• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۱۱۹۲
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
کهگیلویه و بویراحمد؛

ارائه تسهیلات به متقاضیان طرح ملی مسکن با پیشرفت ۵۰ درصد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از ارائه تسهیلات بانکی متناسب با پیشرفت طرح جهش مسکن به متقاضیان خبر داد.

ارائه تسهیلات به متقاضیان طرح ملی مسکن با پیشرفت ۵۰ درصد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، استاندار در نشست شورای مسکن کاهش تزریق منابع مالی، کندی آورده متقاضیان و محدودیت پرداخت تسهیلات بانکی را از مهم‌ترین عوامل کند شدن روند اجرای طرحهای نهضت ملی مسکن در استان عنوان کرد.
یداله رحمانی با بیان اینکه در پنج تا شش ماه گذشته روند تزریق آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن با کندی جدی و در برخی موارد با توقف مواجه شده است، افزود: این موضوع موجب ایجاد گره در پیشرفت طرح ها شده و اجرای طرح را با چالش‌هایی همراه کرده است.
استاندار ادامه داد: از آنجا که پرداخت تسهیلات بانکی متناسب با میزان پیشرفت طرحها انجام می‌شود، کاهش یا توقف آورده متقاضیان باعث کند شدن پرداخت تسهیلات و در نتیجه توقف نسبی طرحها شده است؛ این مسئله هم در سطح استان و هم در سطح ملی وجود دارد و دولت به‌دنبال راهکارهایی برای خروج پروژه‌ها از این وضعیت است.
رحمانی با اشاره به یکی از راهکارهای پیشنهادی گفت: مقرر شده است برای طرحهایی که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت دارند، به ازای هر متقاضی ۱۰۰ میلیون تومان تزریق تا طرح ها از رکود خارج شود.
وی افزود: در کنار این راهکار، لازم است برای طرحهای زیر ۵۰ درصد پیشرفت نیز از روش های مشابه استفاده شود.
رحمانی در ادامه خاطرنشان کرد: همچنین تجربه ساخت‌وساز در قالب «خودمالکی» تجربه‌ای موفق بوده است؛ به‌گونه‌ای که از مجموع هزار و ۷۹۱ واحد، هزار و ۱۵ واحد به‌طور کامل تکمیل شده و میانگین پیشرفت طرحهای خودمالکی به حدود ۷۰ تا ۸۹ درصد رسیده است.
استاندار گفت: این مدل می‌تواند به‌عنوان یک پیشنهاد رسمی مورد توجه قرار گیرد، به‌ویژه در مناطقی که متقاضیان توان تأمین آورده تکمیلی را دارند؛ البته در این مسیر باید اولویت با افراد فاقد مسکن باشد تا اهداف طرح به‌درستی محقق شود.
رحمانی همچنین خواستار تعیین تکلیف سریع مناقصه ۸۳ دستگاه آسانسور شد و گفت: از ابتدای هفته آینده فرآیند برگزاری مناقصه باید آغاز شود؛ در مجموع بیش از ۲۰۰ دستگاه آسانسور مورد نیاز است و تعلل در این زمینه می‌تواند فرصت‌های موجود را از بین ببرد.
وی با اشاره به وضعیت استان در اجرای طرح نهضت ملی مسکن بیان کرد: استان با پیشرفت ۳۹ درصدی در رتبه یازدهم کشور قرار دارد که اگرچه جایگاه نسبتاً مناسبی است، اما کافی نیست؛ هدف‌گذاری ما باید قرار گرفتن در جمع پنج استان برتر کشور باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: حدود ۸۰۰ واحد مسکونی آماده وجود دارد که باید در دهه فجر امسال در طرح های هر شهرستان قرار داده شود تا واگذاری نمادین اسناد به جوانان و زوج‌های جوان انجام گیرد.
وی افزود: همچنین آماده‌سازی سایر زمین‌هایی که دارای پیمانکار هستند باید با جدیت پیگیری شود تا در ماه‌های آینده مرحله جدیدی از واگذاری زمین‌های طرح جوانی جمعیت اجرایی شود.
رحمانی بر لزوم اتصال و دسترسی سامانه‌های مرتبط میان دستگاه‌هایی همچون دانشگاه علوم پزشکی و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد و گفت: در شهرستان لنده نیز واحدهای آماده باید در قالب گروه‌های ساخت، عملیات اجرایی خود را در ایام دهه فجر آغاز کنند.
وی در خصوص مشکلات طرح مسکن ملی دهدشت هم گفت: مشکلات مربوط به طرحهای نهضت ملی مسکن در دهدشت باید به‌صورت مکتوب از سوی حوزه عمرانی پیگیری و هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود.
مدیرکل راه و شهرسازی هم با اشاره به اینکه ۱۷ هزار نفر برای طرح نهضت ملی مسکن تایید شدند، گفت: از این تعداد ۱۱ هزار متقاضی برای دریافت تسهیلات مسکن به بانک معرفی شدند که تاکنون چهار هزار و ۳۸۵ نفر تسهیلات دریافت کردند.
علی پارسایی با اشاره به تسهیلات پرداختی طرح نهضت ملی مسکن افزود: ۷۹۱ میلیارد تومان تسهیلات پرداختی است که معادل ۳۹ درصد تسهیلات پرداختی است.
عیسی شهامت هم در این نشست تکمیل واحد‌های طرح نهضت ملی مسکن را مستلزم آورده مردمی دانست و عنوان کرد: متأسفانه آورده مردمی در این زمینه حاصل نشده است.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)