پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی شهرستان چرام از دستگیری لیدر اصلی اغتشاشات کهگیلویه که اقدام به آتش زدن خودروی سپاه پاسداران نموده بود در سرفاریاب این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما سرهنگ حجت الله خلیلی فرمانده انتظامی شهرستان چرام گفت: در پی وقوع اغتشاش در شهرستان کهگیلویه به دنبال آتش سوزی عمدی خودروی تندر ۹۰ سپاه پاسداران آن شهرستان موضوع بصورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پاسگاه انتظامی سرفاریاب با همکاری اطلاعات پس از کار اطلاعاتی و تحقیقاتی گسترده خود سرانجام موفق به شناسایی عامل آتش سوزی خودرو شدند.
خلیلی ادامه داد: ماموران پس از شناسایی مخفیگاه عامل آتش سوزی در عملیاتی منسجم و پیش از آنکه فرصت فرار به متهم بدهند، وی را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان چرام گفت: متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان چرام همچنین از دستگیری ۳ نفر از عاملان فراخوان در فضای مجازی و ۲ نفر از عاملان آتش سوزی پایگاه بسیج در این شهرستان خبر داد و گفت: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان با همکاری پرسنل سپاه شهر چرام به محض اطلاع از یک فقره آتش سوزی در پایگاه بسیج شهید طاهری که با تلاش و کوشش ماموران و پرسنل آتش نشانی، آتش قبل از شعله ور شدن مهار شد، با انجام کار اطلاعاتی و بررسی تخصصی موضوع تعداد ۲ نفر توسط مامورین و با همکاری عوامل اطلاعات سپاه شناسایی و دستگیر شدند.
وی ادامه داد:: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی از این رو ۳ نفر از افرادی که در فضای مجازی در جهت تحریک افکار عمومی اقدام به فراخوان تجمع و تشویش اذهان عمومی نموده بودند را نیز دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان چرام گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.