• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۹۷۲۱
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵
سیستان و بلوچستان » اجتماعی

جشنواره مطبوعات سیستان و بلوچستان به ایستگاه نهم رسید

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان از برگزاری نهمین جشنواره مطبوعات و تولیدات رسانه‌ای این استان خبر داد.

جشنواره مطبوعات سیستان و بلوچستان به ایستگاه نهم رسید

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، عبدالسلام بلوچ‌زاده، گفت: محور‌های این دوره از جشنواره شامل پرداخت نوآورانه به شعار سال ۱۴۰۴، پیگیری مصوبات سفر‌های رئیس‌جمهور به استان، بررسی چالش‌ها و رهیافت‌های جهش تولید با مشارکت مردم، نقش رسانه در توسعه همه‌جانبه، ظرفیت‌های مرز، مرزبانی و مرزنشینی و معرفی مفاخر و مشاهیر این منطقه است.

وی افزود: معرفی و ارتقای فرهنگ‌ها و خرده‌فرهنگ‌های استانی، بررسی چالش‌ها و آسیب‌های اجتماعی در حوزه‌های اعتیاد، طلاق، حاشیه‌نشینی، فقر و بیکاری، فضای مجازی، فرصت‌ها و چالش‌های زیست‌محیطی، معرفی ظرفیت‌های نهفته سیستان و بلوچستان با تأکید بر ارائه تصویر واقعی و مناسب، توجه به زبان و ادبیات بلوچی و گویش سیستانی به عنوان بخشی از هویت فرهنگ ایرانی و بررسی راهکار‌های مدیریت منابع آبی استان از دیگر محور‌های این جشنواره است.

وی ادامه داد: موضوعات امیدآفرینی، نشاط‌بخشی، ازدواج، تشکیل خانواده و فرزندآوری، سبک زندگی ایرانی اسلامی، جهاد تبیین، نقش دیپلماسی رسانه در تقویت جایگاه راهبردی ایران در کشور‌های همسایه، ایثار و شهادت، جنگ ۱۲ روزه، جبهه مقاومت، شهدای امنیت و حماسه ۲۲ بهمن نیز در این دوره مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به بخش‌های اصلی این جشنواره تصریح کرد: گزارش تحلیلی–توصیفی، گزارش خبری، گزارش ویدیویی، یادداشت و سرمقاله، خبر، مصاحبه تفصیلی و میزگرد خبری، عکس مستند یا خبری، تیتر، طراحی پوستر و اینفوگرافیک، طراحی و صفحه‌آرایی و طنزنویسی از بخش‌های رقابتی این جشنواره هستند.

بلوچ‌زاده گفت: بخش ویژه جشنواره با عنوان "پرداخت سلسله‌وار به یک سوژه در راستای توسعه سیستان و بلوچستان" برگزار می‌شود که در این بخش تنها یک نفر برگزیده خواهد داشت و شرکت‌کنندگان باید حداقل سه و حداکثر ۶ اثر در قالب گزارش، میزگرد، یادداشت و مصاحبه ارسال کنند.

وی مقررات جشنواره را تشریح کرد و افزود: آثار ارسالی باید با موضوعات جشنواره مرتبط باشند و آثار غیرمرتبط وارد چرخه داوری نخواهند شد؛ بازه انتشار آثار از ششم اسفندماه ۱۴۰۳ تا پایان دی‌ماه ۱۴۰۴ تعیین شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: هر شرکت‌کننده می‌تواند در مجموع ۶ اثر در بخش اصلی جشنواره و حداکثر در سه بخش ارسال کند و تعداد آثار بخش ویژه خارج از این محدودیت محاسبه می‌شود.

وی تاکید کرد: آثار ارسالی باید در یکی از رسانه‌های دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده باشند و در صورت عدم درج نام صاحب اثر، ارائه معرفی‌نامه از رسانه الزامی است.

بلوچ‌زاده با اشاره به زمان‌بندی جشنواره گفت: آخرین مهلت ارسال آثار ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ است و آیین اختتامیه و معرفی برگزیدگان چهاردهم اسفندماه برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی http://sistanbaloochestan.pressfestival.ir/ آثار خود را براساس محور‌های تعیین شده، جهت شرکت در این رویداد بارگذاری و ارسال کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامان رکورددار صادرات بادام در چهارمحال و بختیاری
تور دوچرخه سواری جاده والنسیانا؛ برتری اون پل بلژیکی در مرحله ۴
درخشش نوجوان قزوینی در مسابقات کشوری رباتیک نادکاپ چمران
پیام تبریک رییس فدراسیون عراق به قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران
جان باختن ۸ عضو یک خانواده بر اثر گاز گرفتگی در شهر کابل
ایمیدرو اصلاح سیاست‌های بازار مولیبدن را در دستور کار قرار داد
معاون سابق بانک مرکزی چین به فساد متهم شد
تصویب طرح پیشنهادی آذربایجان‌غربی در کارگروه ماده ۴ قانون ساماندهی تجارت مرزی
روایت تاریخ و نغمه‌های انقلاب در رادیو فرهنگ
آمار کم سابقه تلفات غیرنظامیان افغان در حملات ارتش پاکستان
نشت گاز و انفجار شدید یک ساختمان مسکونی در دهنو میلاس شهرستان لردگان
تجهیز منطقه ویژه اقتصادی یزد به دومین خودرو آتش‌نشانی
بهره برداری از ۲۰۲ طرح دهیاری های خراسان جنوبی
ضربه پلیس آگاهی به شبکه‌های کلاهبرداری با انسداد کارت و حساب بانکی مجرمان
پیگیری حقوق مرزنشینان در نشست مشترک استاندار و مجمع نمایندگان آذربایجان‌غربی با رئیس‌کل گمرک
افتتاح مخزن ذخیره آب، چند طرح‌ راهداری و جایگزینی هزار چراغ پرمصرف معابر در تفرش
تعمیرات اساسی یک دستگاه ترانسفورماتور در سد شهید عباسپور
کتاب هم‌زاد تمدن ایرانی و ستون هویت ملی است
بهره برداری از دو طرح کشاورزی در شهرستان نجف آباد
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
ترافیک سنگین در تهران ۱۸ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)