• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۵۰۳۴
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۲
خوزستان » سیاسی

تشبیه ذهن جوانان به «خرمشهر اشغال شده»

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان با تشبیه تهاجم فرهنگی دشمن به اشغال خرمشهر، گفت: همان‌گونه که دشمن در جنگ، مساجد را به پخش آهنگ‌های مبتذل اختصاص داد، امروز نیز ذهن بخشی از جوانان ما در اشغال فرهنگی است.

تشبیه ذهن جوانان به «خرمشهر اشغال شده»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت‌الاسلام موسی پولادی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان، در مراسم معارفه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در معاونت امور وابستگان سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان بر ضرورت جهاد تبیین و انتقال تجربیات نسل انقلاب و دفاع مقدس به جوانان با زبانی ساده و قابل فهم تأکید کرد.

او افزود: امروز میزبان حاج آقای زحمتکش برای معرفی مسئول نمایندگی ولی فقیه در معاونت امور وابستگان هستیم. این عزیزان همچون عقابانی هستند که مراقبند و در هر جا که لازم باشد، پیشتاز و حاضر میدان می‌شوند.

حجت الاسلام پولادی با اشاره به شرایط کنونی کشور و هجمه‌های دشمن، اضافه کرد: حضرت آقا فرمودند اگر می‌خواهید تحریم را بشکنید، تحریف را بشکنید. امروز بحث جهاد تبیین، یک فریضه قطعی و فوری است؛ اما وقتی مطرح می‌شود، برخی با عناوین دانشگاهی و علمی آن را پیچیده می‌کنند. اگر پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها با همان زبان ساده و محلی خود، مانند انبیا(ع) که با زبان قوم خود سخن می‌گفتند، وضعیت پیش از انقلاب و رشادت‌های دوران دفاع مقدس را برای نسل جدید روایت کنند، اثرش بسیار بیشتر است. همه وقتی داستان فتح خرمشهر را با زبان ساده می‌شنیدند، می‌فهمیدند و می‌ایستادند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان، هشدار امام خامنه‌ای درباره تهاجم فرهنگی را یادآور شد و هشدار داد: امام مسلمین هشدار دادند و می‌دهند که نگذارید جغرافیای ذهن جوانان ایران‌زمین به تصرف دشمن درآید. متأسفانه برخی از همین جوانان که کد ملی ایرانی دارند و حتی در مراسم مذهبی شرکت می‌کردند، امروز ذهنشان در اختیار دیگران است. مانند خرمشهر دوران جنگ که ساختمان‌هایش در اختیار حزب بعث بود و از بلندگوهای مساجد، آهنگ‌های مبتذل پخش می‌کرد. امروز هم ذهن برخی از فرزندان ما تصرف شده است.

پولادی راه حل اصلی را در «جهاد تبیین» مستمر و همه‌جانبه دانست و بیان کرد: جهاد تبیین باید اتفاق می‌افتاد تا این تصرف ذهنی رخ ندهد. جنگ امروز، جنگ ادراک و باور است. امروز هم باید تلاش کرد تا هم از تصرف بیشتر جلوگیری شود و هم بخش تصرف شده بازپس گرفته شود. این راهی ندارد جز جهاد و کار شبانه‌روزی.

او در پایان، نقش کلیدی پیشکسوتان و ایثارگران را مورد تأکید قرار داد و گفت: با احترام به همه جوانان انقلابی که امروز زحمت می‌کشند، باید بگویم بخش عمده امید به شما پیشکسوتان و اساتید است. کشور ما با عناوین دکتر و القاب حل نمی‌شود، با همان اخلاص و برادری دوران دفاع مقدس حل می‌شود. آن زمان کسی به دنبال عنوان نبود؛ برادرانه می‌زدند به خط و کار را پیش می‌بردند. امروز باید شرایط را مدیریت کرد. این جوانان حق دارند، اگر با آنها بنشینید و صحبت کنید، حرف‌های زیادی دارند. باید آنها را به دامان انقلاب و اسلام بازگرداند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
افتتاح خانه موسیقی تهران
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)