نجات جان ۲۷ شهروند کرجی در یک هفته گذشته
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: امدادگران در یک هفته گذشته جان ۲۷ شهروند را نجات دادند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما،مرکز البرز، رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: در هفته گذشته در مجموع ۳ هزار و ۷۴۸ تماس مردمی با سامانه ۱۲۵ برقرار شد که در پی آن، مأموریتهای مختلف امدادی و عملیاتی در سطح شهر کرج با حضور ۱۵۰ نیروی عملیاتی انجام شد.
وی با بیان اینکه در این بازه زمانی ۶۹ مورد حریق و ۱۱۶ مورد حادثه در سطح شهر کرج به ثبت رسیده است، افزود: برای مدیریت این حوادث، ۲۲۷ دستگاه خودرو عملیاتی بهکارگیری شد و آتشنشانان در ۱۹ مورد استقرار ایمنی و پیشگیرانه نیز حضور فعال داشتند تا از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.
جابر خوشگرد گفت: در جریان مأموریتهای هفته گذشته، ۲۷ نفر از شهروندان از شرایط خطرناک نجات یافتند و ۱۱ نفر نیز دچار مصدومیت شدند که بلافاصله برای دریافت خدمات درمانی به مراکز درمانی منتقل شدند؛ با این حال، متأسفانه ۵ نفر نیز در پی شدت حوادث جان خود را از دست دادند که این آمار، ضرورت رعایت اصول ایمنی و توجه جدیتر شهروندان به هشدارهای پیشگیرانه را بیش از پیش یادآور میشود.