• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۲۹۰۹
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۶
علمی و فرهنگی » معارف

شهریاری: ایران بهای سنگینی در دفاع از حاکمیت ملی و آرمان فلسطین پرداخت

دببرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب گفت: جمهوری اسلامی ایران بهای قابل توجهی در دفاع از حاکمیت ملی و حمایت از آرمان فلسطین پرداخته است.

  • شهریاری: ایران بهای سنگینی در دفاع از حاکمیت ملی و آرمان فلسطین پرداخت
  • به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام حمید شهریاری دبیرکل مجمع گفت: وحدت اسلامی بر اساس ارزش‌های مشترک، میانه‌روی، گفت‌و‌گو و همکاری میان مذاهب مختلف شکل می‌گیرد، نه یکسان‌سازی. وحدت مستلزم حذف تفاوت‌ها نیست، بلکه تبدیل تنوع به قدرت از طریق گفت‌وگوی عقلانی و وفاق است.

وی افزود: مسأله فلسطین آزمونی اخلاقی، بشردوستانه و تمدنی برای جهان اسلام و جامعه بین‌الملل است. مسئله فلسطین صرفاً سیاسی نیست، بلکه رویارویی بنیادین بین عدالت و ستم است. فلسطین قطب‌نمای حقیقت در جهان است و باید به عنوان اولویت اخلاقی و بشردوستانه مرکزی شناخته شود.

شهریاری ادامه داد: تخریب خانه‌ها، مدارس، بیمارستان‌ها و کشتار غیرنظامیان از جمله زنان، کودکان و روزنامه‌نگاران در غزه بی‌سابقه و از نظر اخلاقی غیرقابل دفاع است. این اتفاقات اسفناک باعث افزایش آگاهی جهانی و جنبش‌های همبستگی در بسیاری از مناطق شده است. اکنون گفتمان مقاومت به جنبشی اخلاقی جهانی مبتنی بر عدالت و مبتنی بر اصول اخلاقی و دینی تکامل یافته است. مقاومت صرفاً موضعی سیاسی نیست، بلکه به عنوان مبارزه‌ای اخلاقی و تمدنی تعریف شده است.

ایشان با اشاره به جنگ دوازده روزه ایران با رژیم اسرائیل گفت: جمهوری اسلامی ایران بهای قابل توجهی در دفاع از حاکمیت ملی و حمایت از آرمان فلسطین پرداخته است. هدف قرار گرفتن دانشمندان، فرماندهان نظامی و غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان بخشی از تعهد ایران در مقابله با بی‌عدالتی و حمایت از ستمدیدگان فلسطینی است. البته ایران در عملیات‌های وعده صادق و جنگ ۱۲ روزه زمینه‌های تضعیف رژیم صهیونیستی و شکست پروژه عادی‌سازی را فراهم کرد. زیان‌های اقتصادی، ناامنی داخلی، مهاجرت شهرک نشینان، شکست سیستم‌های امنیتی، تظاهرات جهانی یکپارچه با اشغالگری رژیم اسرائیل، تحول استراتژیک قابل توجهی در جهان ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اتفاقات اخیر در جمهوری اسلامی ایران افزود: تلاش‌ها برای بی‌ثبات‌سازی ایران از طریق مداخلات خارجی و ناآرامی‌های داخلی شکست خورده است. اقدامات خرابکارانه، خشونت و ناآرامی‌های حمایت‌شده از خارج با راهپیمایی ملت شریف ایران در دفاع از حاکمیت و مقاومت خنثی شد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با انتقاد از قدرت‌های غربی و استاندارد‌های دوگانه در اجرای حقوق بشر اعلام کرد که ادعای دفاع از حقوق بشر با حمایت ادامه‌دار از ستم و جنایات جنگی در تناقض است. برخی قدرت‌های جهانی دارای وجوه مدرن تکبر امپریالیستی و یکجانبه‌گرایی هستند.

گفتنی است اجلاس منطقه‌ای تقریب مذاهب اسلامی با مشارکت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، شورای مشورتی سازمان‌های اسلامی مالزی (ماپیم)، ائتلاف جهانی و سندیکایی مالزی، ائتلاف جهانی و اتحادیه‌های صنفی، دبیرخانه مجمع علمای منطقه آسیا، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی و با حضور علما واندیشمندان جهان اسلام از کشور‌های آ سه آن (جنوب شرق آسیا) برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف محموله بزرگ داروهای غیرقانونی سقط جنین در کاشان
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
برنامه بازی‌های هفته ۲۳ تا ۲۷ لیگ یک فوتبال فوتبال لیگ یک
انفجار مین زندگی مردم افغانستان را تهدید می‌کند
افتتاح ده‌ها طرح در کشور
اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ یک فوتبال
سارق باطری‌های خودرو با ۱۵ شاکی به زندان رفت
نفی هرگونه سلطه طلبی و سلطه پذیری در نظام جمهوری اسلامی
دیدار مردمی رئیس قوه قضائیه در استان مرکزی
سارق و مالخر با هم دستگیر شدند
پخت سه تُن سمنوی نذری در کاشان
بهره برداری از ۲۰ طرح عمرانی و خدماتی در بخش جناح
تعویق بازی‌های تراکتور، استقلال و سپاهان در هفته بیست و یکم لیگ برتر
اعلام فهرست فروشگاه‌های خرید کالا‌های کالابرگی در کیش
احتمال خروج اندونزی از هیئت صلح غزه
ضرورت خدمت‌رسانی مطلوب، منسجم و مسئولانه به مسافران نوروزی
آغازمسابقات ووشو قهرمانی بزرگسالان کشور در مشهد
اهدای ۹۶ واحد خون در خرامه
اجرای طرح ملی ورزش بانوان در روستای دستگرد چهارمحال و بختیاری
برگزاری مسابقات ورزشی جام قهرمان محله در نیشابور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)