• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۰۰۶۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۲
بین الملل » آمریکا

بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا

نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا به همراه همسرش دو روز پس از ربوده شدن در نتیجه تجاوز نظامی آمریکا به کاراکاس، برای آنچه تفهیم اتهام خوانده شده است به دادگاه فدرال در جنوب منهتن منتقل شدند این اقدام همزمان با گسترش تهدید‌های ترامپ به فراتر از ونزوئلا صورت گرفته است.

بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از نیویورک؛ روزنامه نیویورک‌تایمز نوشت: مادورو و همسرش روز دوشنبه با تدابیر شدید امنیتی از یک بالگرد در مرکز منهتن پیاده و به ساختمان دادگاه فدرال منتقل شدند. بر اساس کیفرخواست علنی‌ شده، این دو با اتهام‌هایی از جمله «نارکوتروریسم» و «توطئه برای واردات کوکائین» روبه‌رو هستند. بازداشت آنها نتیجه عملیات کماندویی آمریکا در کاراکاس در روز شنبه و پایان یک کارزار چندماهه دولت ترامپ برای کنار زدن رهبر ونزوئلا بوده است.

این گزارش افزود: طبق رویه قضایی، جلسه تفهیم اتهام ممکن است کوتاه باشد و انتظار می‌رود مادورو و همسرش اتهامات را رد کنند.

به نوشته نیویورک‌تایمز، قاضی احتمالاً دستور ادامه بازداشت آنها را صادر خواهد کرد و ممکن است بیش از یک سال طول بکشد تا پرونده به مرحله انتخاب هیئت منصفه برسد. این زوج هم‌اکنون در بازداشتگاه فدرال متروپولیتن در بروکلین نگهداری می‌شوند.

در ادامه آمده است: در حالی که دلسی رودریگز رهبر موقت ونزوئلا از آمادگی برای همکاری با آمریکا در چارچوب یک «دستور کار مشترک» سخن گفته، ترامپ یکشنبه شب بار دیگر تأکید کرد که دولت او «کنترل مستقیم» ونزوئلا را در دست دارد. این موضع با اظهارات پیشین مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا که از تلاش برای وادار کردن دولت جدید کاراکاس به همکاری سخن گفته بود، در تضاد قرار دارد.

این روزنامه اضافه کرد: ترامپ همچنین تلویحاً از احتمال اقدام علیه کشور‌های دیگری مانند کلمبیا و مکزیک و حتی منطقه نیمه‌خودمختار گرینلند سخن گفت و در پاسخ به پرسشی درباره عملیات احتمالی علیه کلمبیا اظهار داشت: «به نظر ایده خوبی می‌آید».

در واکنش، نخست‌وزیر دانمارک، کشوری عضو ناتو از ترامپ خواست «به تهدید‌ها پایان دهد»؛ آن هم پس از تکرار اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا درباره نیاز واشنگتن به گرینلند.

نیویورک‌تایمز گزارش داده است که پس از اعتراض قانون‌گذاران دموکرات به بی‌اطلاعی از برنامه‌های آمریکا در قبال ونزوئلا، دولت ترامپ قرار است روز دوشنبه نشستی توجیهی برای رهبران کنگره برگزار کند. همچنین شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی عملیات نظامی آمریکا در ونزوئلا تشکیل جلسه اضطراری خواهد داد.

این گزارش می‌افزاید: همزمان، دست‌کم ۱۶ نفتکش تحریم‌شده ونزوئلا طی دو روز گذشته تلاش کرده‌اند با خاموش کردن سامانه های موقعیت‌یاب یا مخفی‌کردن مسیر خود، محاصره دریایی آمریکا بر صادرات انرژی این کشور را دور بزنند. ترامپ نیز آشکارا تمایل خود را برای گشودن ذخایر عظیم نفتی ونزوئلا به روی شرکت‌های آمریکایی ابراز کرده؛ موضوعی که موجب رشد سهام شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا در نخستین روز معاملاتی پس از برکناری مادورو شده است.

نیویورک‌تایمز در پایان تأکید می‌کند: انتقال مادورو به دادگاه منهتن، در کنار گسترش تهدید‌های واشنگتن و واکنش‌های بین‌المللی، نشان می‌دهد بحران ونزوئلا وارد مرحله‌ای تازه و پرتنش شده است، مرحله‌ای که پیامد‌های حقوقی، سیاسی و اقتصادی آن فراتر از مرز‌های این کشور ارزیابی می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
استحمار واستعمارباعث شده که خائنین به وطن درونزوئلاودیگرکشورها اسب تروای جنایتکاران جنگی سادیست تروریست آمریکا باشند وکشورشان رادودستی به آمریکا وتروریستهای دراختیارش قراردهند.
نظر شما
آخرین اخبار
نشست بانوان مشاور دستگاه‌های اجرایی در لاهیجان
آیین اختتامیه نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
انتصاب لفته دورکوندی به عنوان سرپرست فرمانداری خرمشهر
گشت‌های نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان تعزیرات در پردیس
برطرف شدن آلودگی شبکه آب شرب کاشمر
امضای تفاهمنامه ۴۲۰۰میلیارد تومانی تامین کاغذ کتب درسی
یک ساعت با محیط‌بان در مدرسه شهید ورمزیار خوی برگزار شد
ربیعی: هیچ‌چیز مانع رسیدن به هدف‌مان نخواهد شد
همایش اهمیت صنعت بذر در اقلید
شاخص‌های قیمت مصرف کننده در بهمن ماه
روز‌های بارانی و سرد در راه گیلان
کشف ۳۰ تن سنگ زینتی قاچاق در خور و بیابانک
بررسی ۱۹ پرونده شهری در کمیسیون ماده ۵ خوزستان برای ۹ شهر
رزمایش کمک مومنانه در شهرستان‌های قرچک و پاکدشت
جمع آوری معتادان متجاهر به مراکز ترک اعتیاد رشت
بررسی الزامات اجرای طرح آزمایشی آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در نقده
برنامه ریزی برای حل موضوع «رفع تعهد ارزی»
کانون فرهنگی تربیتی شهید مطهری الشتر، مهد پرورش استعداد‌ها
گسترش محدوده شهری شوشتر برای اجرای طرح‌های حمایتی مسکن
از ابلاغ سهیمه آسیایی به تیم بانوان نفت و گاز تا قابلیت استان برای میزبانی مسابقات هندبال آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
پزشکیان: به دنبال ناامنی و تنش در منطقه نیستیم
۶ اسفند، آخرین فرصت برای نام نویسی در آزمون استخدامی
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
کاخ سفید: گزینه اول ترامپ برابر ایران همواره دیپلماسی است
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)