• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۲۰۵۶
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰
لرستان » اجتماعی
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور:

لرستان گنج پنهان ظرفیت‌های ایران است

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در شورای اداری لرستان با اشاره به ظرفیت‌های بی نظیر لرستان در عرصه‌های مختلف گفت: مدیران با نگاه متفاوت و جبرانگر و عهدی مومنانه و انقلابی باید مشکلات استان را حل کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در جلسه شورای اداری استان که در محل سالن آمفی تئاتر استانداری لرستان برگزار شد، ضمن تبریک دهه فجر مهدوی گفت: لرستان؛ شیعه خانه اهل بیت، دارالولایه، مرکز جوانمردی و پهلوانی و نماد صداقت و لطافت در کشور است.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد علی‌اکبری اظهارداشت: این توضیحات، صحبتهای عادی و تکراری نیست بلکه یافته های ما از مردم و حاصل ارتباط با مردم و مسئولان لرستان است.

وی ادامه‌داد: لرستان بهشت ظرفیتها و مزیت‌ها از نظر تاریخ، جغرافیا، تمدن و ظرفیتهای انسانی و بنیه ایمانی بسیار قوی است.

وی تصریح کرد: اگر در لرستان کم و کاستهایی در بخش های مختلف وجود دارد باید آسیب‌شناسی شود و با نگاه متفاوت و جبرانگر مدیران، باهم عهدی مومنانه و انقلابی، مشکلات را حل کنند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور اظهارداشت: ظرفیت‌های لرستان می تواند پاسخگوی نیازمندی های آن باشد و امیدواریم با جهت‌گیری کنونی و همت نماینده عالی دولت در لرستان، در آینده نزدیک شاهد استخراج این ظرفیت ها و رفع مشکلات مردم باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبری بابیان اینکه نباید روی گنج بزرگی باشیم ولی معیشت مردم و جوانان دچار تحول نشود،گفت: امروز لرستان شاهد تغییرات محسوسی در اداره استان است ولی بازهم جای کار دارد.

وی اضافه کرد: بخش عمده این مشکل مدیریتی است و زمانی می‌بینیم در این جایگاه، نگاه عقلانی و ایمانی باحضور استاندار لرستان و همراهی مجمع نمایندگان استان بهم مرتبط شده، شاهد اتفاقات مهمی خواهیم بود.

وی تصریح کرد: بر اساس برنامه راهبردی استان و کار عملیاتی و تقسیم بندی شده، در کنار وفاق و همدلی ایجاد شده قطعا شاهد اتفاقات خوبی در آینده نزدیک در لرستان خواهیم بود. 

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در بخش دیگری از سخنانش، مزیت انقلاب اسلامی را تولید ادبیات و فرهنگ مدیریتی متفاوت عنوان کرد و افزود: یکی از این مزیت‌ها، مدیریت در افق و تراز انقلاب به عنوان یک تاریخ جدید برای ما بود زیرا باوجود شخصیت امام خمینی ره در اوج معنویت از مدیریت طاغوت به مدیریت الهی رسیدیم و امروز به برکت انقلاب اسلامی، امتداد این مسیر را با رهبر معظم انقلاب با عقلانیت، حکمت، شجاعت و عزت ، دنبال کردیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبری گفت: بی شک در این مقطع ایرانی تر و خدایی تر از رهبر معظم انقلاب نداریم زیرا شناخت ویژه ای از ظرفیت‌های ایران دارند.

وی بابیان که مزیت انقلاب اسلامی، مدیریت در تراز انقلاب است،افزود: چهره هایی مانند سردار سلیمانی با شجاعت، خستگی ناپذیری، معنویت و عقلانیت نمونه‌های بارز این مدیریت هستند و امروز هم رئیس جمهور محترم شبانه روزی و بدون وقفه با نگاهی اصیل و خالص و مردمی کار می‌کند که اینها نیز فرصتی برای کشور است.

وی ادامه‌داد: در این راستا باید مدیران در متن خدمت و به دور از حاشیه باشند و مدیر در حاشیه مسیر کار خط بخورد زیرا توجه به غیر اولویت‌ها، باعث فرصت سوزی می‌شود.

وی تأکید کرد: ایران یک کشور عادی نیست، در همین لرستان در دفاع مقدس شهدای زیادی تقدیم شده است پس باید برای جلب رضایت مردم حرکت کنید و برای آنها وقت بگذارید.

وی در پایان با اشاره به حضور سید سعید شاهرخی در جایگاه مدیریت ارشد استان گفت: از قبل هم با نجابت و فضایل اخلاقی استاندار لرستان و روش مدیریتی شان، آشنایی داشتم و امروز نیز نوع نگاه ایشان در عرصه مدیریتی برای مردم لرستان، جای تبریک دارد، این نگاه عالمانه و مبتنی بر برنامه راهبردی، مایه خرسندی است زیرا در کنار آن نگاه عملیاتی هم وجود دارد و بریک حرکت دلبسته با انقلاب و ارزش‌ها انقلاب، انطباق دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جلوه‌ای تماشایی از حضور حماسی مردم پارس آباد
برگزاری ­نمایشگاه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌های فن آور و نوپا(استارت آپ) در حوزه ورزش
«لرستان مقتدر؛ حضور ملت پیروز در چهل‌وهفتمین سالروز انقلاب»
قدردانی نماینده ولی فقیه و استاندار همدان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیام قدردانی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کاهش ۱۷ درصدی سود خالص توتال
برگشت ساعات بهره‌برداری مترو مشهد مانند روال قبل
جشن پیروزی انقلاب در شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری
پیام قدردانی نماینده ولی‌فقیه در استان واستاندار آذربایجان‌غربی از حضور حماسی مردم
جشن اقتدار قم؛ حضور مردم بخش‌های استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
حضور پرشور روستائیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اسلامی: فناوری هسته‌ای باید در زندگی مردم ملموس باشد
تجلی حضور مردم شهرستان‌های فارس در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تاکید ایران بر تقویت گفتگوهای منطقه‌ای است
کمینه و بیشینه دمای بیست و دوم بهمن ماه در سمنان
اهدای خون ۲۶۱ نفر دراستان اصفهان
بصیرت عمیق مردم تکاب حماسه حضور دیگری را رقم زد
مروری بر خبر‌های ورزشی ۲۲ بهمن ماه استان قزوین
نجات مصدوم در منطقه کوهستانی دیناران اردل
حضور سران قوا در راهپیمایی ۲۲ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)