• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۳۴۳۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۷
خراسان جنوبی » اجتماعی

انسجام ملی، کلید عبور کشور از چالش‌ها

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: انسجام ملی، کلید عبور کشور از چالش‌هاست و خراسان جنوبی الگوی پیوند سنت، علم و امنیت است.

انسجام ملی، کلید عبور کشور از چالش‌ها
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، حجت الاسلام خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه تقویت انسجام ملی ضروری‌ترین مسئله کشور است، گفت: همه باید در مسیر انسجام ملی تلاش کنند، چرا که دشمن به دنبال ایجاد دوقطبی‌سازی به بهانه‌های مختلف در جامعه است.
وی با اشاره به وضعیت فرهنگی و علمی خراسان جنوبی افزود: بر اساس اطلاعات موجود، این استان در حوزه فرهنگ و در حوزه‌های علمی و دانشگاهی یکی از بهترین استان‌های کشور است که بدون سنت‌زدایی به سمت مدرنیته حرکت کرده و مدارس جدید آن نیز بدون حذف سنت‌ها شکل گرفته‌اند.
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه خراسان جنوبی چهره‌های سرشناس علمی و دینی متعددی دارد که در سطح کشور شناخته‌شده و مایه افتخار این استان هستند گفت: کشورمان با وجود کمترین امکانات، در حوزه‌های علم و فناوری به همت نخبگان به جایگاه‌های بزرگی در جهان دست یافته است که این موضوع نتیجه اعتماد به نخبگان است.
حجت الاسلام خسروپناه با اشاره به مسائل امنیتی افزود: گروه‌های ضدانقلاب معمولاً در استان‌های مرزی فعالیت بیشتری دارند، اما خراسان جنوبی با وجود بیشترین مرز مشترک با افغانستان، به لطف نیرو‌های حفاظتی و امنیتی از شرایط امنیتی خوبی برخوردار است.
 
وی درباره اسناد مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: هر سندی که در این شورا تصویب می‌شود، سند سیاستی است و نحوه اجرای آن بر اساس اقتضائات بومی هر منطقه و استان به اختیار شورای فرهنگ عمومی است و در خصوص موسیقی و برگزاری کنسرت‌ها نیز اجرا بر اساس فرهنگ هر منطقه و تصمیم شورای فرهنگ عمومی انجام می‌شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی استان و با بیان اینکه سند صنایع دستی تصویب شده و می‌تواند در خراسان جنوبی گردش مالی و اقتصادی ایجاد کند گفت: با توجه به تنوع تولیدات صنایع دستی و نحوه استفاده از این ظرفیت‌ها برای صادرات، این موضوع در سند صنایع دستی مورد توجه قرار گرفته و برخی موانع صادراتی وزارت صمت در این سند رفع شده است و معاونت صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی نیز این سند را در استان‌های مختلف اجرا می‌کند.
 
وی تأکید کرد: لازم است در استانداری کارگروهی تشکیل شود تا با ارتباط با معاون وزیر، مشکل بازار فروش صنایع دستی در خارج از استان و حتی خارج از کشور برطرف شود.
حجت الاسلام خسروپناه با اشاره به اینکه می‌توان از فعالان بین‌المللی حوزه صنایع دستی مستقر در تهران بهره گرفت، افزود: خراسان جنوبی در برخی مناطق گردشگرانی دارد و اگر فروشگاه‌های تولید به مصرف در این مناطق ایجاد شود، می‌تواند به توزیع و فروش صنایع دستی کمک کند. 
وی گفت: سند میراث فرهنگی با برش‌های استانی تدوین و در حال پیگیری است و تنها چهار استان از اجرای کامل آن باقی مانده‌اند و شورای فرهنگ عمومی نیز یک شورای قرارگاهی است که با رویکرد حل مسئله فعالیت می‌کند.
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نیاز‌های جامعه گفت: باید به جوانان میدان کار دانش‌بنیان داد تا نیاز‌های کشور برطرف شود و کار‌های بنیادین انجام گیرد.
 حجت الاسلام خسروپناه افزود: در بحث امیدآفرینی برای جوانان نیز تقویت ظرفیت‌های دانش‌افزایی، توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان، رونق پارک‌های علم و فناوری و ایجاد اشتغال می‌تواند نقش مؤثری داشته باشد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تعامل شورای عالی انقلاب فرهنگی با معاونت علمی ریاست جمهوری و دانشگاه‌ها تعامل بسیار خوبی است و در این مسیر، فعالیت‌های علمی ناظر بر نیاز‌های جامعه دنبال می‌شود.
 
استاندار هم در این جلسه با اشاره به موفقیت‌های فرهنگی استان گفت: خراسان جنوبی در طرح «زندگی با آیه‌ها» موفق به کسب مقام برتر کشور شد و در برنامه «ایران جان» که یک رویداد فرهنگی است نیز بالاترین میزان رضایت را در سطح کشور به دست آورد.
هاشمی افتخار می‌کنیم که گروه سرود استان خراسان جنوبی در سالن اجلاس و در حضور رئیس‌جمهور درخشیدند، افزود: همچنین مایه افتخار است که مبدأ شکل‌گیری گروه‌های جهادی، استان خراسان جنوبی و شهر فردوس بوده و نخستین اقدام جهادی مورد توجه مقام معظم رهبری از همین منطقه آغاز شده است.
وی با اشاره به حمایت‌های مالی حوزه فرهنگ گفت: اعتبارات فرهنگی استان از محل تملک دارایی‌ها افزایش یافته و دست استان در حوزه اعتبارات فرهنگی بسته نیست.
استاندار با تأکید بر نقش مردم در فعالیت‌های فرهنگی افزود: مردم، پایه و محور اصلی برنامه‌ها هستند و در طرح محله‌محور نیز مردم به‌صورت جدی پای کار آمده‌اند.
 
حجت‌الاسلام نوفرستی، امام جمعه موقت بیرجند با تأکید بر اهمیت وحدت و انسجام گفت: وحدت و انسجام در استان و در کشور وضعیت خوبی دارد و کسانی که خیال می‌کنند می‌توانند این وحدت را برهم بزنند، دچار خیال باطل شده‌اند.
وی افزود: الگوی ما شهدا هستند و باید در کشوری که شهدای فراوانی تقدیم کرده، از مسائل فرهنگی به‌خوبی مراقبت و صیانت شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سطح زیر کشت گیاه روغنی کاملینا در جهرم
رها سازی پرنده خروس کولی شمالی در تالاب گندمان
جلوگیری از اضافه برداشت بیش از یک میلیون متر مکعب آب در ملایر
کشف ۹۰ هزار نخ سیگار فاقد مجوز در رستم
درختکاری به نام پدر
کشف ۹۹ راس گوسفند بدون مجوز
کشف بیش از ۳۸ کیلوگرم موادمخدر در بهارستان؛ دستگیری دو قاچاقچی
مسیر گردشگری فرهنگی میان ایران و ترکیه برقرار می‌شود
تنش آبی از مرز هشدار عبور کرده است
از زیبایی‌های بارش برف تا همدلی مردم در جریان زندگی روزمره
یخ زدگی تالاب‌ها و آغاز مهاجرت پرندگان به مناطق گرمسیری
تقابل پالایش نفت بندرعباس با سن ایچ ساوه
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دورهمی خانوادگی با مادر بزرگ ۱۰۵ ساله
معرفی ترکیب هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی خواف
روند کند اجرای قانون هوای پاک
افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی به ۲۵۶ تَن در هرمزگان
همایش شورای برنامه‌ریزی منابع طبیعی استان در زرند
مهلت دادستان تهران به شهرداری برای اعلام مشخصات ساختمان‌های نیمه کاره در تهران
توجه به تربیت در تمامی دوره‌های تحصیلی پایه‌گذار آموزش اثربخش است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۵ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)