• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۶۰۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
زنجان » اجتماعی

آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی رسمی دادگستری

توزیع کارت ورود به جلسه متقاضیان آزمون اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری ـ مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه سال ۱۴۰۴ آغاز شد.

آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی رسمی دادگستری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان زنجان؛ توزیع کارت ورود به جلسه متقاضیان آزمون اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری ـ مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه سال ۱۴۰۴ آغاز شد.

داوطلبان این آزمون می‌توانند از امروز؛ دوشنبه ۲۲ دی ماه با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org از کارت ورود به جلسه آزمون خود پرینت بگیرند.

این آزمون، در نوبت صبح روز جمعه؛ ۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۴ در ۳۵ شهرستان کشور برگزار می‌شود.

نحوه و زمان پرینت کارت شرکت در آزمون

کارت و برگ راهنمای شرکت در آزمون نیز از امروز، ۲۲ دی‌ماه بر روی درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش قرار گرفته است و متقاضیان می‌توانند با وارد کردن اطلاعات شناسنامه‌ای (نام، نام‌خانوادگی، شماره ملی، سال تولد) خود نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام و بر اساس نشانی تعیین شده بر روی پرینت کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند.

چنانچه متقاضی به دلیل در اختیار نداشتن اطلاعات مربوط به شماره داوطلبی، پرونده و یا کد پیگیری مورد نیاز، موفق به پرینت کارت شرکت در آزمون خود نمی‌شود، لازم است با مراجعه به درگاه سازمان سنجش و ورود به سامانه پاسخ‌گویی اینترنتی و انتخاب نام آزمون و تعیین موضوع پیگیری، نسبت به دریافت اطلاعات مربوط به شماره پرونده، داوطلبی و یا کد پیگیری ثبت‌نام اقدام کند. لازم به ذکر است این امکان برای متقاضیانی فراهم است که در سامانه پاسخ‌گویی عضو باشند؛ لذا ضرورت دارد متقاضیانی که اطلاعات فوق را مفقود کرده‌اند با عضویت در این سامانه نسبت به بازیابی این اطلاعات اقدام کنند.

نشانی، محل رفع نقص کارت و مندرجات کارت شرکت در آزمون

۱- با توجه به دریافت اطلاعات شناسنامه‌ای متقاضیان از سامانه ثبت احوال، امکان ویرایش اطلاعات شناسنامه‌ای وجود ندارد؛ لذا چنانچه مغایرتی در اطلاعات شناسنامه‌ای مندرج در کارت شرکت در آزمون داوطلب وجود دارد ضروری است موارد مغایرت را از اداره ثبت احوال منطقه سکونت خود پیگیری کند.

۲- چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بند‌های مربوط به سهمیه ایثارگران، مدت سابقه کار (مرتبط با رشته مورد تقاضا)، متقاضی انتقال، متقاضی تغییر رشته کارشناسی، مقطع تحصیلی، کد و عنوان رشته تحصیلی، تاریخ فارغ‌التحصیلی، استان و شهرستان مورد تقاضا) کارت شرکت در آزمون داوطلب وجود دارد لازم است برای اصلاح مورد یا موارد مذکور حداکثر تا قبل از تاریخ ۲۶ دی‌ماه منحصراً به درگاه سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قسمت ویرایش اطلاعات مراجعه و از آن طریق نسبت به اصلاح موارد اقدام شود.

نکته مهم: متقاضیانی که سهمیه ایثارگران آنان مورد تایید قرار نگرفته است، برای اعمال سهمیه لازم است در قسمت ویرایش مجدداً سهمیه خود را درج و تایید سهمیه خود را از ستاد کل مرکزی ارگان مربوطه در شهر تهران پیگیری کنند.

۳- در صورتی که داوطلب نسبت به موارد مشروح ذیل اعتراض دارد، ضروری است در روز پنجشنبه، ۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲ و از ۱۴ تا ۱۷، با همراه داشتن مدارک مربوطه (کارت ملی و اصل شناسنامه عکس‌دار) به نماینده سازمان سنجش مستقر در واحد رفع نقص حوزه مربوطه بر اساس نشانی اعلام شده (مندرج در جدول شماره ۲ این اطلاعیه) مراجعه کند. در غیر این صورت مطابق ضوابط با وی رفتار خواهد شد.

۳-۱- چنانچه داوطلب نسبت به بند‌های (جنس، معلولیت و شدت معلولیت) معترض است.

تذکر مهم: متقاضیانی که معلولیت آنان مورد تایید قرار نگرفته است، برای اعمال بند معلولیت لازم است فرم تایید معلولیت خود را از اداره بهزیستی محل سکونت خود دریافت و در تاریخ مذکور به واحد رفع نقص مراجعه کنند.

۳-۲- چنانچه کارت شرکت در آزمون داوطلب، فاقد عکس است و یا عکس روی کارت دارای اشکالاتی از جمله اشتباه عکس، فاقد مُهر، واضح نبودن عکس است ضرورت دارد ضمن همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون، ۲ قطعه عکس ۴×۳ و کارت ملی یا شناسنامه عکس‌دار مطابق ساعت و تاریخ اعلام شده در بند «۳» به نماینده سازمان سنجش مستقر در واحد رفع نقص مراجعه و موضوع را پیگیری کند تا مشکل برطرف شود. در غیر این صورت فرد به عنوان متخلّف تلقی و برابر مقررات با وی رفتار خواهد شد.

۳-۳ - چنانچه شماره داوطلبی چه به صورت عددی و یا به صورت حروف، ناخوانا است.

۴- سایر اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون هر متقاضی بر اساس اطلاعات مندرج در تقاضانامه ثبت‌نام که توسط خود متقاضی تکمیل شده، در نظر گرفته شده است.

یادآوری: متقاضیان برای آگاهی بیشتر از ضوابط آزمون، برگ راهنمای شرکت در آزمون را که بر روی درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش قرار دارد به طور دقیق مطالعه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پتروشیمی لردگان در چهارمحال و بختیاری نقطه درخشان صنعت در مسیر دستاورد‌های انقلاب
آذربایجان غربی جزو ۵ استان اول کشور در ذخایر معدنی
افتتاح بیش از هزار طرح با اعتباری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان در ساوجبلاغ
رضایی: ۱۰ نفره نمی‌شدیم استقلال گل بزن نبود
جمعه ۱۷ بهمن، مراسم تشییع آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی
 افتتاح چندین طرح عمرانی در مناطق مختلف استان قزوین 
عطرافشانی مزار شهدای شهر جغتای
گازرسانی به آخرین روستا‌های قزوین در مراحل پایانی
افتتاح طرحهای برق رسانی در شهرستان زاوه با ۵۸ میلیارد تومان هزینه
ساپینتو: خوش شانس بودیم که بردیم
تکریم مقام شامخ شهدا در میهمانی لاله‌ها استان قم
به امتیاز بازی فردا نیاز داریم
از جبهه‌های دفاع مقدس تا آن سوی مرز‌های ایران
شتاب توسعه انرژی خورشیدی در خراسان جنوبی
مزار شهدای استان ایلام، گلباران شد
۸ حمله هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
لزوم حمایت از هنرمندان متعهد و تقویت ارتباط با جوانان
اعلام عزای عمومی در روز جمعه ۱۷ بهمن در شهرستان ورامین
آغاز عملیات اجرایی نخستین پاسگاه محیط‌بانی دریایی کشور
جشن نیمه شعبان در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)