• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۱۴۲۹
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۳
سیاسی » عمومی

بیانیه مجمع جهانی بیداری اسلامی در محکومیت اقدام اروپا

مجمع جهانی بیداری اسلامی در پی اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بیانیه‌ای صادر کرد.

بیانیه مجمع جهانی بیداری اسلامی در محکومیت اقدام اروپا
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما متن بیانیه به این شرح است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم 
 
اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اقدامی کاملاً سیاسی‌کارانه، مزورانه و ریاکارانه است. حمایت‌های بی‌چون‌وچرای اتحادیه اروپا از نسل‌کشی زنان، کودکان و غیرنظامیان بی‌گناه در بیش از دو سال محاصره و جنایات مداوم علیه مردم غزه، که بار‌ها توسط رژیم اشغالگر قدس به کشتار، معلولیت، بی‌خانمانی و آوارگی گسترده منجر شده است، به‌خوبی گویای این رویکرد دوگانه است. اتحادیه اروپا نه‌تنها کوچک‌ترین موضع‌گیری یا بیانیه‌ای در محکومیت این جنایات ضدبشری صادر نکرد، بلکه با حمایت‌های سیاسی، نظامی و تسلیحاتی، پشتیبانی همه‌جانبه‌ای از تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی به عمل آورد.
 
افزون بر این، در جریان حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران، اتحادیه اروپا به جای محکومیت متجاوز، موضعی خلاف اصول حقوق بین‌الملل اتخاذ کرد. این رویکرد در ادامه، در پرونده برجام نیز تداوم یافت؛ به‌گونه‌ای که اتحادیه اروپا نه‌تنها به تعهدات خود پایبند نماند، بلکه با فعال‌سازی سازوکار اسنپ‌بک و اخیراً با صدور قطعنامه‌ای ضد حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در ژنو، بر مسیر تقابل سیاسی افزود و در نهایت، با تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اوج استاندارد‌های دوگانه خود را به نمایش گذاشت.
 
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از قوی‌ترین و مهم‌ترین نهاد‌های نظامی است که نقشی تعیین‌کننده در مبارزه با تروریسم بین‌المللی ایفا کرده و در مقابله با تروریست‌های نیابتی قدرت‌های فرامنطقه‌ای همچون آمریکا و اروپا، از جمله داعش، جبهه‌النصره، تحریرالشام و دیگر گروه‌های تروریستی، با تمام توان ایستادگی کرده است؛ مبارزه‌ای که نه‌تنها امنیت منطقه، بلکه امنیت شهر‌هایی در اروپا همچون پاریس و لندن را نیز از سایه ترس، ترور و کشتار رهایی بخشیده است. تروریستی خواندن چنین نهادی با این کارنامه روشن، چیزی جز نماد آشکار معیار‌ها و استاندارد‌های دوگانه اتحادیه اروپا نیست.
 
این اقدام، بیش از هر چیز، بیانگر عجز و ناتوانی اتحادیه اروپا در سیاست خارجی و فاصله گرفتن آن از واقعیات و تحولات بین‌المللی است؛ رفتاری که نمی‌توان آن را جز در چارچوب خوش‌خدمتی به رئیس‌جمهور آمریکا و تلاش برای انحراف افکار عمومی از موضوعاتی همچون بحران گرینلند و دیگر چالش‌های داخلی اروپا به سوی منطقه غرب آسیا ارزیابی کرد. همان‌گونه که اتحادیه اروپا در حمایت از رژیم متجاوز در جریان دفاع مقدس ۱۲ روزه و همچنین در پروژه فعال‌سازی اسنپ‌بک با شکست مواجه شد، در این سیاست جدید نیز شکست تلخی را متحمل خواهد شد.
 
حضور میلیونی مردم در سراسر کشور در روز ۲۲ دی‌ماه و دیگر اجتماعات عظیم مردمی، هرگز قابل مقایسه با اقدام تروریستی ۱۸ دی‌ماه توسط سازمان تروریستی موساد در ایران نیست. بدیهی است اتخاذ چنین اشتباهات راهبردی، هزینه‌های سنگین سیاسی، دیپلماتیک و کاهش جایگاه و پرستیژ بین‌المللی اتحادیه اروپا را در پی خواهد داشت. در عصر حاضر، بصیرت و آگاهی افکار عمومی جهان به‌گونه‌ای است که انگیزه‌ها، اقدامات و اهداف تمامی بازیگران بین‌المللی را به‌دقت رصد می‌کند و مردم جهان به‌خوبی مرز میان واقعیت و غیرواقعیت را تشخیص می‌دهند.
 
مجمع جهانی بیداری اسلامی ضمن محکومیت این اقدام سیاسی، غیرمؤثر و غیرسازنده، از تمامی شخصیت‌ها، گروه‌ها، سازمان‌های مردم‌نهاد، احزاب، جریان‌ها، دولت‌ها، شبکه‌های اجتماعی و ملت‌های مسلمان، آزادی‌خواه و عدالت‌جوی جهان می‌خواهد که با محکومیت این اقدام یک‌سویه، ظالمانه و سیاسی‌کارانه، حمایت و پشتیبانی خود را از جریان مقاومت منطقه‌ای همچون گذشته ادامه دهند تا مسیر تمدن نوین اسلامی، که تبلور عینی آن نمایان شده و روزبه‌روز در حال گسترش است، بتواند زمینه تحقق عدالت جهانی و ظهور موعود منتظر را فراهم سازد.
 
مجمع جهانی بیداری اسلامی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)