• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۶۸۲۳
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۰
اقتصادی » آب و انرژی

کدام طرح‌های پالایشی در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسند؟

همزمان با دهه فجر، ۶ طرح مهم پالایشی در پالایشگاه‌های شیراز، تهران و اصفهان در برنامه بهره‌برداری قرار گرفتند؛ این پروژه‌ها با هدف ارتقای کیفیت فرآورده‌های نفتی، کاهش آلایندگی‌های زیست‌محیطی، افزایش تنوع محصولات و بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی اجرا شده‌اند.

​​​​​​​کدام طرح‌های پالایشی در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسند؟

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پروژه ارتقای کیفی نفت‌گاز پالایشگاه شیراز (DHT) یکی از این پروژه‌ها بود که دیروز (سه‌شنبه، ۱۴ بهمن) به بهره‌برداری رسید. این پروژه با ظرفیت روزانه ۴.۲ میلیون لیتر، با هدف بهبود کیفیت نفت‌گاز و کاهش آلایندگی سوخت اجرا شده است. سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای این طرح ۱۸۳ میلیون یورو بوده و زمینه اشتغال مستقیم ۹۰ نفر را فراهم کرده است.

کاهش بنزن به کمتر از یک درصد در پالایشگاه تهران: این طرح با هدف ارتقای کیفیت بنزین تولیدی و کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی به اجرا درآمده است. برای اجرای پروژه کاهش بنزن، ۱۰۶ میلیون یورو سرمایه‌گذاری شده و ۸۰ نفر به‌صورت مستقیم در آن مشغول به کار هستند.

تولید هگزان در پالایشگاه تهران: پروژه تولید روزانه ۴۰۰ بشکه هگزان با هدف افزایش ارزش افزوده و تنوع‌بخشی به سبد محصولات پالایشگاه تهران راه‌اندازی شده است. سرمایه‌گذاری این طرح ۰.۸ میلیون یورو بوده و ۲۵ نفر به‌صورت مستقیم در آن اشتغال دارند.

تصفیه پساب جنوب شهر تهران در پالایشگاه تهران: این پروژه با ظرفیت تصفیه روزانه ۵۲ هزار مترمکعب پساب، نقش مهمی در کاهش مصرف آب شرب تهران ایفا می‌کند و مصرف آب شهر را حدود ۱.۵ درصد کاهش می‌دهد. سرمایه‌گذاری این طرح ۲۵ میلیون یورو است و ۴۵ نفر به‌صورت مستقیم در آن مشغول به کار هستند.

احداث پست ۶۳ کیلوولت پالایشگاه تهران: این طرح با هدف اتصال برق تولیدی پالایشگاه به شبکه سراسری و امکان تبادل توان تا سقف ۳۰ مگاوات اجرا شده است. برای احداث این پست ۶۳ کیلوولت، ۵ میلیون یورو سرمایه‌گذاری شده و ۴۰ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال دارند.

پروژه LPG Recovery پالایشگاه اصفهان: این پروژه با هدف بازیابی گاز مایع و هیدروژن از جریان مشعل پالایشگاه و همچنین تأمین نیتروژن مورد نیاز واحد‌های صنعتی اجرا شده است. سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای این طرح ۴ میلیون یورو بوده و ۷۵ نفر به‌صورت مستقیم در آن مشغول به کار هستند.

با بهره‌برداری از این طرح‌ها، صنعت پالایش کشور شاهد بهبود کیفیت فرآورده‌ها، کاهش آلایندگی‌های زیست‌محیطی، افزایش تنوع محصولات و بهینه‌سازی مصرف منابع انرژی و آب خواهد بود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)