• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۵۱۹۳
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی

با وحدت نیرو‌های مسلح، نقشه‌های دشمن نقش بر آب شد

فرمانده نیروی زمینی سپاه در جلسه هم‌افزایی فرماندهان نیروی زمینی ارتش و سپاه گفت: هم‌افزایی موجود میان نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران سرمایه‌ای ارزشمند است که باید با جدیت تقویت شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار سرتیپ پاسدار محمد کرمی فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در جلسه هم‌افزایی فرماندهان نیروی زمینی ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که به مناسبت ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار در ستاد هوانیروز ارتش برگزار شد، با اشاره به اهمیت و جایگاه نیرو‌های مسلح گفت: نیرو‌های مسلح ما امروز تنها یک نیروی نظامی نیستند، بلکه حامل اندیشه‌های الهی هستند و با هم‌افزای روزافزون پای این ارزش‌ها می‌ایستند، چرا که رسالت ما، ادامه مسیر انبیا و رسالتی بسیار سنگین است. 

وی افزود: امروزه هم‌افزایی مطلوبی میان نیرو‌های مسلح، به‌ویژه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در تمامی حوزه‌ها برقرار است. برگزاری جلسات مشترک و همکاری در بخش‌هایی مانند جهاد خودکفایی، زمینه بهره‌گیری مؤثر از ظرفیت‌های متقابل را فراهم کرده و این روند به‌خوبی در حال پیشرفت است. این وحدت و انسجام، با ناکام گذاشتن تلاش‌های دشمنان، به‌ویژه در حوادث و فتنه‌های اخیر، بار دیگر نشان داد که حضور هماهنگ نیرو‌های مسلح در کنار ملت، موجب خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان و تحقق اهداف جبهه حق شده است.

سردار کرمی تصریح کرد: هم‌افزایی و بهره‌گیری از نگاه توحیدی باعث شد که دشمن نتواند به اهداف خود برسد. از آن طرف هم خداوند مکر خودشان را به ان‌ها بازگرداند. اینها عنایات الهی است و این عنایات زمانی شامل حال ما می‌شود که با هم و در کنار هم باشیم و وحدت، انسجام و برادری در میدان عمل تجلی یابد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران بیان داشت: امروز الحمدالله به فضل الهی این انسجام و برادری باعث شد که نقشه‌های دشمن نقش بر آب شود. چنانکه ترامپ در جریانات اخیر رمز عملیات خود را به عنوان کشته‌سازی اعلام کرد و گفت اگر تعداد کشته‌ها زیاد باشد پاسخی سخت به ایران می‌دهیم. طراحی عملیات گروه‌های معاند و مختلف نشان داد که آنها با خشن‌ترین روش‌ها به میدان آمدند. برای چه این کار را کردند؟ چون می‌خواستند روحیه نیرو‌های مسلح را بشکنند. اما وحدت نیرو‌های مسلح و هماهنگی با مردم با توکل بر خدا باعث شد تا همه با روحیه کامل به میدان بیایند و دشمنان به اهداف شوم خود دست نیابند.

وی خاطر نشان کرد: هم‌افزایی موجود میان نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران سرمایه‌ای ارزشمند است که باید با جدیت تداوم و تقویت شود. با بهره‌گیری از برنامه‌ریزی مشترک و پیگیری مستمر فرماندهان قرارگاه‌ها، استفاده متقابل از توانمندی‌های ارتش و سپاه می‌تواند به افزایش کارآمدی، پیشبرد بهتر مأموریت‌ها و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن منجر شود. بی‌تردید، با ایستادگی و تلاش در مسیر الهی، وعده قطعی پیروزی از آن جبهه حق خواهد بود.

گفتنی است در پایان این دیدار تفاهم‌نامه همکاری بین طرفین امضاء و لوح یاد بود نیز تبادل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تکمیل فوری طرح‌های نیمه‌تمام گتوند با تصویب ۲۲ مصوبه در شورای اداری
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
قهرمانی نماینده بدمینتون استان زنجان
دیدار مسئولان استان قم با خانواده شهیدان کاکازاده و طالبی از شهدای اغتشاشات اخیر
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
باخت رعد پدافند زنجان
­ابلاغیه کمیته انضباطی به سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
اعترافات اغتشاشگران فریب خورده شهرستان دورود
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بررسی مسائل و مشکلات مردم با حضور فرماندار ویژه مهاباد
انعقاد تفاهم نامه همکاری هلال احمر و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
بوئین‌زهرا، قطب کشاورزی و شاهراه مواصلاتی با بودجه عمرانی ۱۸۰ میلیارد تومانی
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
روند پرشتاب سالمندی جمعیت در کهگیلویه و بویراحمد
خبر‌هایی از برپایی کارگاه نقاشی در سرخه
ادامه استقبال مردم از طرح کالابرگ الکترونیکی
افتتاحیه مسابقات ورزشی بین مدرسه ای شهرستان فارسان
تارتار: هیچ تیمی مانند سپاهان به گل‌گهر فشار نیاورده بود
بسته ایران جوان ونگاهی به همایش تحلیل‌های اخلاقی حامیان جنین درقم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)