• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۶۶۸۴
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱
اجتماعی » جامعه و شهری

حمایت شهرداری تهران از غرفه‌داران بازارچه «جنت»

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از آغاز فرآیند بازسازی بازارچه «جنت» و پیش‌بینی استقرار موقت غرفه‌داران تا زمان بهره‌برداری مجدد خبر داد.

حمایت شهرداری تهران از غرفه‌داران بازارچه «جنت»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مجتبی اقوامی‌پناه مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به حادثه رخ‌داده در بازارچه جنت تحت مدیریت شهرداری تهران، گفت: علت این حادثه از سوی مراجع ذی‌ربط در دست بررسی است.

وی با تأکید بر اینکه این بازارچه از ابتدا تحت نظارت شهرداری تهران و شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران بوده است، افزود: سیاست مدیریت شهری حفظ و احیای این بازارچه است و در همین راستا، برنامه‌ریزی‌ها برای احداث مجدد بازارچه با کیفیتی بهتر از گذشته در حال جمع‌بندی و نهایی شدن است.

اقوامی‌پناه با اشاره به میزان خسارات وارد شده در این حادثه تصریح کرد: متأسفانه در جریان این اتفاق، سازه‌های اصلی بازارچه به‌طور کامل از بین رفته است. با این حال مهم‌ترین دغدغه مدیریت شهری، وضعیت معیشتی غرفه‌دارانی است که عمدتاً از اقشار کم‌برخوردار جامعه هستند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران ادامه داد: با توجه به نزدیکی ایام پایانی سال و اهمیت تأمین معیشت این افراد، برنامه‌ریزی شده است تا در مدت زمان بازسازی بازارچه که چند ماه به طول خواهد انجامید، محل موقتی برای استقرار غرفه‌داران تعیین شود تا فعالیت اقتصادی آنها متوقف نشود و بتوانند به کسب‌وکار خود ادامه دهند.

وی افزود: به محض اخذ تأییدیه‌های لازم از مراجع ذی‌ربط، عملیات اجرایی ساخت‌وساز بلافاصله آغاز خواهد شد تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن بازارچه جدید به بهره‌برداری برسد و نگرانی غرفه‌داران برطرف شود.

اقوامی‌پناه همچنین از پیگیری هماهنگی‌ها و تفاهمات لازم با مجموعه مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر تهران خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم تسهیلات و حمایت‌های ویژه‌ای برای غرفه‌داران این بازارچه در نظر گرفته شود تا بخشی از خسارات وارده جبران شود.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران درباره برخی شایعات مطرح‌شده در فضای رسانه‌ای مبنی بر تعمدی بودن حادثه یا عدم تعلق بازارچه به شهرداری تهران، تأکید کرد: این ادعا‌ها به‌طور کامل کذب است. بازارچه از ابتدا متعلق به شهرداری تهران بوده و در اختیار شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران قرار داشته و خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت شهری با جدیت به دنبال بازسازی بازارچه و بازگشت غرفه‌داران به محل فعالیت قبلی خود است و این مجموعه پس از احداث مجدد، با شرایطی مناسب‌تر از گذشته در اختیار کسبه قرار خواهد گرفت.

اقوامی‌پناه تأکید کرد: هدف اصلی شهرداری تهران، حمایت از فعالان اقتصادی این بازارچه، بازگرداندن آرامش به غرفه‌داران و احیای سریع این مجموعه خدماتی است و این موضوع با جدیت در حال پیگیری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)