• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۱۶۹۷
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۶
خراسان رضوی » علمی فرهنگی

فیلم «مولا» نخستین فیلم سینمایی بلند ایران با تکنیک‌های پیشرفته هوش مصنوعی

فیلم «مولا» نخستین اثر سینمایی بلند ایران با تکنیک‌های پیشرفته هوش مصنوعی است.

فیلم «مولا» نخستین اثر سینمایی است که از تکنیک‌های پیشرفته هوش مصنوعی برای تولید سکانس‌های بلند در قالب یک فیلم سینمایی بلند استفاده کرده است.
 
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، کارگردان بخش هوش مصنوعی فیلم «مولا» دیشب در نشست خبری نمایش این فیلم در چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر در سینما آفریقا مشهد گفت: فیلم «مولا» یک تجربه تاریخی در صنعت سینما و در سطح جهانی بی‌نظیر است.
محمد تامینی افزود:  همه طرحهای قبلی دنیا تاکنون در زمینه هوش مصنوعی شامل فیلم‌های کوتاه، موزیک ویدیو‌ها و تیزر‌های تبلیغاتی است.
وی گفت: در مدت زمان ۹ ماه، هزار و ۸۰۰ پلان تولید شده است این در حالی است که در هالیوود، تولید ۱۰ تا ۲۰ پلان در هفته معمول است و به رغم چالش‌های ناشی از جنگ ۱۲ روزه و قطع اینترنت، گروه فیلم «مولا» توانسته‌اند در هفته به تولید ۳۵۰ پلان دست یابند.
 
تامینی به دشواری یک فیلم تاریخی مانند «مولا» با تکنیک هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: تولید فیلم با هوش مصنوعی دشوار است، زیرا هیچ کتابخانه‌ای از تجربیات قبلی وجود ندارد که هوش مصنوعی بتواند با استفاده از آن خلق جدیدی داشته باشد.
وی گفت: فیلم «مولا» نمایانگر تحول عظیمی در صنعت سینما و بهره‌برداری از تکنولوژی‌های نوین در تولید محتوای سینمایی است و به‌زودی انتظار می‌رود که تاثیر قابل توجهی بر روند تولید فیلم‌ها در سراسر جهان بگذارد.
 
فیلم «مولا» و چالش‌های تولید با هوش مصنوعی در سایه اینترنت و موانع مالی
 
نویسنده و کارگردان فیلم مولا  نیز در این نشست خبری، تولید فیلم سینمایی با هوش مصنوعی را مقطعی از تاریخ سینمای دنیا دانست و گفت: در هیچ جای دنیا در عرصه سینما، اثری با کیفیت فیلم «مولا» با بهره گیری از هوش مصنوعی ساخته نشده است.
 
عباس لاجوردی با بیان اینکه هزینه تولید فیلم با هوش مصنوعی خیلی کمتر از فیلم معمولی است، افزود: با هوش مصنوعی دیگر عمر فیلمسازان و پول نفت و درآمد کشور هدر نمی‌رود، اگر بخشی از این پولی که صرف تولید فیلم سینمایی می‌شود، صرف حمایت از چنین گروه‌های سازنده ای شود، دیگر لازم نیست سال‌های زیاد برای ساخت یک فیلم منتظر ماند.
او راز موفقیت در این زمینه را در تلفیق دانش سینمایی و برنامه‌نویسی دانست و گفت: تیم این فیلم با استفاده از استعداد‌های ایرانی، تدوین جداگانه و پرامپت‌نویسی‌های مشخص، توانسته‌اند این طرح پیشرو را به سرانجام برسانند و هدفشان  «بالا بردن پرچم ایران» در این عرصه نوین است.
 
«محمود مقامی، حسین پوریده، جواد کامل، افشین قصابیان، زهرا طاهریان، مینا قلمدریان، دیودونه و محمد صادقی از بازیگران این فیلم هستند.
 بخشی از این فیلم به صورت رئال و بخشی دیگر به صورت هوش مصنوعی ساخته شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)