• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۵۸۳۷
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۳
اجتماعی » تعاون و اشتغال

آغاز طرح روادید کارگری برای ساماندهی کار اتباع

مدیرکل امور اتباع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از خروج یک میلیون و ششصد هزار تبعه غیرمجاز از ابتدای سال جاری خبر داد و گفت: در راستای ساماندهی بازار کار و حمایت از نیروی کار داخلی، «طرح روادید کارگری» آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،­ علی باقری در تشریح آخرین اقدامات صورت گرفته در حوزه مدیریت نیروی کار اتباع، گفت:­ از آغاز سال جاری تا کنون­بیش از یک  برای گروه‌های خاص اعمال شده است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: خروج این حجم از نیروی کار، عمدتاً در بخش غیررسمی بازار کار متمرکز بوده و موجب خالی شدن برخی فرصت‌های شغلی شده است.

مدیرکل اتباع وزارت کار ضمن اشاره بر سیاست محوری دولت گفت: اولویت ما حمایت از نیروی کار ایرانی و جلوگیری از گسترش بیکاری است و اصراری بر به‌کارگیری نیروی خارجی نیست، مگر در مشاغلی که با نیروی ایرانی قابل پر کردن نباشد.

وی افزود:­ با هدف قانونمندسازی به‌کارگیری نیروی کار خارجی در­گامی مهم برای ساماندهی بازار کار، طرح روادید کارگری ­از مهرماه عملیاتی شد.

باقری در توضیح این طرح گفت: کارفرمایان می‌توانند برای به کارگیری نیروی کار اتباعی که پیش از این به‌صورت غیرقانونی کار می‌کردند، درخواست روادید کار رسمی ارائه دهند. این روادید به مدت نُه ماه معتبر است و پس از اتمام این دوره، نیروی کار موظف است به مدت سه ماه به کشور مبدأ بازگردد.

وی­ افزود: هدف از این طرح، فراهم کردن فرصت برای کارفرمایان جهت برنامه‌ریزی برای جایگزینی با نیروی کار ایرانی در دوره‌های مشخص است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تعداد قابل توجهی درخواست برای این طرح دریافت شده و صدور ویزا نیز در جریان است که هدف‌گذاری اولیه برای صدور این نوع ویزا حدود ۲۰۰ هزار نفر است که این میزان بر اساس نیاز واقعی بازار کار تنظیم خواهد شد.

علی باقری افزود:­ طرح روادید کارگری صرفاً شامل نیروی کار بوده و موضوع الحاق خانواده‌های اتباع را شامل نمی‌شود. بنابراین، ­نیمی از آمار ۱.۶ میلیون نفری خروجی، شامل خانواده‌ها بوده و نیروی کار محسوب نمی‌شوند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از کارفرمایان خواست تا برای حفظ نظم و جلوگیری از هرگونه چالش قانونی و اجتماعی، در صورت نیاز به نیروی کار خارجی، تنها از مسیر‌های قانونی و طرح‌های ابلاغی وزارت کار استفاده نمایند تا تعادل میان نیاز بازار کار و حمایت از کارگر ایرانی برقرار بماند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)