• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۸۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
خوزستان » اجتماعی

لزوم نظارت جدی بر توزیع کالا و قیمت‌ها در بندر ماهشهر

فرماندار بندر ماهشهر بر نظارت جدی بر توزیع کالاهای اساسی و قیمتها و جلوگیری از سوءاستفاده برخی اصناف در شهرستان تاکید کرد.

لزوم نظارت جدی بر توزیع کالا و قیمت‌ها در بندر ماهشهر

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، هرمز بهاروند در جلسه شورای اداری بندر ماهشهر که با حضور ائمه جمعه و مسئولان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد فرخنده شعبانیه و ایام‌الله دهه مبارک فجر از تلاش هماهنگ دستگاه‌های خدمات‌رسان در مدیریت بارندگی‌های اخیر قدردانی کرد.

وی با اشاره به نقش مؤثر مجموعه‌هایی از جمله شهرداری ها، شرکت آب و فاضلاب، آب جنوب شرق، اداره برق، منطقه ویژه اقتصادی، اداره کل بنادر و شرکت‌های پتروشیمی، اظهار داشت: بهره‌گیری به‌موقع از تجهیزات، امکانات و نیروی انسانی موجب شد از بروز آب‌گرفتگی‌های گسترده و آسیب به اموال شهروندان جلوگیری شود.

بهاروند با بیان اینکه در سنوات گذشته بارندگی‌های مشابه موجب آب‌گرفتگی معابر، اختلال در تردد و نارضایتی عمومی می‌شد افزود: این بار با حضور شبانه‌روزی و هماهنگ کلیه نیرو‌های اجرایی و خدمات‌رسان، مناطق مستعد آب‌گرفتگی به‌صورت مستمر پایش شد و موارد محدود ایجادشده نیز در همان ساعات اولیه مدیریت و رفع گردید، به‌گونه‌ای که شاهد تداوم آب‌گرفتگی و نارضایتی شهروندان نبودیم.

فرماندار بندر ماهشهر در ادامه با اشاره‌ای گذرا به شرایط عمومی اخیر کشور گفت: با همکاری و همراهی مجموعه مدیران و دستگاه‌ها، امور شهرستان با آرامش دنبال شد و اولویت اصلی، خدمت‌رسانی بی‌وقفه به مردم بود.

وی با تأکید بر لزوم حضور فعال مدیران در محل خدمت، تصریح نمود: مدیران دستگاه‌ها باید در شرایط مختلف در کنار مردم باشند و با حضور میدانی، پاسخگوی مطالبات شهروندان و نیاز‌های شهرستان باشند.

بهاروند به موضوع کنترل بازار و مسائل اقتصادی اشاره کرد و گفت: نظارت مستمر بر بازار و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی در شرایط فعلی ضروری است و همه دستگاه‌ها باید در کنار نهاد‌های متولی به‌صورت میدانی همکاری کنند تا از بروز نارضایتی‌های جدید جلوگیری شود.

وی با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت نیروی انسانی دستگاه‌ها و همکاری نهاد‌های همکار، افزود: نظارت گسترده‌تر بر بازار نقش مهمی در حفظ ثبات قیمت‌ها و آرامش روانی جامعه دارد.

فرماندار ماهشهر با اشاره به در پیش بودن دهه مبارک فجر از تمامی دستگاه‌ها خواست با آمادگی کامل در اجرای برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و افتتاح پروژه‌ها مشارکت فعال داشته باشند و اطلاع‌رسانی مناسب را در دستور کار قرار دهند.

وی در ادامه با اشاره به نزدیکی ایام پایانی سال، ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز، بر ضرورت برنامه‌ریزی دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و متولیان گردشگری برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و مسافران تأکید داشت.

فرماندار ماهشهر همچنین خواستار تسریع در جذب اعتبارات و اجرای پروژه‌های عمرانی شد و گفت: مدیران دستگاه‌ها باید با پیگیری مستمر، از جذب کامل بودجه‌ها و پیشرفت مناسب پروژه‌ها اطمینان حاصل کنند تا هیچ اعتباری از شهرستان برگشت نخورد.

در پایان فرماندار و نماینده عالی دولت در شهرستان  با اشاره به انتخابات پیش‌رو اظهار داشت: انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا و میان‌دوره‌ای خبرگان رهبری در استان خوزستان به‌صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد و همه دستگاه‌ها موظف‌اند برای برگزاری انتخاباتی سالم، منظم و با مشارکت حداکثری، همکاری لازم را داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی دستگاههای مختلف برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
دستگیری ۱۱ سارق در اجرای طرح ضربتی پلیس رشت
رویداد ملی ایران جان فرصتی برای معرفی، توانمندی‌ها و مزیت‌های اقتصادی استان
ورزشی‌های هشتم بهمن ماه در استان سمنان
نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر در رشت
بازار آخر وقت و تکاپوی مردم مهاباد در معابر شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سیاری: در صورت وقوع جنگ دشمن آسیب زیادی خواهد دید
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)