پخش زنده
امروز: -
همزمان با اعیاد شعبانیه، آیین پایان بهسازی بوستان «عصای سفید»، به یاد شهیدان «محمود اسماعیلبیگی» و «سید محمود اسدی» برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان،محسن تویسرکانی شهردار کرمان در این آیین گفت:خوشبختانه امروز با بهسازی این بوستان، بیشتر از ۲۵ بوستان را در شهر کرمان در دو سالی که از این دوره مدیریت شهری میگذرد، بهسازی کردیم که اتفاق بسیار مبارکی است.
شهردار منطقه چهار شهر کرمان نیز، گفت: این مکان فضای مناسبی نداشت، اما به دلیل اینکه که مکان و موقعیت خوبی داشت و از همه مهمتر در مسیر گلزار شهدای کرمان قرار داشت؛ همچنین برای اینکه به نام «عصای سفید» نامگذاری و برای روشندلان ساخته شده بود، در لیست بوستانهای منطقه چهار که باید بهسازی شوند، قرار گرفت.
محمدعلی بهرامی افزود: در بهسازی این بوستان از نظر کارشناسان و مسئولان میراثفرهنگی مشاوره گرفتیم تا کارهای عمرانی که در این بوستان انجام میدهیم، به بافت میراثی این محدوده لطمه نزند؛ همچنین از نظرات رئیس هیأت ورزشهای نابینایان و مسئول آموزش روشندلان کمک گرفتیم تا تمام استانداردهای لازم را برای این قشر در بهسازی بوستان لحاظ کنیم.
وی تاکید کرد: بوستان «عصای سفید» با آخرین استانداردهای لازم برای قشر روشندل بهسازی شده است؛ زمین چمن فوتبال پنجنفره نابینایان، یک سکوی مناسب ورزش باستانی، کشتی و تئاتر خیابانی، وسایل بازی کودکان و ... محیطی استاندارد برای روشندلان و خانوادههای آنها فراهم کرده است.
بهرامی، مساحت این پارک را ۵۲۰۰ مترمربع عنوان کرد و از پیمانکار ساخت آن که نهایت همکاری را داشته، تشکر کرد.
در پایان این مراسم، شهردار کرمان با اهدای لوح، از خانواده شهیدان «اسماعیلبیگی» و «اسدی» قدردانی کرد.