• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۵۵۸۰
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
سیاسی » مجلس

سیدحسن خمینی: وحدت و مودت مردم رمز پیروزی بر مشکلات

تولیت مرقد مطهر امام خمینی (ره) با اشاره به گذشت ۴۷ سال از پیروزی انقلاب اسلامی که در تمام مسیر آن، مودت مردم توانست ما را بر مشکلات پیروز کند بر ضرورت گسترده شدن عدالت تأکید کرد و گفت: مودت و وحدت مردم در کنار یکدیگر بوده است.

وحدت و مودت مردم رمز پیروزی بر مشکلات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی در مراسم تجدید میثاق رئیس و نمایندگان مجلس با آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) که صبح امروز (سه شنبه، ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۴) به مناسبت دهه مبارک فجر در مرقد مطهر امام خمینی (ره) برگزار شد، ضمن تبریک میلاد باسعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی صاحب الزمان (عج)، گفت: شاکریم ملتی بافهم و با درایت و رهبری شجاع داریم که سکاندار و میدان‌دار این عرصه وسیع هستند. اگر دشمنان ما زیاد است، ان شاءالله ایمان ما نیز زیاد است و به تعبیر امام (ره) خون بر شمشیر پیروز است.

نوه امام خمینی (ره) با اشاره به فرازی از بیانات امیرالمؤمنین علی علیه السلام در عهدنامه مالک اشتر، گفت: ایشان فرموده‌اند «با لطف دل‌های آنها را به خود جذب کن» این سخن در رابطه با والی، استاندار و هر فرد مسئولی نسبت به مردم است. سید رضی (ره) در نهج البلاغه، تعبیر دیگری از امیرالمؤمنین مطرح کرده که می‌فرمایند «اگر می‌خواهی مردم تو را دوست داشته باشند، تو آنها را دوست داشته باش». در جای دیگر نیز آورده‌اند که «اگر عیبی در مردم می‌بینی، آن عیب را در خود ببین که قطعا توجه تو به آنها کم شده است.»

وی در ادامه با بیان اینکه گاهی چشم‌ها از زبان بیشتر حرف دارند، گفت: شاعر می‌گوید «نشود فاش کسی آنچه میان من و توست؛ تا اشارات نهان نامه رسانه من و توست» چشم، یکی از اعضای آرامش‌بخش برای ماست. یکی از زبان شناسان غربی گفته بود اگر می‌خواهید ببینید چه کسی پیروز میدان اخیر در ایران است، زبان بدن و استقرار چشم رهبر ایران در روز ۱۹ دی ماه را با آنهایی که از خارج از این کشور به دنبال براندازی بودند، مقایسه کنید تا ببینید چه کسی در آرامش بوده و هیچ نگرانی ندارد.

حجت‌الاسلام خمینی در ادامه با بیان اینکه زمانی که عدل در سرزمین‌ها گسترده شود، نگرانی‌ها پایان می‌یابد، اظهار کرد: امام علی علیه السلام در بخش دیگری از نهج البلاغه از مودت و تمایل مردم می‌گویند. مودت در تعبیر عربی به معنای دوستی نیست بلکه به معنای تمایل بوده که در قرآن نیز آمده است «این‌ها به تو متمایل هستند» لذا مودت به معنای تمایل یافتن یا گرایش پیدا کردن چیزی فراتر از محبت و دوست داشتن است.

تولیت مرقد مطهر امام خمینی (ره) ادامه داد: در ۸ سال دفاع مقدس رزمندگانی به جبهه‌های حق علیه باطل رفتند که علیرغم اینکه امام (ره) را از نزدیک ندیده بودند، به او متمایل بودند و مودت داشتند. امام علی علیه السلام در نهج البلاغه می‌خواهد والی به گونه‌ای عمل کند که مردم متمایل شوند و این مسیر، بزرگ‌ترین روش رفع نگرانی است. این تمایل به والی یا حکومت نیست بلکه تمایل به یکدیگر است تا وحدت شکل بگیرد چون بالاترین قرار دل حکومت این است که مردم به دین، حکومت و یکدیگر متمایل شوند.

وی با تأکید بر اینکه باید به گونه‌ای با مردم سخن گفت که همه آنها متوجه امور شوند، ابراز کرد: امام (ره) به گونه‌ای سخن می‌گفتند که نانوا، فقیه و عارف همه و همه حرف او را درک می‌کردند. شعار جهاد سازندگی از همینجا شکل گرفت که مردم به یکدیگر متمایل شدند. جنگ ۱۲ روزه یک شاهکار حمایتی جامعه بود. همیشه دشمن از جایی به شما حمله می‌کند که قصد تضعیف شما را دارد. ما یک ملت هستیم و باید از هم حمایت کنیم و اگر این حمایت صورت گیرد، پیروز می‌شویم و اگر قطعه قطعه شویم، سرنوشت نامعلومی خواهیم داشت.

حجت‌الاسلام خمینی در ادامه با تأکید بر اینکه تمایل مردم باید به منصه ظهور برسد، گفت: هرگاه تمایل مردم نشان داده شود، مانند یک رودخانه پاک جاری می‌شود. یکی از مکان‌های ظهور تمایل مردم در سه روز یوم الله ۲۲ دی ماه، ۲۲ بهمن و ۲۲ اسفند (روز قدس) است.

تولیت مرقد مطهر امام (ره) در ادامه با اشاره به فراز‌های دیگری از کلام امیرالمؤمنین علیه السلام در نهج البلاغه، یادآور شد: ایشان می‌فرمایند دیوار‌ها را آجر نگذار بلکه عدالت بگذار و راه‌ها را از ظلم تمیز کن. از طرف دیگر، دفاع در برابر دشمن خارجی اصل است، اما در کنار آن باید با مردم مهربان بود تا به ما توجه کنند.

حجت الاسلام سیدحسن خمینی در پایان با اشاره به گذشت ۴۷ سال از پیروزی انقلاب اسلامی که در تمام مسیر آن، مودت مردم توانست ما را بر مشکلات پیروز کند، اظهار کرد: این مودت یکی از ثمره‌های رهبری امام خمینی (ره) بود. امروز ما مشکلاتی داریم که باید خود را آسیب شناسی کنیم؛ اگر جایی از عدالت خارج شدیم که شامل عدالت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی می‌شود باید به مسیر بازگشته و جبران کنیم و نباید ظلم کنیم. امام (ره) معتقد بودند هرگاه منیّت به کار وارد شود با سر به زمین می‌خوریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)