• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۱۲۴۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۶
اجتماعی » انتظامی و حوادث

تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است

معاون هماهنگ‌کننده فراجا گفت: ستادکل نیرو‌های مسلح در تلاش است بتواند تحولی در حقوق و مزایای نیرو‌های مسلح در سال آینده ایجاد کند.

تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما سردار حمیدرضا اشراق معاون هماهنگ‌کننده فراجا  گفت: تا زمانی که نبرد بین حق و باطل وجود دارد و تا زمانی که جمهوری اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی وجود دارد، این فتنه‌ها همچنان ادامه خواهد داشت.

وی ضمن اشاره به فتنه صهیونیستی-آمریکایی اخیر عنوان کرد: در طول ۴۷ سال گذشته و از نخستین روز‌های پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون این قبیل فتنه‌ها وجود داشته و کماکان نیز ادامه دارند، خوشبختانه مجموعه فرماندهی انتظامی استان قزوین در فتنه صهیونیستی اخیر کارنامه درخشانی از خود برجای گذاشت.

معاون هماهنگ کننده فراجا ادامه داد: با گذشت زمان این فتنه‌ها پیچیده‌تر می‌شوند و به همان میزان نیز آمادگی، توان و تجربه ما جهت مقابله با این توطئه‌ها افزایش پیدا می‌کند، بنابراین لازم است از هر فتنه درس‌هایی را بیاموزیم تا بتوانیم آمادگی و توان عملیاتی خود را جهت مقابله با فتنه‌های آتی افزایش دهیم.

معاون هماهنگ‌کننده فراجا  افزود: در فتنه صهیونیستی-آمریکایی که در هفته‌های اخیر رخ داد، هدف‌گذاری دشمن برای فتح مقر‌ها بیش از سایر فتنه‌ها بود، البته در فتنه‌های پیشین نیز این موضوع وجود داشت، اما کمتر پیش می‌آمد که اغتشاشگران بخواهند یک مقر انتظامی، نظامی و حاکمیتی را فتح کنند، اما در فتنه اخیر آنان هدف‌گذاری بسیار وسیعی کرده و به‌دنبال این بودند که به هر ترتیب بتوانند مقر‌های حاکمیتی مانند فرمانداری‌ها، استانداری‌ها، صداوسیما و مقر‌های نظامی و انتظامی را تسخیر کنند.

وی گفت: در حوزه مقر‌های انتظامی در شهر‌های مورد هجمه، خوشبختانه با جان‌فشانی و فداکاری عوامل انتظامی، اغتشاشگران موفق نشدند هیچ مقری را فتح کنند، اگر چه در این راستا تعدادی از همکاران ما مجروح و شهید شدند، اما به حول و قوه الهی موفق به حفظ مقر‌ها شدند.

اشراق با اشاره به لزوم حفظ روحیه نیرو‌ها تصریح کرد: اینکه بتوانیم روحیه عوامل را حفظ کنیم بستگی به دو موضوع دارد، نخست رسیدگی به حوزه معیشتی است، البته اگرچه مباحث معیشتی در روحیه عوامل اثرگذار است، اما این مسئله به تنهایی کافی نیست، نکته حائز اهمیت این است که تلاش کنیم رضایتمندی درونی و تعلق خاطر در کارکنان نسبت به سازمان به وجود آید، این به نوع تعامل فرماندهان و مدیران همه سطوح با کارکنان برمی‌گردد، هر چقدر این تعامل، ارتباط و دیدار‌های چهره به چهره بیشتر و مؤثرتر باشد، در روحیه آنان اثر مثبت‌تری خواهد داشت.

وی با اشاره به نقش مؤثر خانواده کارکنان انتظامی در حمایت از آنان تصریح کرد: در فتنه اخیر، خانواده کارکنان انتظامی نیز به اندازه خود کارکنان تحت فشار روحی و روانی بودند، هجمه‌های رسانه‌ای که دشمن در فضای مجازی ایجاد می‌کند، روی خانواده‌ها بی‌اثر نیست، بنابراین لازم است به خانواده‌های کارکنان توجه ویژه‌ای کرده و از هر بهانه‌ای جهت تجلیل از آنان و برگزاری دورهمی‌ها استفاده کرد تا این تعلق خاطر نسبت به سازمان در خانواده‌ها نیز تقویت شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
شدت و خشم با دشمنان، شفقت و رحمت با دوستان
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده؛ بازوی علمی قوه قضائیه
استاندار ایلام پای صحبت مردم دشت عباس نشست
راهیابی تیم والیبال نشسته بانوان چهارمحال و بختیاری به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور
پیش بینی وزش باد و بارش های پراکنده در سمنان
بیانیه تشکل جبهه پیروان خط امام و رهبری به مناسبت ۲۲ بهمن
محدودیت‌های ترافیکی ۲۲ بهمن در کرمان
گلبانگ وحدت‌آفرین الله‌اکبر در پایتخت مقاومت
افتتاح طرح‌های مسکن و راه در چهارمحال وبختیاری
افتتاح طرح‌های راهداری در شهرستان انار
لاریجانی: موشک‌های ایرانی رژیم صهیونی را سرجایش رساند
افتتاح ۱۸ طرح آموزشی، تربیتی، مهارتی و ورزشی در کرمان
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
تأکید بر تقویت وحدت و همدلی و مقابله با توطئه‌های دشمنان
دعوت استانداری آذربایجان شرقی از مردم استان برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جشنواره فیلم فجر؛ فرصتی برای شکوفایی فرهنگی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
افتتاح ۶ هزار طرح آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
افتتاح طرح های دهه فجر در بم
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)