• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۵۵۵۷
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۰
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش؛

مسابقات ورزشی بین مدرسه‌ای با عنوان «جام اقتدار ایران» برگزار خواهد شد

وزیر آموزش و پرورش گفت: مسابقات ورزشی بین مدرسه‌ای با عنوان جام اقتدار ایران در رشته فوتبال برای پسران و داژبال برای دختران، برگزار خواهد شد.

 

برگزاری مسابقات ورزشی بین مدرسه‌ای با عنوان «جام اقتدار ایران»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا کاظمی؛ با تبریک اعیاد شعبانیه و سالگرد پیروزی انقلاب پیروزی ملت ایران در عملیات تروریستی اخیر را گرامی داشت و با اشاره به شکست دشمن در این اقدام تروریستی و شهادت هموطنان، به ویژه حسین بابری معلم شهید، بر اهمیت رهبری‌های مقام معظم رهبری و اتحاد مردم تاکید کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به فرا رسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، پیروزی ملت ایران در بزرگ‌ترین عملیات تروریستی تاریخ کشور را تبریک گفت و افزود: شکست‌های پیاپی، کینه دیرینه دشمن به ملت عزیز ایران درعملیات تروریستی اخیر، را نشان داد، بطوری که در این اقدام ناجوانمردانه، بسیاری از هموطنان عزیزمان به شهادت رسیدند.

کاظمی، با اشاره به راهنمایی های داهیانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و اتحاد و همبستگی مردم در حمایت از نظام، گفت: شهادت حسین بابری را تسلیت می‌گویم که با شهادت خود الگویی تمام عیار از معلم تراز جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این معلم شهید با ایمان واعتقاد راسخ و دهان روزه، در شرایطی سخت، تا آخرین لحظه زندگی خود از امنیت مردم دفاع کرد و با لبی خندان و چهره‌ای مقتدر که نشان از پیروزی بود به شهادت رسید و ما به این معلم شهید افتخار می‌کنیم؛ قطعاً اثر خون این معلم شهید، کار تربیتی خود را انجام خواهد داد.

وزیر آموزش و پرورش، با اشاره به المپیاد‌های درون مدرسه‌ای که با هدف کشف استعداد‌های ورزشی دانش آموزان برگزار می‌شود، گفت: در ادامه همین مسیر مسابقات ورزشی بین مدرسه‌ای با عنوان جام اقتدار ایران (یاد‌واره ۳۴ شهید دانش آموز جنگ ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل وهفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی) در رشته فوتبال برای پسران و داژبال برای دختران، برگزار خواهد شد.

کاظمی؛ با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری وزارت آموزش و پرورش با وزارت امور اقتصادی و دارایی با هدف توسعه ارایه تسهیلات و خدمات ویژه به فرهنگیان، خاطرنشان کرد: هر یک از کارکنان آموزش و پرورش از امتیاز دریافت تسهیلات خرد ۳۰ میلیون تومانی بدون تشریفات زائد و با سود صفردرصد و بازپرداخت ۴ماهه بهره‌مند خواهد شد و علاوه بر آن نیز می‌توانند مبلغ ۱۰۰میلیون تومان تسهیلات خرید کالا با نرخ سود ۲۳ درصد، مطابق مصوبه شورای پول و اعتبار و بازپرداخت ۲۴ماهه دریافت کند.

وی با بیان این که فعالیت تشکل‌های دانش آموزی باید در مدارس به طور جدی پیگیری شود، گفت: برای اثرگذاری بهتر برنامه ها، باید دانش آموزان در برنامه‌های پرورشی و تربیتی مدارس کشور مشارکت داده شوند.

گفتنی است؛ در این جلسه به مناسبت سالروز میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل علیه السلام و گرامیداشت روز جانباز، از جانبازان عضو شورای معاونان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
بهره برداری از ۹ طرح گروه اقتصاد مردمی بسیج در لرستان
گامی نو در شناخت ساختار‌های کم عمق پوسته زمین با بهره‌گیری از امواج لرزه‌ای
برتری الاهلی قطر مقابل سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و مغفرت
ضرورت پیگیری تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی در مراغه
کمک هزینه ۲ میلیاردی بهزیستی زنجان برای مناسب‌سازی معلولین
افزایش شمار واحد‌های «نان کامل‌پز» در استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید ۸۵۰ هزار نهال زیتون در گلخانه‌های تخصصی طارم
فردا آخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)