• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۵۳۸۳
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۰
اصفهان » اجتماعی
هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان

سامانه بارشی درجنوب وغرب استان تقویت می‌شود

اداره کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار سطح نارنجی از تشدید سامانه بارشی درجنوب وغرب استان خبر دارد.

سامانه بارشی درجنوب وغرب استان تقویت می‌شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ بر اساس اعلام اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان، با ورود و تقویت سامانه بارشی، مناطق نیمه جنوبی استان در روز‌های آینده تحت تأثیر شرایط ناپایدار جوی قرار می‌گیرند. این سامانه از اواخر وقت امشب آغاز شده و تا اوایل وقت دوشنبه ۶ بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت و مخاطراتی همچون بارش برف و باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و احتمال تگرگ را به همراه دارد.

نوع مخاطره این سامانه شامل بارش برف و باران، رعدوبرق در مناطق جنوبی، وزش باد شدید موقتی و در نقاط مستعد، بارش تگرگ پیش‌بینی شده است.

مناطق در معرض اثر این سامانه شامل بوئین‌میاندشت، چادگان، فریدن، داران، دهاقان، لنجان، سمیرم، شهرضا، فریدون‌شهر، ورزنه، مبارکه و مناطق جنوبی نایین و شهرستان اصفهان اعلام شده است.

هواشناسی استان اصفهان اثرات این مخاطره را اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، لغزندگی محور‌های مواصلاتی، انسداد گردنه‌های برف‌گیر و راه‌های روستایی مناطق سردسیر، احتمال قطع برق، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی عنوان کرده است. همچنین وزش باد شدید موقتی می‌تواند موجب آسیب به سازه‌های موقت، محصولات کشاورزی و اختلال در تأمین و شارژ حامل‌های انرژی شود. اختلال در مسیر‌های ارتباطی استان اصفهان با استان‌های چهارمحتی و در نقاط مستعد، بارش تگرگ پیش‌بینی شده است.

مناطق در معرض اثر این سامانه شامل بوئین‌میاندشت، چادگان، فریدن، داران، دهاقان، لنجان، سمیرم، شهرضا، فریدون‌شهر، ورزنه، مبارکه و مناطق جنوبی نایین و شهرستان اصفهان اعلام شده است.

هواشناسی استان اثرات این مخاطره را اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، لغزندگی محور‌های مواصلاتی، انسداد گردنه‌های برف‌گیر و راه‌های روستایی مناطق سردسیر، احتمال قطع برق، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی عنوان کرده است. همچنین وزش باد شدید موقتی می‌تواند موجب آسیب به سازه‌های موقت، محصولات کشاورزی و اختلال در تأمین و شارژ حامل‌های انرژی شود. اختلال در مسیر‌های ارتباطی استان اصفهان با استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس و یزد نیز دور از انتظار نیست.

در همین راستا، اداره‌کل هواشناسی استان توصیه کرده است شهروندان از سفر‌های غیرضروری خودداری کرده و خودرو‌ها را به تجهیزات زمستانی مجهز کنند. همچنین پرهیز از توقف و عبور در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوهنوردی، طبیعت‌گردی و ورزش‌های هوایی و عدم جابه‌جایی عشایر مورد تأکید قرار گرفته است.

این اداره‌کل بر آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آبروها، آمادگی راهداری برای برف‌روبی محور‌های مواصلاتی و آمادگی شهرداری‌ها برای برف‌روبی معابر شهری در مناطق سردسیر تأکید کرده و از عشایر و دامداران خواسته است از تردد در ارتفاعات خودداری کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست چادرملوی اردکان در انزلی مقابل ملوان
رایزنی برای تاسیس مدرسه سوارکاری در تهران
برف روبی بیش از ۳۷۰۰‌ کیلومتر از محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی
برپایی کارگاه ارتقای مهارت‌های ارتباطی و مدیریت هیجان در آباده
ثبت‌نام آزمون قرآنی «فجر ۲» تا ۲۲ بهمن ادامه دارد
آمادگی سیستان و بلوچستان برای برگزاری رویداد رسانه‌ای ایران جان
پرداخت کامل پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴
شادمانی مردم از بارش رحمت الهی درآذربایجان غربی
برگزاری همایش زنده نامان در تبریز
کاهش دما از فردا در استان همدان
عارف: ناترازی‌ها با اتکاء به علم و فناوری حل شوند
اقامه نماز جمعه در همه شهرستان‌های گیلان
بازگشت ملوان به مسیر برد با شکست چادرملو
ایران جان فرصتی برای تبادلات عمیق فرهنگی
آغاز به کار هیأت اندیشه‌ورز زنان و خانواده در کرمان
بهره‌برداری و کلنگ‌زنی دو طرح بزرگ صنعتی و انرژی
حمله تروریستی به جایگاه سوخت در قزوین؛ هفت مدافع امنیت به شهادت رسیدند  
رونمایی از دستاورد‌های دارویی ایران؛ بزودی
مردم ایران در زمین دشمنان بازی نخواهند کرد
سهام همشهری و شهروند در مسیر عرضه در بازار سرمایه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
استان یزد بارانی ‌می‌شود
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)