• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۵۴۵۱
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

گاهی به چند فیلم و مجموعه آماده پخش از قاب تلویزیون

فیلم سینمایی «در میان سایه»، تله تئاتر «جنون شاه جرج»، مجموعه «بهشت در آتش» و فیلم سینمایی «روز‌های بهتر»، دوبله شده و قرار است از شبکه‌های سیما پخش شود.

نگاهی به چند فیلم و مجموعه آماده پخش از قاب تلویزیون

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  فیلم سینمایی «در میان سایه»، در گونه جنایی، اکشن، درام و دلهره محصول چین و هنگ کنگ در سال ۲۰۲۵ قرار است از شبکه یک پخش شود.

این فیلم درباره یک گروه سارق حرفه‌ای است که با هک سیستم امنیتی به یک برج تجاری دستبرد می‌زنند. پلیس که ناتوان از یافتن سرنخ است، وونگ تاک چونگ کارشناس بازنشسته را دوباره به خدمت می‌گیرد. او همراه با افسر جوان «کیوگو» واحدی ویژه تشکیل می‌دهد و سرانجام با طراحی تله‌ای در کوچه‌های ماکائو سارقان را به دام انداخته و دستگیر می‌کند.

در فیلم «در میان سایه»، از تجربه بزرگ یک نیروی بازنشسته در اداره پلیس بهره برده می‌شود تا گره‌های کور یک پرونده پیچیده پلیسی باز شود. بر مبنای همین دستمایه نیز هست، که فیلم توانسته روایتی متفاوت را در گونه سینمایی جنایی پلیسی ارائه دهد. همچنین، این فیلم به دلیل کارگردانی مناسب در صحنه‌های زیاد تنش و کشمکش بیرونی و فیزیکی، می‌تواند برای عمده مخاطبان تلویزیون، فیلمی سرگرم کننده و جذاب باشد. بازی جکی چان، هنرپیشه کهنه کار فیلم‌های رزمی سینمای هنگ کنگ نیز مثل همواره از مهم‌ترین عوامل جذابیت فیلمی با مایه‌های این ژانر پرطرفدار سینمایی در میان تماشاگران جوان‌تر است.

نگاهی به چند فیلم و مجموعه آماده پخش از قاب تلویزیون

تله تئاتر «جنون شاه جرج»،  محصول انگلستان در سال ۲۰۱۸ قرار است از شبکه چهار پخش شود.

داستان فیلم درباره جورج سوم پادشاه مجنون و دیوانه انگلستان است. جورج که اصالتا خود را یک اشرافی نمی‌داند، از ابتدای سلطنت چندان به اوضاع مسلط نیست. او از همان ابتدا با مشکلات جدی رو‌به‌رو بود از جمله استقلال آمریکا به رهبری جورج واشنگتن و همین طور مقابله با ناپلئون در فرانسه و دیگر مشکلات که به ناکارآمدی او دامن می‌زد.

تمرکز اصلی تله تئاتر «جنون شاه جرج» روی شخصیت شاه جورج سوم است و نه صرفاً اتفاقات تاریخی. تماشاگر این تله تئاتر با جنبه‌های انسانی، روانی و عاطفی این پادشاه آشنا می‌شود و می‌فهمد که قدرت مطلق به شکل پادشاهی حتما نمی‌تواند انسان را از ضعف‌های ذهنی و احساسی محافظت کند. این تمرکز بر روانشناسی، نمایش را عمیق و فراتر از یک روایت تاریخی ساده می‌کند. بازی مارک گیتاس در نقش شاه جورج، به‌ویژه برجسته است و جنبه‌های طنز، تراژدی و ضعف انسانی را به‌خوبی نشان می‌دهد. بازی‌های سایر بازیگران نیز نقش مهمی در ایجاد تعادل میان طنز، درام و واقع‌نمایی تاریخی دارند. این تله تئاتر، همچنین به انتقادی تند و تیز و عمیق از نظام‌های خودکامه پادشاهی، به ویژه در انگلستان تاریخی می‌پردازد. نوعی فرهنگ و اخلاق فسادآلوده که تا دوران معاصر در سیاست و اجتماع غربی نیز گسترده شده است.

نگاهی به چند فیلم و مجموعه آماده پخش از قاب تلویزیون

مجموعه «بهشت در آتش»، در گونه حادثه‌ای و درام محصول چین در سال ۲۰۱۵ قرار است از شبکه تماشا پخش شود.

این مجموعه داستان لین شو را روایت می‌کند که با نام مستعار می‌چانگ‌سو وارد پایتخت لیانگ می‌شود تا عدالت را برای توطئه‌ای که دوازده سال پیش خانواده‌اش را به عنوان خائن معرفی کرده بود بر قرار کند.

«بهشت در آتش»، به‌طور دقیق و ماهرانه داستانی سرشار از توطئه، برنامه‌ریزی و بازی‌های قدرت را روایت می‌کند که مخاطب را مجذوب پیگیری داستانش، تا به آخر می‌کند. شخصیت اصلی یعنی می‌چانگ‌سو/ لین شو یکی از به‌یادماندنی‌ترین شخصیت‌های درام تاریخی در تاریخ فیلم و سریال سازی کشور چین است، کسی که با وجود سختی‌ها، با راهبرد‌های ناشی از ذکاوت به اهدافش نزدیک می‌شود. عناصر تاریخی، سیاسی و حادثه‌ای در این سریال در کنار هم قرار گرفته‌اند تا داستانی هیجان‌انگیز و پرتنش بسازند که برای علاقه‌مندان به درام‌های تاریخی مربوط به چین باستانی بسیار جذاب است. این مجموعه نه تنها در کشور چین و در میان مخاطبان چینی محبوب شده، بلکه در سطح جهانی نیز شناخته شده و امتیاز‌های بسیار بالا از مخاطبان و منتقدان دریافت کرده است.

نگاهی به چند فیلم و مجموعه آماده پخش از قاب تلویزیون

فیلم سینمایی «روز‌های بهتر»، در گونه درام و کمدی محصول دانمارک در سال ۲۰۲۳ قرار است از شبکه دو پخش شود.

این فیلم درباره فردی به نام اسکار است که با وجود کمک‌های برادرش، کارل، بعد از مرگ مادرش دچار افسردگی عمیق می‌شود، اما با کمک دختری به نام لین، دوباره به شور زندگی بازمی گردد.

مرگ عزیزان بسیار نزدیک در خانواده، یکی از بزرگ‌ترین فقدان‌هایی است که هر انسانی می‌تواند در زندگی تجربه کند. با هر فقدان، آدمی ممکن است دچار سوگ و اندوه شدید و ژرفی شود، چون در نتیجه آن یکی از وابستگی‌های عمیق عاطفی آدمی از هم می‌گسلد. اما این مرگ و فقدان، نباید باعث شود که آدمی برای مدتی طولانی تمام عوامل اتصالش را به زندگی از دست بدهد. بلکه انسان تا زنده است، مسئولیت و وظیفه‌ای در قبال خود و دیگران دارد که با امید و شور به زندگی خود ادامه دهد و با تلاش پایان ناپذیرش، سرچشمه ساخت و ساز معنا در زندگی خودش و اطرافیانش باشد. بنابراین، لازم است که انسان در هر فقدان، پس از مدتی معقول سوگواری در غم از دست رفتن عزیز خانواده اش، بر این اندوه فایق آید و دوباره با امید و نشاط، به جریان روزمره زندگی اش بازگردد. در این میانه کمک نزدیکان انسان برای بازگرداندن امید به زندگی و درآوردن آدمی از فضای اندوه فقدان، حتما تاثیرگذار است. فیلم سینمایی «روز‌های بهتر» با پرداختن به این نکات محتوایی در پیرنگ داستاتی اش حامل ارزش معنایی است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)