ آذر ماه) در سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک آغاز به کار کرد. این در حالی است که شرایط رای گیری در این انتخابات به صورت غیرحضوری (اینترنتی) نیز مهیا شده است.

بر این اساس ۳۱ ورزشکار واجد شرایط برای شرکت در انتخابات نام نویسی کرده‌اند که در نهایت ۱۵ نفری که حداکثر آرا را کسب کنند، وارد کمیسیون ورزشکاران خواهند شد.

ثریا آقایی، بازیکن پیشین تیم ملی بدمینتون زنان نیز جز کاندیدای این انتخابات است، اما با توجه به اینکه اخیرا به عضویت کمیسیون ورزشکاران کمیته بین المللی المپیک (IOC) درآمده است، طبق قوانین و بدون شرکت در این مجمع، زودتر از سایر رقبا در فهرست کمیسیون ورزشکاران ایران قرار گرفته است.

گفتنی است، طبق آیین نامه کمیسیون ورزشکاران، رییس کمیته ملی المپیک این اختیار را دارد که ۴ نفر را به صورت انتصابی در این کمیسیون منصوب کند. این افراد بعد از پایان نتیجه انتخابات معرفی خواهند شد؛ بنابراین با این احتساب همچون گذشته اعضای کمیسیون ورزشکاران را ۲۰ نفر تشکیل خواهند داد.

اسامی نامزدها سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران همراه با رشته‌های آن‌ها به این شرح است:

محمدرضا گرایی (کشتی فرنگی)، رحمان عموزاد (کشتی آزاد)، امین میرزازاده (کشتی فرنگی)، نگین آلتونی (کاراته)، امیر مهدیزاده (کاراته)، سجاد گنج زاده (کاراته)، فاضل اتراچالی (کبدی)، زهراکریمی (کبدی)، رویا داودیان (کبدی)، مهران برخورداری (تکواندو)، آرین سلیمی (تکواندو)، مبینا نعمت زاده (تکواندو)، ناهید کیانی (تکواندو)، مصطفی جوادی (وزنه برداری)، علی داوودی (وزنه برداری)، علیرضا یوسفی (وزنه برداری)، مهدی جلوه قاضیانی (والیبال)، علی لبیب (دوچرخه سواری)، امیر جوهری خو (تیراندازی)، شهربانومنصوریان (ووشو)، الهه منصوریان (ووشو)، میلاد وزیری (تیراندازی با کمان)، علی پاکدامن (شمشیر بازی)، فرزانه فصیحی (دوومیدانی)، حسن تفتیان (دوومیدانی)، فرانک پرتوآذر (دوچرخه سواری)، هانیه رستمیان (تیراندازی)، نجمه خدمتی (تیراندازی)، دانیال ساوه شمشکی (اسکی) و فرزانه رضا سلطانی (اسکی)

برای سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران، ۳۱ نفر کاندیدا شدند که از این تعداد، شش نفر در دوره پیش هم رای آوردند. شهربانو منصوریان، سجاد گنج زاده، محمدرضا گرایی، فرزانه فصیحی، نجمه خدمتی و ثریا آقایی این نفرات هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی پژوهش علوم زمین؛ ضرورت بهره‌گیری عملیاتی از داده‌ها
ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نداجا در مسیر آفریقای جنوبی هستند
شناسایی بیش از ۳۵۰۰ ملک مازاد دولتی برای مولد سازی
کنترل بازار شاهین شهر ومیمه در شب یلدا
حمایت بهزیستی سلماس از فرزندان خانه صبا
نگاهی به برنامه های رادیو صبا
پویش یلدای مهربانی برای خانواده‌های نیازمند در خوزستان
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
تجهیز نبودن خیابان ۳۰ متری فوتبال به چراغ راهنمایی
تاخیر ۲ ساعته در فعالیت مدارس و ادارات
اجرای طرح مدیریت محله‌محور در ۳۵۰ محله شهری و روستایی نقده
پیگیری روند نظارت بر فعالیت دستگاه های اجرایی استان سمنان
دستگیری عامل کلاهبردار چهار هزار میلیارد ریالی
مشارکت مردم در پویش یلدای مهربانی
ضرورت اصلاح رویه‌ها برای اجرای صحیح قانون ثبت رسمی اموال غیرمنقول
ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در فصل سرد سال تغییر کرد
حفظ خاک، رطوبت و حیات طبیعی در سایه آبخیزداری
نظارت بازرسان بر قیمت کالا‌های شب یلدا در گیلان
بوکان مهیای برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)