• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۷۰۶۸
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶
اجتماعی » تعاون و اشتغال

افزایش ۸۰ درصدی مستمری روستایی‌ها در سال آینده

مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور گفت: پیشنهاد کمیسیون اجتماعی مجلس در تعامل با صندوق بیمه روستایی این بوده که مستمری بیمه شدگان ۸۰ درصد افزایش پیدا کند.

افزایش 80 درصدی مستمری روستایی‌ها در سال آینده
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،

حامد قادر مرزی مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور گفت: باتوجه‌به اینکه ۱۰ ماه از سال گذشته است در دو ماه آینده موظف هستیم برنامه‌هایی که در طول یکسال باید انجام می‌دادیم تکمیل کنیم با توجه به جایگاه نظارتی مجلس شورای اسلامی و به‌ویژه کمیسیون اجتماعی گزارشی عملکرد صندوق ارائه دادیم. در مورد سه تکلیف قانونی در برنامه هفتم توسعه وجود دارد هم گزارش‌هایی ارائه دادیم. وی افزود: این صندوق تا پیش از پایان سال اصلاح نظام بنگاه‌داری دو سوم از بنگاه‌های اقتصادی اجرایی و عملیاتی می‌کند. ادامه داد: بحث خرید خدمت سربازی روستاییان از خردادماه عملیاتی شده و بحث متناسب‌سازی مستمری بیمه‌شدگان را داریم که اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس برآن تأکید دارند و قرار شد تا با تشکیل کمیته‌ای این کار را پیگیری کنیم و متناسب‌سازی بیمه‌شدگان تا پایان سال دوم برنامه یعنی تا اواخر خردادماه سال آینده عملیاتی شود.

وی ادامه داد: مجلس و کمیسیون اجتماعی همکاری خوبی را با ما دارند و جامعه هدف ما اقشار ضعیف و مستحقی هستند که مجلس و نمایندگان صدای آنها هستند. مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور با اشاره به افزایش بیمه‌شدگان این صندوق، گفت: ما امسال حدود ۲۲۰ هزار نفر به اعضای صندوق اضافه شدند که در مقایسه با ۱۹ سال گذشته یک عدد بی‌نظیری است و استقبال بسیار خوب بوده است و بی شک با افزایش جاذبه‌های صندوق و با عملیاتی‌کردن متناسب‌سازی به سمت پوشش حداکثری جامعه هدف پیش می‌رویم و این صندوق می‌تواند نقش مهمی را در آینده رفاه مردم ایران عزیز ایفا کند. قادر مرزی تأکید کرد: بر اساس تکلیف قانون برنامه هفتم توسعه، مستمری بگیران این صندوق که ۲۳۰ هزار نفر هستند مثل کارکنان دولت مستمری‌شان افزایش پیدا می‌کند و شاغلان بخش کشاورزی، روستاییان و عشایر کشور شامل این صندوق هستند و با متناسب‌سازی مستمری جامعه هدف شاهد افزایش قابل‌ملاحظه‌ای در میزان دریافت مستمری خود خواهند بود و به‌تدریج هر سال شاهد افزایش مستمری خواهیم بود. مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور درباره میزان افزایش مستمری بیمه‌شدگان روستایی هم گفت: پیشنهاد کمیسیون اجتماعی مجلس در تعامل با صندوق بیمه روستایی این بوده که مستمری بیمه‌شدگان ۸۰ درصد افزایش پیدا کند که ۱.۸ درصد خواهد بود. اگر این اتفاق محقق شود ۸۰ درصد از حداقل‌بگیر‌ها حقوقشان افزایش پیدا می‌کند و نسبت به وضعیت قبل حقوقشان متناسب‌سازی می‌شود. اگر این اتفاق رخ دهد سال‌های آینده اعضای بیشتری از بیمه‌شدگان به صندوق بیمه عشایر اضافه خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)