• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۵۵۳۰
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
خوزستان » اقتصادی

رونمایی پنج دستاورد پژوهشی در نمایشگاه صنعت نفت خوزستان

شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب روز دوشنبه در شانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان از پنج دستاورد پژوهشی صنعت نفت رونمایی کرد.

رونمایی پنج دستاورد پژوهشی در نمایشگاه صنعت نفت خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در حاشیه سومین روز از شانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان، سه دستگاه تولید بار اول و ۲ طرح پژوهشی با حضور حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدنبی موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان، مجتنبی یوسفی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و رامین حاتمی مدیر عامل مناطق نفخیز جنوب رونمایی شد، این دستگاه‌ها با حمایت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و تلاش شرکت‌های دانش‌بنیان بومی‌سازی شده‌اند.

در نخستین رونمایی از نرم افزار Acidpro رونمایی شد این نرم افزار برای نخستین بار، شبیه ساز حرکت اسید در محیط متخلخل سنگ و اسید کاری در مخازن کربناته و ماسه سنگی را انجام داده است که در ۲ مقیاس مغزه و چاه قابل استفاده است از نقاط بارز این شبیه ساز، قابلیت Upscale کردن نتایج شبیه سازی مغزه به داده‌های میدانی است.

«شیر فرازآوری با گاز و متعلقات آن» دیگر دستاوردی بود که در این آیین رونمایی شد، این دستگاه با همکاری شرکت توسعه کسب و کار نیما انرژی از نسل TR - N و با تکیه بر طراحی ونتوری و بهینه‌سازی مسیر عبور گاز به منظور افزایش بازدهی فرازآوری و پایداری عملکرد طراحی شده است.

در این نسل، کنترل دبی گاز تزریقی با دقت بالاتری انجام می‌شود و منجر به کاهش نوسانات فشار، توزیع یکنواخت گاز و بهبود پاسخ دینامیکی سیستم در شرایط متغیر مخزن می‌شود.

همچنین عملکرد پایدارتر، افت فشار کمتر و کنترل بهتر جریان گاز در فرآیند تزریق گاز از خصوصیات بارز این شیر‌ها است.

پس از آن از سیستم مهارشن چندگانه Multistage ESS رونمایی شد، سیستم کنترل و مهار شن چند مرحله‌ای در قالب تولید بار اول توسط شرکت همراه پوشش طراحی و ساخته شده است که امکان مسدودسازی مشبک پایین‌تر که دچار تولید آب شده‌اند از مزیت‌های این سیستم است.

ابزار تشخیص عیوب اتصالات چسبی لوله‌های کمپوزیت به روش فراصوت نیز رونمایی شد. تولید بررسی محدوده‌ای از انواع لوله‌های کامپوزیتی مورد استفاده در مناطق نفتخیز جنوب هدف این پروژه بوده که توسط دانشگاه شهید بهشتی صورت گرفته است.

در این طرح، مطالعه اثر وجود عیوب در اتصال چسبی، تعیین مینیمم اندازه عیب قابل تشخیص و تهیه الزامات بازرسی اتصالات چسبی این لوله‌ها به روش امواج هدایت شده فراصوتی مطالعه شده است.

طرح پژوهشی شیپوره مافوق صوت نمزدایی و استحصال مایعات گازی پنجمین دستاوردی بود که در این آیین رونمایی شد، هدف اصلی این طرح که توسط دانشگاه صنعت نفت انجام شده، ایجاد دانش فنی طراحی و ساخت شیپوره مافوق صوت به منظور نمزدایی و استحصال میعانات گازی از جریان گاز طبیعی است.

در این فرآیند تنها از روش مکانیکی برای ایجاد سرمایش و جداسازی مایعات استفاده می‌شود، لذا با بومی سازی این تکنولوژی می‌توان از این فرآیند با موازی نمودن چند شیپوره به‌جای واحد‌های نمزدایی موجود در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب استفاده کرد که با این کار هزینه عملیاتی و خرید مواد شیمیایی در این واحد‌ها حذف خواهد شد.

شانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان ۲۰ تا ۲۳ دی ماه در اهواز دایر و پذیرای بازدیدکنندگان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی دستگاههای مختلف برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
دستگیری ۱۱ سارق در اجرای طرح ضربتی پلیس رشت
رویداد ملی ایران جان فرصتی برای معرفی، توانمندی‌ها و مزیت‌های اقتصادی استان
ورزشی‌های هشتم بهمن ماه در استان سمنان
نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر در رشت
بازار آخر وقت و تکاپوی مردم مهاباد در معابر شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سیاری: در صورت وقوع جنگ دشمن آسیب زیادی خواهد دید
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)