• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۳۳۸۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
محسنی بندپی؛

تاکید بر توسعه گردشگری داخلی

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، حضور در رویداد‌های فرهنگی - گردشگری را فرصتی مناسب برای معرفی توانمندی‌های مناطق مختلف کشور و توسعه گردشگری دانست.

***/ تاکید بر توسعه گردشگری داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، انوشیروان محسنی بندپی از نمایشگاه هفته فرهنگی شهرستان فردوس با عنوان « از گوهر خراسان تا یلدای گلستان» که به مناسبت روز فردوس و همزمان با ایام یلدا در مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان در حال برگزاری است، دیدن کرد.

معاون گردشگری وزات میراث فرهنگی به همراه سید مصطفی فاطمی، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت و آفرین امامی، مدیر مجموعه جهانی کاخ گلستان در سومین روز از برگزاری رویداد فرهنگی‌گردشگری «روز فردوس» و نمایشگاه مشترک «شهاب‌سنگ‌های تاریخی کاخ گلستان و گوهرسنگ‌های شهرستان فردوس»، از این نمایشگاه بازدید کردند.

محسنی بندپی در جریان این بازدید ضمن بازدید از گوهرسنگ‌های ارزشمند شهرستان فردوس، با برگزارکنندگان نمایشگاه گفت‌و‌گو کرد و از تلاش‌ها و مشارکت فعال این شهرستان،  معرفی میراث طبیعی و فرهنگی خراسان جنوبی تقدیر کرد.

وی حضور و مشارکت شهرستان فردوس را در این رویداد فرهنگی–گردشگری ارزشمند دانست و تأکید کرد: چنین همکاری‌هایی نقش مهمی در معرفی توانمندی‌های مناطق مختلف کشور و توسعه گردشگری داخلی دارد.

همچنین نماینده مردم شهرستان‌های فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی نیز از نمایشگاه «از گوهر خراسان تا یلدای گلستان» که هم‌زمان با هفته فرهنگی فردوس و با حضور هنرمندان و فعالان گردشگری این شهرستان در مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان در حال برگزاری است، بازدید کرد.

محمد نصیری ضمن بازدید از غرفه‌های مختلف نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه به‌خوبی ظرفیت‌های فرهنگی، گردشگری، صنایع‌دستی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهرستان فردوس معرفی شده است.

وی با قدردانی از مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان به‌دلیل فراهم‌سازی زمینه حضور و معرفی ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان فردوس در این مجموعه ارزشمند تاریخی، از دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه نیز قدردانی  و حمایت قاطع خود را از توسعه حوزه‌های فرهنگی و گردشگری اعلام کرد . 

نماینده مردم شهرستان‌های فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس با تأکید بر اهمیت معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بومی، هم‌افزایی و مشارکت دستگاه‌های اجرایی، فعالان فرهنگی و مردم را از الزامات اصلی توسعه پایدار و شناساندن هرچه بهتر ظرفیت‌های منطقه برشمرد.

نصیری همچنین بر ضرورت بهره‌گیری از چنین رویداد‌های فرهنگی برای تقویت هویت بومی، رونق گردشگری و ایجاد فرصت‌های جدید اقتصادی تأکید کرد و این‌گونه برنامه‌ها را بستری مناسب برای معرفی قابلیت‌های شهرستان‌ها در سطح ملی دانست.

نمایشگاه «از گوهر خراسان تا یلدای گلستان» با هدف معرفی پیوند میراث طبیعی، صنایع‌دستی گوهرسنگی و تاریخ فرهنگی ایران و با ترکیبی از غرفه‌های معرفی جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی و نمایش گوهرسنگ‌های شهرستان فردوس، تا یکم دی ماه در کاخ گلستان پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود و روایتی مشترک از تاریخ، طبیعت و هنر این منطقه را به بازدیدکنندگان ارائه می‌دهد و محملی مناسب برای برندسازی گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان، به‌ویژه در حوزه گوهرسنگ‌ها، به شمار می‌رود. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصاف خیبر و پیکان در تهران
تولید بیش از ۹۵ درصد نیاز دارویی کشور در داخل
دستگیری حفاران غیرمجاز در رومشکان لرستان
در پی پایش شبانه «انگوران» ماهنشان؛ غذا دادن به حیات وحش ممنوع
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۶ دی ۱۴۰۴
پلمب ۶ نمایشگاه خودرو متخلف در خرم‌آباد
نقص فنی لوکوموتیو عامل تاخیر در حرکت قطار همدان به مشهد
 ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود
از تهران تا بلگراد؛ ایران در جمع ۱۳۰ کشور حاضر در اکسپو ۲۰۲۷
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۶ دی ۱۴۰۴
کشف ۲۶۸ هزار نخ سیگار خارجی قاچاق در زنجان
تایید نهایی ۳۴ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در زنجان
اوقات شرعی اهواز، ۶ دی ماه ۱۴۰۴
برنامه‌ریزی برای توسعه شهرک صنعتی بیلوردی هریس
کار آفرینی بانوی لرستانی با طعم قارچ
پیشرفت ۶۸ درصدی ساخت ۳۶ کیلومتر بزرگراه زاهدان–بیرجند
وقتی نفس بادگیرها تنگ می شود
ورزشی‌های پنجم دی ماه در استان سمنان
آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین پارک جنگلی جنوب شرق کشور
روایت خبرنگار لرستانی از حال وهوای زائران در سرزمین وحی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود
هشدار نارنجی بارندگی برای برخی استان‌های غرب کشور
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
انتخابات تناسبی، مشارکت در انتخابات شوراها را رونق می‌دهد
بارش باران در شمال و شمال غرب کشور
بارش برف و باران از فردا در کرمانشاه آغاز می شود
آغاز حراج زمستانی شمش طلا در مرکز مبادله ایران
برای ایران
پزشکیان: اقتدار امروز کشور، مرهون ایثار شهیدان است
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ قرعه استقلال و سپاهان در یک هشتم نهایی، ۹ دی
امروز پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو – معلم دانشگاه فرهنگیان
اعلام فهرست اولیه تیم ملی فوتسال برای جام ملت‌های آسیا
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
ورود به ورزشگاه پارس تنها با داشتن بلیت الکترونیکی امکان پذیر است  (۱ نظر)
پاکسازی مسیر جاده جواهرده از زباله   (۱ نظر)