• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۲۲۹۱
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶
تهران » اجتماعی
در دهه فجر؛

افتتاح و کلنگ‌زنی یک‌هزار و ۶۶۱ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار بیش از ۸۱ همت

استاندار تهران از بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی یک‌هزار و ۶۶۱ پروژه عمرانی و اقتصادی در دهه فجر امسال با اعتباری بیش از ۸۱ همت خبر داد .

افتتاح و کلنگ‌زنی ۱,۶۶۱ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار بیش از ۸۱ همت در دهه فجر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدصادق معتمدیان روز ۲۱ بهمن‌ماه در حاشیه افتتاح نیروگاه ۱۲ مگاواتی خورشیدی ورامین در جمع خبرنگاران با اشاره به دستاورد‌های دهه مبارک فجر گفت:امسال با تلاش و هم‌افزایی مجموعه دستگاه‌های اجرایی استان تهران، در مجموع یک‌هزار و ۶۶۱ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتباری بیش از ۸۱ همت در سطح استان تعریف و اجرا شده است.

وی افزود: از مجموع این طرح‌ها، بیش از ۵۰ همت مربوط به پروژه‌های افتتاحی است که در ایام دهه فجر به بهره‌برداری رسیده و مابقی پروژه‌ها نیز در قالب آغاز عملیات اجرایی و کلنگ‌زنی در این ایام شروع شده و در ماه‌های آینده تکمیل خواهند شد.

استاندار تهران با بیان اینکه تمامی شهرستان‌های استان به تناسب وسعت و ظرفیت‌های خود از این پروژه‌ها بهره‌مند شده‌اند، گفت: پروژه‌های دهه فجر استان تهران حوزه‌های مختلفی از جمله مدیریت شهری، مدیریت روستایی، زیرساخت‌های عمرانی، اقتصادی، آموزشی، خدماتی و ورزشی را در بر می‌گیرد.

معتمدیان با اشاره به پروژه‌های شهری تصریح کرد: بیش از ۸.۵ همت از مجموع اعتبارات دهه فجر امسال به پروژه‌های شهری و شهرداری‌ها اختصاص یافته که عمدتاً در حوزه ایجاد فضا‌های تفرجگاهی، بوستان‌ها، پارک‌ها، پارک‌های بانوان و توسعه زیرساخت‌های ورزشی هزینه شده است. در همین راستا، بیش از ۸۴ فضای ورزشی جدید تنها در یک روز در سطح استان تهران افتتاح شد.

وی ادامه داد: در حوزه روستایی نیز پروژه‌های متعددی با همت دهیاران، شورا‌های اسلامی شهر و روستا، بخشداران و فرمانداران و با استفاده از منابعی همچون ارزش افزوده و مولدسازی دارایی‌ها به بهره‌برداری رسیده که نقش مهمی در توسعه متوازن مناطق مختلف استان داشته است.

استاندار تهران با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه آموزش و مدرسه‌سازی گفت: هم‌اکنون بیش از ۶۴ مدرسه ۱۵ کلاسه توسط شهرداری‌های استان تهران ـ به‌جز شهرداری تهران ـ در حال احداث است که بخشی از این مدارس در ایام دهه فجر و مابقی حداکثر تا هفته دولت سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

معتمدیان در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: یکی از رویکرد‌های مهم دولت چهاردهم، توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر به‌ویژه نیروگاه‌های خورشیدی است که با راهبری رئیس‌جمهور به یک گفتمان عمومی در کشور تبدیل شده و با استقبال گسترده مردم و سرمایه‌گذاران همراه بوده است.

وی افزود: تاکنون در استان تهران مجوز احداث ۸ هزار و ۸۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی صادر شده که از این میزان، یک‌هزار و ۵۵۰ مگاوات وارد مرحله اجرایی شده و عملیات احداث آنها در شهرستان‌های مختلف استان آغاز شده است. با افتتاح نیروگاه ۱۲ مگاواتی خورشیدی ورامین، ظرفیت عملیاتی استان تا پایان سال جاری افزایش قابل توجهی خواهد یافت.

استاندار تهران با بیان اینکه استان تهران از نظر میزان تابش خورشید و زیرساخت‌های اتصال به شبکه برق ظرفیت بالایی دارد، گفت: بیش از ۳۰۰ روز آفتابی در سال، وجود اراضی مناسب و شکل‌گیری کمیته ویژه تأمین زمین در استانداری، زمینه مناسبی برای جذب سرمایه‌گذاران در حوزه انرژی خورشیدی فراهم کرده است.

معتمدیان همچنین از اجرای طرح‌های گسترده نیروگاه خورشیدی در مدارس، مساجد، ادارات و بخش کشاورزی خبر داد و افزود: احداث نیروگاه‌های ۵ کیلوواتی در یک‌هزار و ۲۰۰ مدرسه استان تهران آغاز شده و تا سال آینده در مجموع ۳ هزار و ۶۰۰ مدرسه به پنل‌های خورشیدی مجهز خواهند شد. همچنین نصب پنل خورشیدی در یک‌هزار و ۲۰۰ مسجد و ساختمان‌های دولتی در دستور کار قرار دارد.

استاندار تهران و پایان خاطرنشان کرد: استان تهران در حوزه نصب نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس و ساختمان‌های عمومی، رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده و با حمایت‌های دولت، ارائه تسهیلات مالی و مشارکت مردم، روند توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار نمایشگاه بهاره در یزد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
کشف محموله قاچاق به ارزش ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال در شادگان
تأمین کالا و کنترل قیمت‌ها در آستانه رمضان و نوروز
محدودیت سنی برای شبکه‌های اجتماعی در اروپا
گردهمایی مبلغان و ائمه جمعه اهل سنت گلستان در آستانه ماه مبارک رمضان
دیدار جمعی از حقوقدانان بسیجی با دادستان اردبیل
رئیس جمهور: اگر پروژه‌ای تعریف کنیم اعتبار آن را تأمین می‌کنیم
رکورددار جوانان جهان بر سکوی نخست دسته ۱۱۰ کیلوگرم
گسترش فرهنگ سازش موجب افزایش اعتماد عمومی و رونق سرمایه‌گذاری
تولید کتاب باید مبتنی بر نیازسنجی واقعی نظام تعلیم و تربیت باشد
درخشش آموزش و پرورش کرمان در آموزشهای فنی و حرفه ای و کارو دانش
امکان ذخیره مایحتاج ۶ ماهه تهرانی‌ها با ارائه لایحه به شورای شهر
بهره برداری از طرح بهینه سازی واحد‌های ۱ تا ۴ نیروگاه اول سد دز
موفقیت ۹۱ درصدی مراکز نفس در کردستان
نزاجا قهرمان لیگ ملی چوگان شد+فیلم
کودکان و نوجوانان مورد توجه نیستند
ساخت سریال طنز در صداوسیمای فارس
ضیافت سفرا در تهران؛ دیپلماسی در خدمت فوتبال
اعلام تیم داوری دیدار آلومینیوم و پیکان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
افتتاح هتل مجموعه رفاهی فرهنگیان شیراز
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
تلاش برای اجرای خط ۳ مترو مشهد
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۳ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
ویژه‌های رمضانی شبکه چهار  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخشش بانوان جودوکار نيشابوری در مسابقات استانی  (۱ نظر)