• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۹۱۹۳
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۸
کرمان » اقتصادی

پایان عملیات گازرسانی به جیرفت تا نیمه نخست ۱۴۰۵

 مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان گفت: با تکمیل ۴۵ کیلومتر باقی‌مانده شبکه، گازرسانی به شهرستان جیرفت نیز تا نیمه نخست سال ۱۴۰۵ به پایان خواهد رسید.

پایان عملیات گازرسانی به جیرفت تا نیمه نخست ۱۴۰۵

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان، مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان اعلام کرد: از مجموع ۸۵ شهر استان، ۸۳ شهر به شبکه گاز متصل شده‌اند و به جزء جیرفت، تمامی مراکز شهرستان‌ها وارد مرحله نصب انشعاب شده‌اند. با تکمیل ۴۵ کیلومتر باقی‌مانده شبکه، گازرسانی به شهرستان جیرفت نیز تا نیمه نخست سال ۱۴۰۵ به پایان خواهد رسید.

محمدرضا سلیمانی شنبه ۱۸ بهمن در نشست خبری به مناسبت دهه فجر با تشریح آخرین وضعیت گازرسانی در استان اظهار کرد: از مجموع ۳۹۹۴ روستای استان که واجد شرایط بوده‌اند، تاکنون ۲۸۱۹ روستا به شبکه گاز متصل شده‌اند. در حال حاضر تعداد مشترکان گاز استان به ۸۷۹ هزار و ۶۷ مشترک رسیده است.

سلیمانی همچنین از فعالیت ۸۱ جایگاه سی‌ان‌جی در سطح استان خبر داد و گفت: این جایگاه‌ها از نظر ایستگاه‌های تقلیل فشار و اندازه‌گیری در حوزه شرکت گاز استان قرار دارند و پس از آن مسئولیت بهره‌برداری بر عهده شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و جایگاه‌داران است.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان با اشاره به عملکرد دولت چهاردهم اظهار کرد: در این دوره یک شهر جدید از توابع شهرستان منوجان به شبکه گاز متصل شده است. همچنین در همین بازه زمانی ۶۱۳ روستا به شبکه گاز پیوسته‌اند و ۵۲ هزار و ۷۷۸ اشتراک جدید جذب شده که از این تعداد، ۴۷ هزار و ۴۶۶ انشعاب نصب شده است. افزون بر این، ۲۹۵ واحد صنعتی جدید نیز به شبکه گاز متصل شده‌اند و ۲۱۴۵ کیلومتر عملیات اجرایی در این حوزه انجام شده است.

سلیمانی با بیان اینکه شرکت گاز استان کرمان در کنار استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی در زمره شرکت‌های برتر کشور در حوزه لوله‌گذاری قرار دارد، گفت: تا پایان آذرماه، جذب اشتراک استان به ۳۲ هزار و ۴۳۴ مورد رسیده که معادل ۹۲ درصد تحقق برنامه مصوب است. همچنین در بخش ظرفیت انتقال گاز، برنامه‌ریزی برای تحقق ۲۱۰ هزار مترمکعب بر ساعت انجام شده که تاکنون ۸۳ هزار و ۹۴۹ مترمکعب بر ساعت آن محقق شده و در روز‌های آینده با بهره‌برداری از خط انتقال کرمان به سایت گوهرزمین، این رقم افزایش خواهد یافت.

سلیمانی تأکید کرد: رویکرد دولت، متنوع‌سازی سبد انرژی و استفاده هم‌زمان از گاز و سایر منابع انرژی است و اتصال خط هفتم سراسری به شبکه شمال استان نیز در دست بررسی فنی و اقتصادی قرار دارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت گازرسانی شهرستان جیرفت پرداخت و گفت: در این شهرستان حدود ۳۵۰ کیلومتر شبکه اجرا شده و در حال حاضر ۴۵ کیلومتر از عملیات باقی مانده است. با وجود مشکلات اجرایی به‌ویژه در بافت قدیمی و پرتردد شهر، پیش‌بینی می‌شود گازرسانی به شهرستان جیرفت تا نیمه نخست سال ۱۴۰۵ به‌طور کامل به پایان برسد.

وی افزود: هم‌اکنون حدود ۲۰ هزار مشترک در این منطقه وجود دارد و ظرفیت ایجاد شده به بیش از ۴۰ هزار مشترک می‌رسد.

سلیمانی با اشاره به الگوی مصرف گاز در استان کرمان اظهار کرد: این استان به دلیل برخورداری از هر پنج اقلیم آب‌وهوایی کشور، در تمامی بخش‌های مصرف گاز نیز فعال است. بر اساس آمار ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۳، حدود ۴۵ درصد مصرف گاز استان مربوط به نیروگاه‌ها، ۲۹ درصد صنایع فولادی و سیمان، ۱۵ درصد بخش خانگی و تجاری و مابقی مربوط به سایر صنایع و جایگاه‌های سی‌ان‌جی بوده است. این الگو در سال ۱۴۰۴ نیز با سهم بالای نیروگاه‌ها و صنایع ادامه یافته است.

وی با تأکید بر ضرورت افزایش راندمان نیروگاه‌ها و توسعه سرمایه‌گذاری در حوزه بالادستی گاز گفت: با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان که به‌عنوان واسط میان مشترکان و شرکت گاز فعالیت می‌کنند، اقدامات مؤثری در حوزه بهینه‌سازی مصرف انرژی در حال انجام است.

به گفته سلیمانی، تاکنون ۳۵ شرکت دانش‌بنیان در کشور ثبت‌نام کرده‌اند که برخی از آنها کرمانی هستند و مذاکرات با آنها آغاز شده است.

وی بیان کرد: هزینه‌های انشعاب عمدتاً بر عهده متقاضیان است، اما دولت تسهیلات کم‌بهره پنج‌ساله‌ای را برای حمایت از خانوار‌ها در نظر گرفته که پس از تکمیل فرآیند گازرسانی قابل استفاده خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامان رکورددار صادرات بادام در چهارمحال و بختیاری
تور دوچرخه سواری جاده والنسیانا؛ برتری اون پل بلژیکی در مرحله ۴
درخشش نوجوان قزوینی در مسابقات کشوری رباتیک نادکاپ چمران
پیام تبریک رییس فدراسیون عراق به قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران
جان باختن ۸ عضو یک خانواده بر اثر گاز گرفتگی در شهر کابل
ایمیدرو اصلاح سیاست‌های بازار مولیبدن را در دستور کار قرار داد
معاون سابق بانک مرکزی چین به فساد متهم شد
تصویب طرح پیشنهادی آذربایجان‌غربی در کارگروه ماده ۴ قانون ساماندهی تجارت مرزی
روایت تاریخ و نغمه‌های انقلاب در رادیو فرهنگ
آمار کم سابقه تلفات غیرنظامیان افغان در حملات ارتش پاکستان
نشت گاز و انفجار شدید یک ساختمان مسکونی در دهنو میلاس شهرستان لردگان
تجهیز منطقه ویژه اقتصادی یزد به دومین خودرو آتش‌نشانی
بهره برداری از ۲۰۲ طرح دهیاری های خراسان جنوبی
ضربه پلیس آگاهی به شبکه‌های کلاهبرداری با انسداد کارت و حساب بانکی مجرمان
پیگیری حقوق مرزنشینان در نشست مشترک استاندار و مجمع نمایندگان آذربایجان‌غربی با رئیس‌کل گمرک
افتتاح مخزن ذخیره آب، چند طرح‌ راهداری و جایگزینی هزار چراغ پرمصرف معابر در تفرش
تعمیرات اساسی یک دستگاه ترانسفورماتور در سد شهید عباسپور
کتاب هم‌زاد تمدن ایرانی و ستون هویت ملی است
بهره برداری از دو طرح کشاورزی در شهرستان نجف آباد
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
ترافیک سنگین در تهران ۱۸ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)