پخش زنده
امروز: -
کارشناس پیشبینی هواشناسی کردستان گفت: از عصر امروز یکشنبه سامانه بارشی وارد استان شده و تا روز سه شنبه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کردستان، احمدیانی اظهار کرد: براساس پیشبینیها از عصر روز یکشنبه تا عصر سهشنبه استان در دامنه فعالیت امواج بارشی قرار میگیرد و اوج فعالیت سامانه، روز دوشنبه برای نواحی غربی استان پیشبینی شده است.
وی افزود: انتظار میرود فعالیت سیستم بارشی در شهرستانهای بانه، مریوان، منطقه هورامان و غرب شهرهای سقز و دیواندره در محدوده هشدار سطح نارنجی باشد.
کارشناس پیشبینی هواشناسی کردستان به وضعیت دمای هوای استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: در مدت فعالیت این سامانه بارشی کاهش دمای روزانه را شاهد هستیم و با خروج سامانه از روز سهشنبه کاهش محسوس دما و یخبندان برای صبح روز چهارشنبه پیش بینی میشود.