• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۱۱۸۴
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
آذربایجان غربی » سیاسی

لزوم اهتمام دولتمردان به ارتقا ارزش پول ملی

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: مدیریت ارز و ارتقا ارزش پول ملی از وظایف مهم دولت و مسئولان است .

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تاکید بر این که مدیریت ارز و ارتقا ارزش پول ملی از جمله وظایف مهم مسئولان است گفت: باید در مدیریت‌ها بدون توجه به خط و خطوط سیاسی با استفاده از کارشناسان کاردان و با تجربه مدیریت اقتصادی کشور را ساماندنی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی با بیان این که بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه دشمنان از هجمه نظامی مایوس شده و هجمه رسانه‌ای و فرهنگی را دستاویز حمله به ملت بزرگ ایران قرار داده‌اند خاطرنشان کرد: طبق تاکید رهبری ما باید آرایش فرهنگی و رسانه‌ای بگیریم چرا که جنگ فعلی جنگ رسانه هاست و از جمله هجمه‌های رسانه‌ای دشمنان صلح طلب معرفی کردن ترامپ جنایتکار در سطح جهان است.
او ادامه داد: رژیم صهیونیستی با حمایت رئیس جمهور آمریکا در غزه بیش از ۷۰ هزار نفر را به خاک و خون کشید و این در حالی است که این فرد را صلح طلب معرفی می‌کنند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی ادامه داد: آمریکا با صراحت اعلام کرد که ما داعش را ایجاد کردیم و علاوه بر آن دولت جنایتکار آمریکا در عراق بیش از ۲ میلیون نفر را کشته و در کشور‌های مختلف از جمله ویتنام، سومالی، سوریه و دیگر کشور‌ها جنایت انجام داده‌اند.
امام جمعه ارومیه گفت: متاسفانه برخی‌ها از تبلیغ دشمنان فریب خورده و ترامپ را صلح طلب می‌دانند ولی حقیقت ماجرا چیز دیگری است.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی با بیان این که ملت بزرگ ایران دسیسه‌های آمریکا را می‌دانند و فریب نخواهند خورد، اما از مسئولان هم مطالبات بحقی دارند تصریح کرد: مسئولان باید با استفاده از افراد متخصص و کاردان و البته با تجربه به صورتی جهادی وارد میدان شوند تا مباحث معیشتی بهتر مدیریت شود.

او با اشاره به آغاز ماه مبارک رجب این ماه را ماه عبادت و ماه احسان و انفاق دانست و افزود: ماه مبارک رجب و شعبان فرصتی است که انسان در آن خود را برای ورود به ماه مبارک رمضان که ماه ضیافت الهی است آماده کند.
امام جمعه ارومیه با اشاره به تاکید معصومین علیهم السلام بر انجام اعمال عبادی در ماه مبارک رجب تصریح کرد: خداوند در این ماه اجر اعمال عبادی را دو چندان می‌کند و این ماه فرصتی برای توبه و بازگشت به سوی خداوند است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی تاکید کرد: طبق روایات در قیامت منادی ندا می‌دهد که این الرجبیون به معنی این که اهل ماه رجب کجا هستند که مورد تجلیل و تقدیر ویژه الهی قرار گیرند.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی همچنین در ادامه بر خوش خلق بودن در خانواده و تاکید آموزه‌های دینی بر این موضوع اشاره کرد و گفت: شب یلدا یک سنت نیکویی برای در کنار هم بودن است و فرصتی برای صله ارحام می‌باشد که همواره در فرمایشات معصومین علیهم السلام بر آن تاکید شده است.
او ادامه داد: خداوند بلا‌ها را از شخص صله رحم کننده دفع کرده، حساب و کتاب او را در روز قیامت آسان کرده و رزق و روزی او را بسط و گسترش می‌دهد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی تاکید بر ارزش زمان و تفاوت یک دقیقه‌ای طول شب یلدا با دیگر شب‌ها را از جمله موضوعات مهم در این زمینه دانست و خاطرنشان کرد: این شب فرصتی است تا به فقرا و مستمندان رسیدگی کند و با تهیه یک بسته معیشتی آنها را یاد کند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم آیینی عصر شعر یلدایی در فریدونشهر
فعالیت ۵۳ مزرعه ماهی سردابی و گرمابی در ملایر
هدف‌گذاری پتروشیمی برای ظرفیت ۱۳۰ میلیون تنی در برنامه هفتم
سنت چله بران عروس در بین عشایر مغان
بویین میاندشت ، سردترین نقطه کشور با منفی ۲۱ درجه
معرفی اعضای کمیته فنی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد
ظرفیت خالی ۲۰ میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی به‌دلیل کمبود خوراک
کشف ۷ میلیارد لوازم خانگی فاقد مجوز در مهر
تجلیل استاندار خوزستان از مقام مادران توان‌یاب
هشدار در خصوص یخ زدگی کنتور‌ها در شهر بهمن در شهرستان آباده
برگزاری همایش مدیریت مصرف انرژی با مشارکت صنعت پتروشیمی
فراخوان مشمولان اعزامي پايه خدمتي دی ماه ۱۴۰۴
بزرگداشت آیت الله شاهچراغی در تهران
بیش از ۳۴۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی ماه جاری در نقده
دعوت از ۱۶ بازیکن برای شرکت در اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در فراشبند
تجلیل از مرزبانان در نقطه صفر مرزی سلماس در آستانه شب یلدا
شب نشینی یلدا در بین عشایر فسا
هم‌اکنون آرامش در سطح استان برقرار است
اهدای جهیزیه به نوعروسان مددجو در اندیکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
نشست بررسی راهکار‌های وحدت حوزه و دانشگاه در رشت  (۱ نظر)