• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۸۹۵۲
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۳
آذربایجان شرقی » اقتصادی
استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد؛

ضرورت حمایت عملی از واحد‌های تولیدی و صنعتی آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر ضرورت حمایت عملی از واحد‌های تولیدی و صنعتی گفت:همه دستگاه‌ها موظف‌ هستند با اعمال کمترین محدودیت‌ها، از استمرار تولید و حفظ اشتغال حمایت کنند.

ضرورت حمایت عملی از واحد‌های تولیدی و صنعتی در آذربایجان شرقی
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی،بهرام سرمست در جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان شرقی با تاکید بر رویکرد حمایتی مدیریت استان از واحد‌های تولیدی و صنعتی گفت:بازدید از شرکت‌هایی که بدون مشکل در حال فعالیت هستند در واقع قدردانی از واحد‌های موفق و الگوسازی در حوزه‌هایی همچون پرداخت منظم حقوق کارکنان و کارگران است و دستگاه‌هایی مانند تامین اجتماعی نیز باید به این موضوع با نگاه مثبت بنگرند.
 
وی با اشاره به شرایط ناترازی‌های موجود در بخش‌های انرژی افزود:در چنین شرایطی همه دستگاه‌ها موظف هستند تلاش کنند کمترین محدودیت‌ها به واحد‌های تولیدی و صنعتی تحمیل شود تا روند تولید و اشتغال دچار اختلال نشود.
 
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به مصوبه دولت در حمایت از صنایع خاطرنشان کرد:بانک‌ها باید در چارچوب این مصوبات حمایت‌های خود از واحد‌های تولیدی را افزایش داده و همراهی لازم را در تامین سرمایه در گردش و رفع مشکلات مالی واحد‌ها داشته باشند.
 
سرمست همچنین بر لزوم توجه ویژه به صنعت کفش استان تاکید کرد و گفت: تشکیل کارگروه تخصصی کفش ضروری است و تمامی مسائل و مشکلات صنف کفش باید به صورت متمرکز در این کارگروه بررسی و تصمیم گیری شود.
 
وی در ادامه خواستار برنامه ریزی برای توسعه آموزش‌های مهارتی شد و افزود: تاسیس و تجهیز هنرستان جوار صنعت در حوزه کفش باید در دستور کار سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قرار گیرد تا نیروی انسانی ماهر متناسب با نیاز این صنعت تربیت شود.
 
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر حمایت از تولیدات بومی تصریح کرد: سیاست کلی مدیریت استان بر این اساس است که در شرایط برابر، اولویت خرید واحد‌های صنعتی و تولیدی از داخل استان انجام گیرد تا زنجیره تولید و اشتغال در استان تقویت شود.
 
سرمست همچنین به مصوبه مهم دولت در خصوص تفویض اختیارات به استان‌های مرزی در زمینه واردات کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی اشاره کرد و گفت:با توجه به این مصوبه لازم است تمهیدات و پیش‌بینی‌های لازم برای بهره برداری مطلوب از این ظرفیت انجام شود.
 
وی با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان و عید نوروز و افزایش تقاضا برای مرغ و تخم مرغ افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان موظف است پیش‌بینی‌های لازم برای افزایش جوجه‌ریزی در واحد‌های مرغداری را انجام دهد تا بازار استان همزمان از طریق تولید داخل و واردات به شکل مناسب پشتیبانی شود.
 
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به برنامه‌های سه‌شنبه‌های اقتصادی این هفته اظهار داشت:در جریان این برنامه از سه واحد تولیدی بازدید به عمل آمد و همچنین پرونده ۱۳ واحد تولیدی دیگر در حوزه‌هایی همچون تسهیلات بانکی، تقسیط بدهی، شهرک‌های صنعتی، بیمه و محیط زیست بررسی و تصمیمات لازم برای رفع موانع تولید اتخاذ شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد دانشگاه اصفهان، سرآمد آموزشی کشور
رسیدگی قاطع و سریع به پرونده‌های اغتشاشات اخیر
ضرورت توسعه صنعت تیتانیوم و تکمیل زنجیره ارزش
وقتی آتش اغتشاش حریف اراده طلاب نشد
رویداد ملی از ایده تا کسب‌وکار در ورزش برگزار می‌شود
هفته ۱۸ لیگ برتر فوتبال؛ عبور فجرسپاسی از سد خیبر
برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی برای حفظ پایداری شبکه گاز
دیدار دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با خانواده شهید نوائی لواسانی
اختصاص تسهیلات ودیعه مسکن به نیازمندان هرمزگانی
برگزاری همایش آموزشی استادان و متولیان حوزه معارف اسلام ناب
کشف حجاب شروع استحاله فرهنگی در تمدن غربی
جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران
برنامه های صنعت توزیع برق سمنان در بزرگداشت دهه فجر
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
معرفی برگزیدگان بخش «فیلم ما» جشنواره عمار
فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی
۸۳ درصد گندم مزارع کردستان هنوز سبز نشده است
تمدن هزار ساله شهر تاریخی حریره جزیره کیش
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
گردهمایی مدیران فاضلاب کشور در بوشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
صدای انفجار در پاکدشت ناشی از آزمایش‌های دفاعی است
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
هشدار نارنجی بارندگی برای ۱۰ استان کشور
انتصاب معاون صدا در سازمان صدا و سیما
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۶ بهمن ۱۴۰۴  (۳ نظر)
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
عرضه کالا با کالابرگ به قیمتی بالاتر از قیمت نقدی، ممنوع است  (۱ نظر)
به یاد رضا رویگری  (۱ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)