• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۵۶۲۱
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
علمی و فرهنگی » معارف

واگذاری عملیات اجرایی بازسازی خانه پدری امام عصر (عج) به ایرانیان

قائم مقام ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات از واگذاری عملیات اجرایی سه طرح جدید بازسازی خانه پدری امام عصر (عج) به ایرانیان، خبر داد.

واگذاری عملیات اجرایی بازسازی خانه پدری امام عصر (عج) به ایرانیان واگذاری عملیات اجرایی بازسازی خانه پدری امام عصر (عج) به ایرانیان واگذاری عملیات اجرایی بازسازی خانه پدری امام عصر (عج) به ایرانیان واگذاری عملیات اجرایی بازسازی خانه پدری امام عصر (عج) به ایرانیان واگذاری عملیات اجرایی بازسازی خانه پدری امام عصر (عج) به ایرانیان واگذاری عملیات اجرایی بازسازی خانه پدری امام عصر (عج) به ایرانیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، آقای مجید نامجو قائم مقام ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با تبریک میلاد پر خیرو برکت امام زمان (عج) گفت: تولیت آستان مقدس امامین عسکریین (ع)، عملیات اجرایی طرح بازسازی و طلاکاری ایوان باب القبله، ساخت در ورودی این ایوان و ساخت دو در ورودی سرداب مقدس غیبت را به متخصصان ایرانی واگذار کرده است.

آقای نامجو با بیان اینکه طلا و فلزات گرانبهای این سه طرح را تولیت حرم و برداران عراقی تامین می‌کنند، ادامه داد: طبق توافق، کار‌های مطالعاتی، طراحی، امور فنی - مهندسی و هنری هر سه طرح را متخصصان، استادکاران و هنرمندان ایرانی انجام خواهند داد.

وی مقاوم سازی حرم مطهر امامین عسکرین (ع) را دیگر طرح مهم درحال اجرای ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در سامراء اعلام کرد و افزود: عناصر تکفیری، دو مرحله حرم مطهر امامین عسکریین را منفجر و تخریب کرده و آسیب‌هایی به سازه اصلی حرم وارد کرده بودند که لازم بود پایه و سازه اصلی حرم با دانش فنی بالا و فناوری‌های روز مقاوم سازی شود.

قائم مقام ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: گروه نخبه‌ای متشکل از مهندسان و دانشمندان ایرانی که پیش‌تر، طرح مقاوم سازی و لاغرسازی ستون‌های اطراف ضریح مطهر سیدالشهدا (ع) را با موفقیت اجرا کرده بودند، اکنون طرح مقاوم سازی حرم امامین عسکریین علیهم السلام را اجرا می‌کنند.

آقای نامجو افزود: این طرح شامل مراحل و بخش‌های متعدد مثل شمع گذاری، لاغرسازی دیوارها، میلگردگذاری و بتن ریزی، اجرای ستون و سبک سازی بام، تقویت بتنی دیوار‌ها و... است که پیش بینی می‌شود اواخر سال ۱۴۰۶ به پایان برسد.

وی ادامه داد: سابقه حضور ایرانیان در عمران حرم مطهر امامین عسکریین (ع) که خانه پدری امام عصر (عج) است به یکهزار سال پیش و زمان قدرت گرفتن آل بویه باز می‌گردد، در ادامه یکهزاره حضور ایرانیان و طی دو دهه فعالیت ستاد توسعه و بازسازی عتبات و با همت خیرین، استادکاران، هنرمندان و مهندسان ایرانی، ۳۷ طرح مرمت، بازسازی و بهسازی در این حرم مطهر اجرا شده است.

قائم مقام ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات اضافه کرد: در ۳۷ طرح انجام شده توسط ستاد توسعه و بازسازی عتبات، اقدامات زیربنایی مانند مقاوم سازی ساقه گنبد و روبنایی مانند طلاکاری گنبد و مناره‌ها، اجرای سنگ و ازاره حرم مطهر، آینه کاری و قطار مقرنس در کنار اقدامات تزیینی مانند ساخت صندوقچه‌های خاتم مضجع مطهر و... انجام شده است.

علاقه‌مندان به مشارکت در فیض بازسازی و توسعه خانه پدری امام عصر (عج) می‌توانند به بخش پرداخت نذورات در تارنمای ستاد توسعه و بازسازی عتبات به نشانی atabat.org/fa/onlinepayment/form مراجعه کرده و با انتخاب شهر و طرح مورد نظر، به میزان دلخواه در این عمل سهیم شوند.

گفتنی است؛ واقع شدن مرقد امام هادی (ع)، امام حسن عسکری (ع) و سرداب مقدس غیبت حضرت صاحب الزمان (عج) در سامراء، تقدس این مکان و شهر را نزد شیعیان دوچندان کرده است.

این سه امام از سال ۲۴۳ تا ۲۶۰ قمری، یعنی از زمان هجرت امام هادی (ع) از مدینه تا آغاز غیبت صغرای امام زمان (عج)، در این خانه زندگی کرده‌اند. به تعبیری این خانه، ملک و میراث پدری امام زمان (عج) و مرقد امام هادی و همسرشان سوسن خاتون، امام عسکری (ع) و همسرشان نرجس خاتون و عمه امام عسکری (ع) حکیمه خاتون است و شاید تنها مکانی باشد که تعلق آن به حضرت حجت (عج) ثابت است و زادگاه و خانه پدری امام عصر به شمار می‌آید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لیگ برتر والیبال؛ سیرجان نیم‌فصل دوم را طوفانی آغاز کرد
روایتی از یک خوش خدمتی به دشمن
بردشهداب در آغاز نیم فصل دوم
«سلام محله» در زنجان کلید خورد؛ همزمان با سراسر کشور
لزوم اتحاد و همبستگی در برابر تجاوزگری دشمن
جشوقان روستای توسعه یافته در شرق اصفهان
افزایش ۱۸۰ درصدی تولید تخم نوغان در کشور
افتتاح و بهره‌برداری از ۱۲۰ طرح مشارکتی وزارت دفاع
بهره برداری از ۷ طرح عمرانی در پارسیان
اسپانیا در برابر «غرب وحشی دیجیتال» از زیر ۱۶ ساله‌ها محافظت می‌کند
آغاز سم پاشی زمستانه باغ‌های شهرستان آباده
افزایش ظرفیت پتروشیمی به ۱۰۰ میلیون تن در دولت چهاردهم
رشد مدیریت پایدار محیط‌زیست در دولت چهاردهم
برگزاری رزمایش گردان‌های الی بیت المقدس بسیج در هرمزگان
دلنشین‌ترین نوا‌ها در دل باران وحی
افتتاح ۲۰ طرح مختلف در همدان با ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار
مروری بر چند برنامه ورزشی
برگزاری نخستین نمایشگاه تخصصی سرمایه‌گذاری، تأمین مالی و تجارت
ملی‌پوش جوان واترپلوی ایران درگذشت
راه‌اندازی ۳۰۰ کانون تخصصی جمعیت در مساجد سراسر کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)