• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۳۵۳۴
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۸
کرمانشاه » اقتصادی

تاکید بر تسهیل در مبادلات تجاری و اقتصادی کرمانشاه و اقلیم کردستان عراق

فرماندار قصرشیرین در دیدار با نماینده تام الاختیار اقلیم کردستان عراق در مرز پرویزخان بر گسترش همکاری‌ها و تسهیل در مبادلات تجاری و اقتصادی در این مرز تاکید کردند.

تاکید بر تسهیل در مبادلات تجاری و اقتصادی کرمانشاه و اقلیم کردستان عراق

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،فرماندار قصرشیرین از توافق ایران و اقلیم کردستان عراق با توجه به افزایش حجم ورود و خروج کامیون‌ها در مرز رسمی پرویزخان که اخیر به به حدود یک هزار و ۸۰۰ دستگاه در شبانه‌روز رسیده گفت: قرار بر این شد که بمنظور جلوگیری از ترافیک و تسهیل در صادرات کامیون‌ها و تانکر‌های سوخت و قیر یک روز در میان و بدون هرگونه ممنوعیت و یا محدودیتی تردد داشته باشند که این اقدام با هدف روان‌سازی تردد، جلوگیری از ایجاد ترافیک و بروز اختلال در فعالیت‌های تجاری و حمل و نقل و تسهیل در فرآیند واردات و صادرات انجام می‌شود.

محمد شفیعی با اشاره به موضوع ممنوعیت‌های صادراتی گفت: مقرر شد هرگونه اعمال ممنوعیت یا محدودیت احتمالی از سوی ایران یا عراق برای هر کالایی، دست‌کم ۱۰ روز پیش از اجرا به طرف مقابل اعلام شود تا تجار و فعالان اقتصادی بتوانند از مبدأ برای حمل و صادرات کالا برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند.

او ادامه داد: در این نشست، موضوع حمل یکسره سوخت نیز مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاد شد ناوگان سوخت عراقی بدون تخلیه بار از مرز پرویزخان عبور کند که این امر نقش مؤثری در کاهش ترافیک خواهد داشت و قرار شد این پیشنهاد برای بررسی نهایی به وزیر اقتصاد عراق ارجاع و نتیجه به طرف ایرانی اعلام شود.

وی با اشاره به هزینه حمل بار توسط رانندگان ایرانی به اقلیم کردستان عراق گفت: در حال حاضر هزینه حمل هر تن بار بین ۲۵ تا ۴۰ دلار است که توافق شد رایزنی‌های لازم برای تثبیت این نرخ در حدود ۳۵ دلار انجام گیرد.

فرماندار قصرشیرین همچنین از حل کامل مشکل عدم اجازه ورود کامیون‌های ایرانی به داخل عراق برای حمل بار داخلی خبر داد و افزود: توضیحات لازم در این خصوص ارائه شده و این موضوع دیگر مانعی برای فعالیت ناوگان ایرانی نخواهد بود.

شفیعی زمان آغاز عملیات گمرکی در مرز پرویزخان را ساعت ۶:۳۰ صبح به وقت ایران اعلام کرد و گفت: هیچ‌گونه محدودیتی برای تردد کامیون‌های سواری‌بر یا کشنده‌ها وجود ندارد و در حال حاضر حدود ۸۰ درصد ترانزیت کامیون‌ها به عراق مربوط به حمل خودرو‌های سواری در مرز پرویزخان به‌صورت مطلوب در حال انجام است.

وی همچنین از توافق۲طرف برای تشدید نظارت بر رفتار مدیران و عوامل مرزی، شامل مرزبانی و گمرک، نسبت به مسافران و رانندگان خبر داد و گفت: مقرر شد هرگونه تخلف یا بی‌احترامی از سوی عوامل یا رانندگان ۲ طرف، با حضور نمایندگان ایران و عراق و از مسیر دیپلماسی اقتصادی و سیاسی پیگیری و رفع شود.

عباس اسماعیل علی مدیر مرز و نماینده تام الاختیار اقلیم کردستان عراق در مرز پرویزخان نیز با اشاره به اهمیت مرز رسمی پرویزخان بر گسترش همکاری‌ها و تعامل برای افزایش حجم مبادلات تجاری در این مرز خبرداد و گفت: نشست‌های ۲ جانبه برای تقویت این مرز از اهمیت خاصی برخوردار است و تلاش ما تقویت ابعاد همکاری و رفع چالش‌های موجود است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)