• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۴۲۷۱
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴
کرمانشاه » علمی و فرهنگی

صادرات محصولات دانش‌بنیان در استان کرمانشاه ۲ برابرافزایش یافته

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه از دو برابر شدن صادرات محصولات و خدمات دانش‌بنیان استان طی یک سال گذشته، خبر داد و گفت : مقصد صادراتی شرکت‌ها ی استان به ۱۱ کشور رسیده است.

افزایش ۲ برابری صادرات محصولات دانش‌بنیان در استان کرمانشاه
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،  رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه از افزایش ۵۰ درصدی فروش داخلی شرکت‌های فناور خبر داد و گفت:  استان کرمانشاه به‌عنوان یکی از پارک‌های برتر کشور در طرح «نوآفرین صنعت‌ساز» وزارت علوم انتخاب شده است.

آزادی با تأکید بر نقش جهاد دانشگاهی در توسعه استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: اولویت اصلی ما اشتغال فارغ‌التحصیلان و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است. سال آینده، سال اجرای طرح‌های ملی در حوزه مأموریت‌های جهاد دانشگاهی در استان خواهد بود و برای دهه فجر نیز برنامه‌های ویژه و متفاوتی برای معرفی دستاورد‌ها و توانمندی‌های استان تدارک دیده شده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: راه‌اندازی مرکز توسعه اقتصاد دیجیتال در پارک علم و فناوری با پیشرفت فیزیکی حدود ۵۰ درصد در حال اجراست. همچنین ساختمان مرکز درمان ناباروری تکمیل شده که زمینه توسعه خدمات درمانی در استان و حتی پذیرش مراجعان از سایر استان‌ها و کشور‌های همسایه به‌ویژه عراق را فراهم می‌کند.

آزادی افزود: ایجاد زیرساخت‌های فناورانه در شهرستان‌ها نیز در دستور کار قرار دارد و احداث سوله مرکز نوآوری یکی از شهرستان‌ها با پیشرفت ۵۰ درصدی در حال اجراست و برای سال آینده نیز ایجاد سه مرکز دیگر در شهرستان‌های استان برنامه‌ریزی شده است.

وی در حوزه پژوهش از احیای مرکز هم‌اندیشی و دیدگان توسعه استان خبر داد و عنوان کرد: این مرکز با هدف اجماع نخبگان و بهره‌گیری از نظرات تخصصی در مسیر توسعه استان راه‌اندازی شده است. همچنین تکمیل زیرساخت‌های تولید نیمه‌صنعتی کربن فعال، تدوین اسناد راهبردی از جمله سند ارتقای امنیت اجتماعی استان و اجرای پژوهش‌های مسئله‌محور از دیگر اقدامات این حوزه است.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با اشاره به عملکرد مرکز درمان ناباروری بیان کرد: طی یک سال گذشته، تعداد خدمات ارائه‌شده در این مرکز ۲۵ درصد افزایش یافته و با اجرای طرح «رویش امید» و همکاری با نهاد‌های حمایتی، خدمات ارزان‌قیمت به اقشار نیازمند ارائه شده است.

آزادی درباره آموزش‌های کوتاه‌مدت و مهارتی نیز گفت: سالانه نزدیک به ۳۰ هزار نفر در استان مخاطب دوره‌های عمومی و تخصصی جهاد دانشگاهی هستند. رویکرد ما اشتغال‌محور بودن آموزش‌هاست و در همین راستا موفق به کسب رتبه اول طرح «حکمت کارت» در حوزه آموزش خانواده‌های نیرو‌های مسلح شدیم. همچنین نخستین مدرسه رباتیک کشور با رویکرد مهارت‌محور در کرمانشاه راه‌اندازی شده است.

وی در تشریح دستاورد‌های پارک علم و فناوری استان افزود: راه‌اندازی مرکز گیم و انیمیشن با حضور ۱۲ تیم تخصصی و بیش از ۲۰ هسته فناور، یکی از اقدامات شاخص بوده که برخی از این تیم‌ها موفق به دریافت پروژه‌های بین‌المللی شده‌اند. همچنین طی یک سال گذشته، صادرات محصولات و خدمات دانش‌بنیان استان دو برابر شده و مقصد صادراتی شرکت‌ها به ۱۱ کشور رسیده است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
جان گرفتن دریاچه فصلی خنج پس از ۴ سال
هم‌افزایی دستگاه‌ها برای جان‌بخشی به محلات فرسوده
انتشار کتاب «ریشه در خاک» به قلم شاعر و نویسنده ارومیه‌ای
الزامی شدن رعایت ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان
موانع حقوقی سالن چند منظوره کاله آمل رفع شده است
تأکید رئیس جمهور بر ارتقاء همگرایی ایران و گرجستان
بسته بودن راه ۳۵ روستای بشاگرد
آغاز تحقیق و تفحص مجلس از شرکت عمران پردیس
درآمد‌های مردم باید واقعی شود
اعطای حکم و نشان قهرمانی زنده‌یاد مهدی عمیدی برای اهدا به موزه آستان قدس رضوی
خبر های کوتاه استان گلستان ،دوشنبه اول دی
توزیع بیش از ۱۵۰۰ بسته یلدایی در بخش رضویه مشهد
برگزاری دور برگشت لیگ هندبال آیندگان نوجوانان کشور در سبزوار
تاکید شرکت گاز لرستان بر استفاده بهینه مردم
نائب قهرمانی سمنان در مسابقات بوچیای بانوان کشور
­رونمایی از نماد رویداد جهانی اکسپو‌ی ۲۰۲۷ بلگراد در تهران
نشست استاندار تهران با شهرداران شهرستان‌های استان
تغییر ساعت یک دیدار در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
کولاک شدید در گردنه شریف آبادمحور نیشابور - باغچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)