• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۰۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۶
کرمان » اجتماعی

مشوق‌های مالیاتی در راستای حمایت از شرکت‌های فن آور و دانش‌بنیان

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان گفت: بستر قانونی خوبی در قالب جهش تولید دانش‌بنیان و قانون حمایت از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایجاد شده است.

مشوق‌های مالیاتی در راستای حمایت از شرکت‌های فن آور و دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان حمید زینل پور در نشست صمیمی با مدیران واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان که با حضور آزاده تاج الدینی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده شرکت‌های صنعتی برای دانش‌بنیان شدن و ارتقا کیفی خود، به تبیین تکالیف، تسهیلات، مشوق ها، و سایر قوانین مرتبط با شرکت‌های دانش بنیان و فن آور پرداخت.

وی افزود: از مهم‌ترین تسهیلات و مشوق‌های مالیاتی در نظر گرفته شده می‌توان به معافیت مالیاتی (نرخ صفر مالیاتی) واحد‌های دانش بنیان بر اساس ماده ۳ قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری‌ها و به مدت پانزده سال و استفاده واحد‌های پژوهشی و فن آور مستقر در پارک‌های علم و فناوری طبق ماده ۹ قانون مذکور از مزایای قانون مناطق آزاد تجاری در خصوص روابط کار و معافیت‌های مالیاتی با تایید رئیس پارک علم و فن آوری اشاره نمود.

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان گفت: اعطای هرگونه مشوق و معافیت مالیاتی مستلزم انجام تکالیف قانونی از سوی مؤدیان مالیاتی بر اساس ماده ۱۴۶ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم می‌باشد که در این زمینه باید شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری نسبت به ارائه اظهارنامه، دفاتر قانونی و اسناد و مدارک در موعد مقرر اقدام نمایند.

وی تصریح کرد: اخذ تأییدیه کارگروه «ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان و نظارت بر اجراء» که تحت نظر معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور فعالیت می‌نماید برای شرکت‌های دانش بنیان و مجوز فعالیت توسط رئیس پارک علم و فناوری برای واحد‌های فناور مستقر در پارک از شرایط اعطای معافیت مالیاتی می‌باشد.

زینل پور خاطرنشان کرد: در راستای حمایت نظام مالیاتی از فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و با توجه به اجرایی شدن قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان و ضرورت ثبت صورت حساب الکترونیکی شرکت‌ها در سامانه مؤدیان، اداره کل امور مالیاتی استان آمادگی لازم برای ارائه مشاوره‌های لازم و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای فعالان این حوزه را دارد.

در این نشست آزاده تاج الدینی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان نیز ضمن تشکر از تعامل مثبت و سازنده امور مالیاتی با شرکت‌های فن آور و دانش‌بنیان، گزارش مختصری از عملکرد این شرکت‌ها ارائه کرد و گفت: برگزاری چنین نشست‌هایی در افزایش مشارکت فعالان این حوزه در ایجاد اشتغال، نوآوری و توسعه استان ثمربخش و مفید خواهد بود.

در ادامه مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان با مدیران شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان به گفت‌و‌گو نشست تا زمینه رفع مشکلات مالیاتی این شرکت‌ها و تسهیل فعالیت‌های فناورانه و توسعه بازار این کسب و کار‌ها فراهم شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)